yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, February 9, 2011

dan inilah hadiah dari hati qies..





dan inilah hadiah dari hati untuk semua pemenang 1st give away belog qies...
semenya hasil pilihan juri-juri profesional *chewah* dan untuk seme yang telah gigih memerah otak membuat slogan..

belog qies menarek kerana ini



tengkiu so much semuaa! :))
kata-kata semangat kalian, memotivasikan mama qiestina utk terus rajen berkarya.
ewaah gaya bercakap macam artis dapat award :P
*dush dush*

amfuuuuuun...





congrats to 3 lucky winners!




pemenang bertuah yang berjaya mencairkan hati mama qiestina dan jugak hasil tarikan jari cik ninina adalah,

1st winner : antie linda ismail




shawl warna warni, sure sesuai ngan antie linda :)




bear & cekelat famous amos :)
makan nanti ingat qies taaau!






hadiah dari hati kami sefamily :)






2nd winner : antie ainul mama aiman





busha & blanket for aiman tomei :)





3rd winner : antie faizah ummi nia




skirt & busha for nia syomel :)





kepada yang berjaya, tahniaaaaah dari kami.kepada yang belum bernasib baikkk jangan give up yeeh.insya allah murah rezeki qies buat lagi GA menarek tertarekk untuk feminat semuuaaa :)

tunggu taaaaau!




jangan majuk tau pada yang tak terpillih :)









terima kasih sebab setia bersama ninina :)
qies sayaaaaaang seme...



hope u guys likee it hadiah yang tak seberapa tapi ikhlas dari kami sefamily yeh.
to mama aiman, nanti mama kasi pressie nie seme kat papa aiman yeh, tonite aiman dah bole titon ngan blanket baru.ehehehe.


btw, am so happy bcoz cek cek nuffnang tadi, dah boleh cash out agi kali ke 6!
yipeeeeee..thank u so much, rezeki mangsa banjir agaknyaaa :)
bolelaaaaaah buat bantu bantu orang kampung yg dalam kesusahan tu seme..


okay dokay.
sabar menanti hadiah dari kami yeh semuaaa..



:))


^___^



16 comments:

kella said...

Tahniah untuk semua pemenang.. :)

ummi nia said...

xsabar2 nk menggayakan nia ngn adiah dr mama qies & qies..thanks yer kak yat for the adiah..

dieha said...

congrats for the winner...kami semua tumpang happy...

MamaAiman said...

timekasih kak yat bermurah hati bg adiah tu..aiman mesti hepi, mama die pun hepi :D (tido malam nanti aiman mesti termimpi2 kakak qies yg die slalu tgk mase dalam kandungan mama die dulu :D)

Suliana said...

wah.. bestnya.. nnti buat GA lagi, kasi hadiah best2 lagi k.. hehe.. wah, dah kali ke 6.. masyuk :-)

are-za said...

comey sguh dak qis nie..geram tol nengoknyer..he2..

dakcik said...

wahhh..kite xsempat nk join contest..huhu..anyway, kak yat kongsi la rahsia cmne nk naik kan nuffnang..;)

@ MaMa ALyA @ said...

ninina ni makin hari makin comei.. makain hari makin cute la.. hehe... bilalah yaya nak jumpa kakak qies lagi kan. :-)

Mama Qiestina said...

mama yaya,

mak kaceh antie :)
apa kurgnya adik yaya, pon sooooooo syomels tau.

nanti-nanti papa kita alik,kita wat mega gath geng kapal area KL nak?

Mama Qiestina said...

dakcik,

takpee next time join eh :)

rasia nak naikkan nuffnang? alaaahai.nanti eh.excelli takde rasia apapun just maintain our readers with superb entry :D

Mama Qiestina said...

mama aiman,


ala hadiah tak seberapa jeee ainul.


amaaaaaaaaacam malam tadi aiman dah tdo guna cimot baru ke?

ehehehe.nanti dah pakaikan busha amik gambo & tepek kat belog eh :)

** mimpikan qies lagi,kot pasni dpt gegal.

Mama Qiestina said...

sue,

hehehe GA suka suki je suee.nanti bertambah masyuk aku buat laaaagi eh :)

Mama Qiestina said...

dieha,

ma kaceh antie diehaa :D

Mama Qiestina said...

umminia,

harus vogi da vass nia pakai skirt & legging tu..qies pon ada 1 :)

sabar menanti ye kak yat poskan adiah.tak sempat agi g post office.

Mama Qiestina said...

kella,

tulaaa congratss.next time ai buat GA join yeeh :D

MamaAiman said...

haaa..i like nak dapat gegirl..tapi tunggu qies dapat adik dulu baru aiman dapat adik..hehe..ikut rotation:D
(mama qies kene tgk aiman la pulak boleh dapat boboy..hikhik)

tula, dah tangkap gamba, tapi mood aiman ngantuk takdapat tangkap gamba betul2 sume gamba goyang guna kamera handphone je:(

nanti dah post entry baru saye link ke blog ni ye :D

kimsalam kat qies comel..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails