yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, February 5, 2011

lappy ada problem,makanya belog berabok




salam semua :)

finally qies and mama dah balek semula ke putrajaya.
after' percutian' percuma 5 hari 4 malam kat pusat gerakkan banjir SKKM itu.
kepenatan betul mengharung banjir & aktiviti cuci umah atok nenek qies..hanya yang mengalami kan faham..

so many story & peektures to sahre tapi lappy problem.adapter dia buat hal la pulak, pegi kedai lappy semenya tutup sbb tgh CNY nie :(


dah nie apdet belog kat mana?

haha mana lagi kalau bukan CC kat bawah umah we all.dah lapanblas tahun tak pegi CC nie pegi ngan qies.qies layan barney kat seblah mama, mama fesbuk & belogging.ekekkee.*katanya blogger tegar kan, mana bole hidup tanpe beronline :P*


okay tak bole berlama-laaamaan, qies dah mule mengganas mengukur CC.adoi pancing ngan barney,air kotak stoberi pon tak jalan.dia ligat betul..


buat seme yang merindui qies * chewah macam artis plak*..






qies & ayiel tak dapat main air banjir, air besen pon jadiklaaa :)




percutian bermakna biar banjir..sbb seme cucu wak mohtar berkumpul..
ramaaaai-raaamai cuci umah atok nenek yang berlumpur tuu..




okay daaa~!

3 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

sonok die main air hehehe

nordee said...

wahh...seronoknya main air...umur-umur macam ni memang tengah suka nau main air...

mY HeArT wiLL gO On said...

ala.. punya la lame tgu entry akak.. cikit je story.. hukhuk.. xpe2 i setia menanti entry u... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails