yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, February 11, 2011

dokter hati momma dulu kini selamanya :)

wooo woooo momma is super duper busy!
tak sempat langsung nak skodeng belog kesayangan ai , huk hukkk.
dah keja banyak tak hengatnyaaaaaa..
tatau nak buat mana satu dulu, semenya nak urgent saja..


* kalau boss ai baca pon, ade mak kesah?*


argh naik migrain & gastrikkk ai camneh.
berada di paras tekanan jeee.bahaya nie..asik mendatangkan maraah jee.
^_^
baik terapi kejaaaaaaap berbelog.kang statik je nuffnang tak naik,kuikuikuikui.


cool momma, cool..
mari sini dokter hati mama naaaaaaaak tolong mama, tlg tenangkan hati mama..
gumbirakan hati momma..




momma, jangan tensi tensi..meh dokter qies cek tekanan darah momma :)
nanti kalau mama sakit, sapeeeee nak jaga qies?





oh okay okayyy!
everything under control..mama kena fit taaaau.sebab mamalah momma & poppa buat masa nie..takleh cakit cakit :D






papa, qies tau pengubat hati momma..

qies dengan papa laaaaaaaah :)



btw, happpppppy that today is friday!
esok 2 hari bole relax-relax gumpal gumpal ngan qies kat umahh..
selamat tinggal keja utk minggu ini :)



* momma semakin gems sbb tensi..huwawawwawa.dah bile tensi je terapinya makan, camnoo?
tapi papa tetap sayang mama kan?





5 comments:

shah-kayrul said...

terapi yang terbaik bila stress keja....MAKAN.....hehehehe

Mama Qiestina said...

kayrul,

haaaaaaaaaaaaa tulaaa..badan ai naik mencanak2 ni..sbb lately tensi ngan keja tu makan jeeee.

risau dah nii ramai yg tego..huhu

cik puan akish said...

konpem...papa syg same momma...

dan qies lagi syg same momma...

gumuk2 pun gumukla yatt...asaal hati kite senang..dan tenang...

lagi lakik kate ok...

lagiii okeyyyyy

=)

MamaAiman said...

ala2..sgt sesuai qies main dokter2 kat sekolah mama time banjir aritu..semoga die mendapat feel utk menjadi seorg doktor satu masa nanti..

comel je :D

kakyat, saya pn tension jugak kat ofis ai buat keje pun tak brape nak produktif sgt arini..semoga mggu depan lebih ok.walaupun utk saya, mggu depan akan lebih hectic!huhu

sib baik ade wajah2 yg menenangkan :)

zih@n said...

dh besar dh qies ye..singgah sini dr blog mama kembar 3..1st time tgk gmbr mcm familiar je muka tuan pnya blog..pastu baru teringat...sblm ni dh pernah singgah cni..thn lps..masa tu mama qiestina masuk paper..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails