yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, February 27, 2011

rezeki tak disangka dari berbelog :)




lately ai received few message kat fesbuk and via my personal email.
ada tu siap datang jupe personally dgn produk sesiap, then approach me untuk tolong iklan produk derang kat belog apalah sangat-huneyhubby.blogspot.com ini.
mintak tolong siap nak kasi 'reward' sekian-sekian lah kan..
siap tanya, ai nak berapa? halamak, part ni yang tgh fikir nie.HAHA.


erh. tatau nak cakap macam mana.
syukur alhamdulillah..


thank you so much u all :)
rase terharu pulak, sebab diberi kepercayaan sebegini.yealah niat asal saya berbelog utk suka suki mencoret momen kenangan terindah with my love ones.then bila sampai satu tahap, eh berbelog bole generate income, why not kan? orang kata rezeki jangan ditolak,musuh jangan dicari.cewah, kan dah berpalsampah :P



maybe inilah yang dikatakan rezeki tak disangka!
*rezeki org teraniya perhaps? kuikuikui*


memandangkan mama qiestina is working momma, so agak terkejar-kejar jugak, yela bila kat opis for sure 9 jam mengadap keja yang tak penah habes.makanya balek umah after siap uruskan qies : kasi dia mamam, main dgn dia, gumpal-gumpal puas-puas, tidokan dia then barula ade masa utk mencurah idea berbelog.tu yang mintak maahap laah tak terlayan ladang-kadang emel/request dari u all.tapi insya allah pasni saya akan memperuntukkan masa utk ini.sementara orang percayakan kita, beri peluang keemasan kat kita.


peluang tak selalu datang dalam hidup kita kan!
saya percayakan ini.



sekarang ni ai tgh gigih menyiapkan a few special project, doakanlaah kejayaan saya ye kengkawan yang dikasihi sekalian alam.hopenya janganlah ada nyamuk- lalat-langau-dan seangkatanya mengganggu usaha murni ai utk membantu biz kawan-kawan. janganlah ade yang suke berdengki, backstabbed bagai.tak elok tu kawan! rezeki kita kan dah ditetapkan sang pencipta di atas sana.bukanya di tangan manusia yang kerdil ini.

orang kata, kita buka jalan rezeki orang, insya allah pintu rezeki kita nanti kan selalu terbuka.Ameen,ameen,ameen.


mudah-mudahan.
doa mama..segalanya akan dipermudahkan selepas ini.


segalanya ini rezeki kamu, eryssa qiestina.
kamu sejak lahir hingga kini, rezeki kamu tak pernah putus.
dan mama takkan penah putus berdoa untuk kamu sayang.di setiap langkah perjalanan kamu, ada doa mama sentiasa mengiringi.


hurm, segalanya yang mama lakukan ini semuanya untuk sayang mama yang seorang ini..
mama kerja kuat utk masa depan qies, papa pun macam tu tau sayang.
deswai papa selalu jauh dari kita, dia berkorban mencari rezeki halal dimana saja utk kesenangan qies di masa hadapan..
niat mama..nak hantar qies pegi skool seawal qies age 3 years, nak bantu makcu yang tgh study, nak bantu maklang yang tengah nak buat biz & ofkos nak balas budi atok & nenek qies yang for sure sampai bila pon takkan terbalas.budi mereka membesarkan mama terlalu besar berbanding wang ringgit.nanti qies pon kena ingat budi atok & nenek ye sayang?






inspirasi mama utk berkerja keras :)

muaah diyeee!



btw, kengkawan sekelian alam..
kalau u all nak berkerjasama dengan mama qiestina, besar tapak tangan qies, pipi tembun qies tadahkan.HAHA. apa dah pantun?

kalau ada nak berkerjasama, mintak tolong promote produk u all kat belog ai pliss jangan shy shy cat yeh :)
mama qiestina nie bukanya celebrity yang nak disegankan.orang bawahan biasa-biasa aje.


buat semua yang berminat bole drop me emel : puteri _qiestina@yahoo.com
nanti kita bole diskas-diskas lah :)
negotiable gitu, ai tolong yu, yu tolong ai.hihihi.


okay daa, selamat berhujung minggu.
manfaatkan tiap waktu bersama yang tersayang eh!


toodles :)






5 comments:

Farra Dhelina said...

wahh sgt hebat...rezeki tu kan kak..means org percaya pada kita..

Mama Qiestina said...

farra,

alhamdulillah :)

haih jgnla kata hebat, belog ni biasa je yang..

tula kena jaga amanah N kepercayaan org baik2..insya allah kak yat try the best for client.ewah!

misz rai said...

k,yat ,,slalu2 lahh tmbah gmba2 qies wif bju bajan dy 2 ,,s0 cute lahh ! loikeeee beryy muchh ! i'll wait yaa k,yat ,,4 da next p0st wukeyh !

Mama Qiestina said...

miz rai,

ehehheehe feminat setia ninina laah ni ek?

okay demi tak menghampakan ramai feminat,nanti kak yat updates banyak2 pekktures qies yg tomei :)

Kaseh NazLieza said...

boleh minta akk promote jg ni..t liza roger2 akk ea..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails