yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, February 28, 2011

the waiting games begin..

waiting game hapanyaaaa?
yang itu? yang ini? ngeee...



jeng jeng jeng...


dah jangan buat spekulasi bukan bukan yeee..
just doakan kejayaan momma shaye.
ewaah!


ofkosla waiting games tunggu papa qies balek..
dah tak lama dah, march kian menginjak.maybe pertengahan bulan mac papa nak balek polok polok qies ngan momma dah.yeay! suke sukeee..
kapal kali ni papa keja 2 months JE.
JE tu tak menahan, yang merasakan rasa laaaaaama okeh :P


tak percaya cube u all pisah ngan papa korang lelama taaaau..
mesti demam windu.huhu.
now qies tgh demam tumbuh gigi geraham ni,tskk tskk.







yeay yeay lagi 2 minggu jupe papa :)




bole qies ajak papa jenjalan cari mamam lagii..hehehe..







tak sabar nak bertiga semula macam ni, riuh riuh kat umahh..
eheheh qies riuh ngan train music dia tuu..






qies tak sabar nak buli papa jugaak :P
hambek tutup botol babap papa yeee? hihihi..now mama mangsa dia..adoii..






qies tak sabar nak 'gado' ngan papa jugaak..

wakakakaka.kemain emo muke anak papa tuu!



so bila dah gado ngan papa, qies manje dgn..






pak uda qies.hahaha.

eh pak uda, lama tak dtg visit qies? busy banget keee tu?









yeay 2 months waiting my papa almost finish! :D

* gaya tgn finish tak menahan tu*




i leviu papa, nanti malam kita videocall eh :)
*mwah mwah*



~qies ninina eycha~







13 comments:

ibu qaleesya said...

qies ke mama yang windu papa nih,... hehehhe

Mama Qiestina said...

mama pon haruslaaa windu!

ehehe :P

:: noremy bte rahmat :: said...

wah..beshnyer dia...

hepy utk akak..
(^_^)

ninieZUERYANNIE said...

Qies, gambo last skali tuh.. kontrol perut Qies.. kontrol perut.. geram aunty tgk la!!

Suliana said...

amboi.. counting day nmpak.. hehe.. cute je muka qies cam tu..

anyway, tak igt la dulu masa aku kecik2 ayah aku keje kl, mmg seronok tgu tiap kali weken dia balik, sbb bawa balik hadiah berbentuk set buku cite :-)tapi, bila dia keje kluang, baik ayah tak de, sebab kena marah jek, ayah aku garang.. hehe

~ain said...

rindu yang qies dan mama rasa tu macam menyelinap masuk dalam hati auntie ni tau.. walaupun takde kena mengena dalam cerita ni.. hehhe

afni+hafiz=dani said...

eh rasa mcm kejap la pulak kn kak yat? geram tgk muka qies mara papa die..hehe

~LaDaYaNa~ said...

hahahahahaha~
memang nak gelak la tengok muke qies marah poppa..hehehehe..memang x leh bla ah!!=))

Kaseh NazLieza said...

yeay!!...beshnyer papa qies nk alek..tumpang hepy utk akk..sory lama xsinggah blog akk..bz bee..=))

siti norlaili yusof said...

ehehe..k.yat,kalu nak ikutkan,baru x jumpa bape jam pun dah rindu kan..ni plak bulan2..:)

tumpang hepi untuk k.yat n qies.. nt jln2 tgkap gambar byk2..best2..:)

shah-kayrul said...

muncitnyer perut qies..nie mesti banyak minum vitagen nie...hehehehhe

Fana Flora said...

kih3x~ comel je perut qies yang memuncit tu..kih3x

Siti Asiah said...

rindu nak tgoh Qies bertiga camni...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails