yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, February 6, 2011

demi menggumbirakan anakanda kita :)




baru jee kawan momma antie syiken balek dari umah kita.
dia bawaaaaaak banyak baju syomel branded utk dijual, so mama pon grab jelaa bbrp helai..takyah ukur mall, save duhet.kan papa jugak kata mama nie pandai stylo kan qies *kembang montots*


antie syiken cakap, mama & qies manjang busy.nak jupee pon payah.padahal sesama dok putrajaya.smpi qies dah 17 mths old baru dpt jupee.tu pon qies dah syiok titon tadi, kempunan antie syiken nak gomol.
yea memang betul, bila papa takde lagi super duper busy.mak-mak angkat qies nak jupe pon kena set appointment.tadi baru kesampaian nak kuar ngan ummi nawal..


err mata terasa sangat kelat, tapi gigih jugak nak update entri ini memandangkan kapal papa qies tgh anchor kat KSB.so harusla papa nak tengok belog, peek & citer terkini momma & anak kesayangan buah hati papa kan :)


^______^


hari ini momma wif ummi nawal bawak qies g lunch then bawak qies g main-main kat 'kedai runcit' kita alamanda..semenya demi menggembirakan hati anak papa.lagipon ummi nawal dah lama tak gomol-gomol qies,so inilah harinya si mak angkat qies tu nak main ngan qies..nak manjekan qies.qies kan gula-gula hati ramai, bukan saja kesayangan kita :)


sambil kuar lunch, jenjalan cuci mata.takde sesopeng apa pun..tunggu elaun kasih sayang from papa masuk :P



oh sempena CNY, makanyaaaa banyaklaa pulak naga kat alamanda..



wajah-wajah kecayangan papa :)

*sila tatap pepuas*



kami lunch kat kedai peberet momma, the ciken rice shop.rasenya tiap kali kuat ngan umminawal sure mamam kat kedai nie, sebab? nasi ayam dia terbaekk!





oloh budak manje tu sukeelah ummi nawal layan dia makan :)





penuh perasaan sampai terpejam2 mata menikmati nasi ayam yg syedap!

alahaaaaai anak poppa..drama queen sungguh..



dah siap makan, harusslaa qies sukee mengukur mall,



sukee bangat dia main bulu naga tuu! tak takot okeeeh.mementang sama kaler baju..



and lepas gian naik kuda pulaaaak,




tgk mukee kepuasan dia dapat mainnn :)



dan spt biasa, mana bole qies tak pegi funland...lepas gian main slide peberet diaa tuu..


soooooooooooo happy tau dapat main :)





dan qies jugak sempat bertemu 'feminat' sambil photoshooot ngan 6 org gadis jelita..
sapakaaaaaaah derang itu semeee?



tunggulaa next entry :P



gumbira berlari-larian kat taman luar alamanda..




dear papa sayang,
terima kasih beribu-ribu lemon sebab topup kasih syg for qies & momma sampai panas telinga & bateri kong tadi.hehe, sekali dah ada line habes seme benda update kan :)


we really miss u so much!





3 comments:

mY HeArT wiLL gO On said...

amboi sukenya qies dpt g mall.... cute nya muka dia time mkn tu smpai pejam2 mata... :)

NURUL said...

sukanya qies. comel

anakecil said...

aloaloalo...nenomelll nye moke qies cam tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails