yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, February 16, 2011

piknik santai di wetland putrajaya.






bersantai sambil berpiknik memang besh!

time niela dapat meredakan segala stress..
ergh, lately momma agak tensi dengan keja, maka kena selalu berterapi okay :)
selain bershopping, jenjalan cuci mata wif love ones jugaaak terapi..
*wink wink*


dan inilah antara momen terbaek dikala kami berjemaah berpiknik ke taman rekreasi wetland putrajaya semalam,


papa, sila lihat ini..
mama rajen dan bergigih *wah ayat tak menahan* update our pwincess aktivity just for papa.sebab mama tau betapa terujanya papa melihat perkembangan si kecil kesayangan kita.biar dari skrin notebook papa.

i know deep inside ur heart, u really miss our lil munchkin, aite?
haih anak, hati siapalah tak rindu..


saksikan betapa gembiranya anak papa dapat berlari-larian di padang tepian tasik nan indah itu.suka sangat dia bile dapat lepas bebas macam nie.inilah yg buat hati mama berbunga-bunga :)


bila qies happy, mama is super happy!
so seboleh mungkin mama nak buat qies happy.biar dia tak dapat bermanja-manja ngan papa dia, dia ada mama kan! dan dia ada raaaaaaaaaamai org yg truly sayang & care about her.

+____+

bila papa balek nanti harus kita ke sana lagi.
ala bukan jauh pun dari umah kita kan..nanti papa bole memancing ngan bff papa si daddy ayo tu kat sini..

okay mommy ena, kita BBQ kat sini eh nanti? sett!
*syiok dok putrajaya nie,banyak tempat menarek, kan makngah?* hihihi.







happy happy little girl :)

eleeee model tecik momma poppa neh...







papa, syomel tak kipas bunga-bunga ni? qies sukeee sgt tgk kipas ni berpusing bila ditiup angin.terkekek kekek gelakk :D








piknik with momma & mommy ori.

ibu rinie tak join, dia g dating :P

bonda eyta kat jaybee.so tak complete happy family.huhu.





our friendship never end, insya allah :)

thank you mommy ori, for everything.for always taking care our qiestina..
for being bestest momma angkat for ericha ninina.




papa tau tak, ada si kembar syomel join our piknik...qies sukeee sangat!






inilah baby baru makngah.

tomei kaaan, import dari kluang :D





dan bibiks vogi da vass import dari kluang jugaa :P

wakakaka jgn mara maklang..


orang kuat hari itu..kuat bawak bagasi piknik.ekekeke.


sebab rajen tlg mama ninina kat umah nie, nanti kita g cuti-cuti mesia once abg ipar ekau baleek yee.set?



i lebiu beri strong maklang [ qies kata]



dan...



i love u beri strong yayaaaaaaaaaaang! :))




dan pukul 12.27 malam.nak beradu dulu ngan my syomel.nampak dia dah tergeliat-geliat cari mama neh.nak polok polok momma laah tu.
oloh manjee syomel mucuk masyam kite sorg ni :P

^__^

nanti sambung tempek gambar piknik lagi eh :)
tunggu esok pulaaak.


tatatatata!



** i miss u demm much my lovely roomate! rindu nak titon bersempitan bertigaan. **




5 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

sgt comey semuanya...
bibiks qies mmg vogue...

(^_^)

suka bab titow bersempitan bertigaan tu coz jeles..

y?

sebab i titow berduaan je..nak bertigaan gak...

ummi nia said...

tido bersempitan bertigaan menyeronokkan..smp nk pusing2 bdn pn xleh..yerlah, bila dh anak melasak mesti time tido pn sama melasak..

cik puan akish said...

ninina spt udah big gal betol!!

sonot eh kt putrajaya....rugi2 arituh pegi sane tak jump la kat sini!!!

tdo ber3an...aha....tak tahan time itu..konpem muke..perot...tang tut...asik kene tendang dgn drama king!!!tu psl kene tdo kat katil sendri ye..

=D

Mamaleesya said...

wah wah ceksi nye cik ninina ^___^

CuppyCakeMommy said...

macam best nya kat wetland ni..nanti leh la kita gather kat sini..bagi ninina lumba lari denan mia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails