yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, February 15, 2011

geng kembar besh momentos :)

Assalamualaikum...


salam maulidul rasul semua :)
seronok yee bercuti bersama family tercinta pagi ini..
syukur alhamdulillah..
+___+


pergh sungguh mendapat sambutan hangat entri geng kembar gathering :)
okay for u guys yang ketinggalan ketapi bole tengok di sini entri part 1.


mana taknya kan, seme musti nak tengok si syomel kembar-kembar terhangat di pasaran.
sampaikan mama qiestina yang takde kembo pon eksaited nak join sama the gath,amik berkat laaa katakan :P

as usual, senapang ai pasti menembak dimana-mana..selagi tak habes shutter counts,ekeke.
dan mangsa tembakan kali ini semenya all the syomelicious kiddos..

dan selepas menggigihkan diri mengedit peektures, mari-mari lihat sapa yang kena..
sebelum tu nak mintak maahap sesiap, sebab kualiti peektures tak berapa cuns, sebab dah dicompress jadik kecik-kecik macam ni.kalau nak peek yang 1-1 original, nanti ai emelkan eh.tinggal aje emel adress u all kat entri ini :)



coz picture worth thousand words..

mari kita lihat apa yang terjadi di taman canseleri precint diplomatik last saturday..



auni-auni-auni si aweks cun :)

ewah siap berposing with harian metro.glamer pemes amos kalahkan kakak qies la pasni :D



very marvellous menu...
semenya rajen memasak utk santapan pot luck kita ptg tu...




perghh! popiah tu plg sodaaap! sapa bawak eh?

mama qiestina bawak mee goweng-sesedap rase-main campak-campak jeez.






kemeriahan keluarga abg huszaini with anakandanya.
dan jugak family emmy & elly.







bakal menantu ai, the ammar's .HAHA.






nie pun family bakal menantu ai, adoiyaai berapa banyak daaa? :P

qies fenin nak pilih mana satu-seme-rupa-sepesen.







sara & kyra yang suwit, yang cantik manis :)






with their lovely parents :)




si syomel elly & emmy :)






triplet auni yang sgt super syomel!



Align Center
oh my gucci! so gorjessssssssss auni?

aih antie yat tatau yg mana satu :P






antie-anties from harian metro struggling amik besh peektures..semenya tatau dok diam :)
tapi sgt adorable..






3 buah hati kak nani yg encem..




dan pada masa kejadian, sile tengok apa yang buah hati momma ni tgh buat..

*papa plisss read*


and see..





percubaan mamam mee goweng mama masaaaaak dengan straw..dah macam sudu.
HAHA.

anak sapelaah bijak pandai sangat ni? adui tatahan gelak seme org tgk keletah dia tau..






siap sound efekk 'aummmmmmmm'

sure papa dapat bayangkan macam mana kan :P
very very cheeky qiestina.ehehe.





okay puas tengok gambar,duhai kawan-kawan sekalian alam?
cukuplaah eh. time shoot lupa diri, tekan je shutter.bile nak edit tak larat nak mengedit sesatu.kuikuikui.




okay momma nak cargas masuk dapur pulak.petang nie kami nak pegi piknik sambil berpotluck kat tepi tasik taman wetland pulak beramai-ramai.eh takdelah ramai, so far momma & qies, mommy ori, maklang,makngah's family je.

tadi my geng seafarers love club antie dina momma adam katanya nak join sekali :)
jomlaa jomlaa! the more the merrier babe..


kengkawan lain yang nak jupe qies, maila datang tasik wetland putrajaya petang nie, kami ada kat sana from 2-6 pm.nak bermalas-malasan,bermakan-makanan,berphotoshoot bagai di sana. hope cuaca okaylah.biar panas jgn hujan.

kalau dapat jupe kengkawan pon syiok!

taman wetland besh okay, tak caya tengok entri ini.







mari jalan-jalan amik angin petang..terapi terbaek! :)



10 comments:

Huszaini said...

Nice! terrer aa yat! nanti email kat abang gambar auni2 n kembar lain bleh? nak letak kat fb amrafahan...
aseng1@gmail.com

Lyna Shaari said...

best kalau danials pun dpt pergi sama.//syg dok jauh..heehe

Mama Kembar 3 said...

alll pics soooo cantik laaa.

popia tu mama yg bawak dear, tp bukan mama buat, popia tunjuk je tu hehehe

your mee goreng campak campak tp sedappp. kalau mama goreng mee campak campak, last last mmg kena campak terus hahaha... ai tak pandai masak hehe

Elly & Emmy said...

elly tekun tgk qies mamam mee guna straw...hehehe.. teringin nak try juga kut..

ps..
nak mintak izin ambik beberapa pic nak tempek kat blog elly&emmy yer..

ummi nia said...

dania mamam mcm qies jgk..guna tgn kiri..puas ummi ajar guna tgn kanan tp xjln jgk..sedap gamaknya mkn guna tgn kiri..hehehehehe

CuppyCakeMommy said...

ninina kidal ke..bijak budak kidal..jelesnya tgk gambar ninina with the twins ni..rugi nya tak dapat pergi..klu tak leh berlakon jadi kembar tak serupa si ninia..

btw babe..i ada buat promotion puzzle sets for ninina..jom terjah

mrs lune said...

so cute kembar2 tu k.yat kan. eiiiii tak tau pun k.yat buat gathering k wetland aritu sebab xbukak lansung internet dari minggu lepas. rugi!

:: noremy bte rahmat :: said...

nak anak twin gak...
akk bagila aura skit kat nor..

Suliana said...

comelnya twin2 ni..

ummie said...

Cantiknya gambar2 kt yat...gerammmmm...kalo boleh yat tolong emailkan gambar2 nih...ummie_ulfa@yahoo.com

tq so much yat...peluk cium utk qies yg menggeramkan itu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails