yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, February 10, 2011

i live my life for you

ewah tajuk lagu kumpulan firehouse nampaaak!
yeszaa tengah membizi wat keja sambil layan lagu peberet mama, teraapi beb :DD
lately nie selalu je tensi ngan keja..ntah hapa hapa jee..
tapi nak buat camana, dugaan cari rejeki..
sabar ajelaah.


hurm..
besh kan jadik budak-budak, tapayah fikir tensi tensi fikir masalah donia..
sonokkkkkk selalu :)


kita yang tengok pon tumpang sonok sekalii..
bila balek keja tengok keletah dia yang memacam tu teros ilang laaah tensi mensi tu seme..





ewah ewaah dapnyee dia dapat sedut air..ckit jeee tau momma kasi can :P






pakcu qies & mak-cu to be yang rajen layankan qies mamam..
seb baaaaaik qies ramai untie uncles yang shayang tauu!




kalau harapkan mama,harus qies cenggini..




geget jari, isap jari jee :P hahaha.

err taklaa, momma sanggup bagi apa saja kat qies tapi as papa advice no no no jajan yee sayang :)

nanti lambat becau,hik hiks.




dah sebulan papa jauh dari kita berdua kan, qies sure windu nak main-main ngan papa macam nieee..







give papa that coins qies!

qies paham dah arahan bila papa/mama cakap camtu skrg, dia akan kasi :)
clever gurl :DD







i miss three of us so much!

* peektures taken a few hour before babai papa last month*





Y'know you're everything to me and I could never see
The two of us apart
And you know I give myself to you and no matter what you do
I promise you my heart

I've built my world around you and I want you to know
I need you like I've never needed anyone before

Chorus:
I live my life for you
I want to be by your side in everything that you do
And if there's only one thing you can believe is true
I live my life for you

I dedicate my life to you, you know that I would die for you
But our love would last forever
And I will always be with you and there is nothing we can't do
As long as we're together

I just can't live without you and I want you to know
I need you like I've never needed anyone before

Chorus

I live my life for you




okay, sila layan lagu besh ini..
keja keja jugaaaaak, terapi kena jugaaak :)










6 comments:

shah-kayrul said...

sampai atas meja qies mamam....air float tue dah nampak sama besar ngan qies jer...hehhehe

Cik Qina said...

comel je 1st pic tu.. hahaha.. geram tgk.. tq kak yat link kan qina... kiss kan qies utk qina.. geram dengan pipi die.. =)

littlehumblelynn said...

tomei sgt panjat meja tuh, sama gaya auni kalo makan kat luar..mesti naik atas meja!!

Huszaini said...

Comel jer makan atas meja tu!

AmiraHafiza said...

cute jer gaya qies sedut air tu ;)
geram tgk! sama la lagu fevret kita k.yat.. dah 4 tahun guna lagu tu utk ringtone bila dia col ;) xblh tukar yg lain..hehe best kan lirik dia..

Kereta Sambung Bayar said...

comel sgt tengok dier duduk atas meje A&W tu..rs nk cubit2! hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails