yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, February 26, 2011

bawalah cintaku sayang :)

lupakan pasal masalah keja yang tak pernah akan habes itu.
jangan dilayan, nanti makin semak kepala.masalah keja tinggalkan saja di pejabat..
hidup ini bukan semata-mata memikirkan keja kan, mari nikmati hidup yang indah bersama yang tersayang :)
enuff is enuff.


terima kasih kalian seme atas kata-kata nasihat, kata kata semangat.
saya tau, di sekeliling saya ramai sahabat yang baik hati, temani diri ini dikala suka dan duka.
betapa bersyukurnya saya, bila diri diuji & diasak dgn pelbagai dugaan, kalian tetap bersama diri ini.buat saya semakin menghargai erti sahabat :)


buat teman-teman di alam maya juga, kata kata semangat dari kalian sangat dihargai.
biar kita tak penuh bersua muka, tiada batasan antara kita utk berkongsi rasa..
yea sememangnya saya memerlukan kalian semua..
dikala kebuntuan, kekeliruan, jiwa kacau dan yang sewaktu denganya.


buat belahan jiwa saya..
bee dimana kamu? tengah tak dapat dihubungi, tiada talian telefon.
kapal oh kapal cepat pulangkan cinta hati saya yang seorang ini..
saya banyak perkara penting mau berbicara dengan -nya.
dan saya terlalu rindu dia!


sabarlah hati, febuari yang penuh pancaroba kian menutup tirainya.selamat datang mac yang dinanti..bermacam-macam agenda march ini.kepulangan jurutera marin kesayangan kami, ulangtahun perkahwinan kami yang ke 3 dan mungkin ada sedikit kejutan berlaku bulan depan..


ewah, ayat-ayat mama qiestina kian puitis, ape kena kau yat?

HAHA.

sila abaikan.


papa, siang tadi mama sempat bawa puteri kesayangan kita bermain-main kat alamanda, kedai runcit kita itu.hehe.kebetulan bonda eyta maya datang visit sahabat baiknya ini.dia pantang dengar momma ada problem, harus sesegera mungkin datang.i lebiu beri strong sahabat :)
memang kamulah sahabat kami dunia & akhirat.siyes tak tipu..


hanya kita yang memahami sesama kita kan, sahabat!
lebih 10 tahun kita saling mengenali..

dah berkongsi rasa denganya, terasa ringan beban di bahu..bila kusedari diri disayangi langkah kaki ini semakin berani utk membuat keputusan.ewah macam lagu bila diri disayangi-ukays tu plak :P *lol*



hmm insya allah semuanya akan baik baik saja.
mama tahu, di setiap langkah mama ada ramai insan-insan disisi mama..
papa walaupun jauh dimata, tapi selalu ada dekat dalam hati.
:)


dan kekuatan mama yang terhebat seorang ini,si syomel kita. dialah sebab mama terus dan akan bertabah biar apapun ujian melanda.bila langkah terkeliru, melihat dirinya terus langkah dipandu.bila rasa putus asa menerjah jiwa, senyuman manjenya bawa lari segala-galanya.nuansa bahagia sentiasa ada bila bersamanya.haih, magika.inilah perasaan seorang ibu bukan? anak-anak sentiasa menjadi kekuatan..



memang kamu nyawa mama..
tiap denyutan nadi mama, ada kamu di hati.



mama rasa happy sangat bila polok yayang macam ni :)






hihi yayang mama masyam muke, baru bangun titon je tadi nie..




menguap pon comel kan, papa? :)





she's my infinity love..
terpaling syomel dihati papa & mama ^_^





mama tak pernah rasa puas kiss yayang macam ni..indah sangat!


* all peektures taken at alamanda by bonda eyta maya*




rasa ingin berhenti di sini.mata sudah tertancap pada cerita 'mesej terakhir' di tv3 yang sedang ditayangkan sekarang ini.lakonan mantap tiz zaqyah & rita rudaini.wah lagu temanya, 'bawalah cintaku' by afgan sungguh mengusik sanubari ini.memang lagu peberet mama, bila dengar je terus rindukan kamu wahai incik mohd ekhram sharif!




Bawalah pergi cintaku
Pada ke mana pun kau mau
Jadikan temanmu
Temanmu paling kau cinta
Di sini ku pun begitu
Trus cintaimu di hidupku
Di dalam hatiku
Sampai waktu yang pertemukan
Kita nanti




romantika d amore, kasi la papamama can polok polok pliss :P



argh parah dah ni, tahap kronik.


i miss u so mucho my lovely hubby..

qies mish u too papa..



febuari cepatlaaaaaah berlalu..!


^__^






5 comments:

bonda dadif aka akish said...

takpela yat...rindukn belahan jiwa...somi kite...

memahami....kite yg hadap hari2 nih..kalo dia balik lmbt pon resenye cam rindu bebenor...

=D

:: noremy bte rahmat :: said...

rindu itu sgt indah..

tapi,

kadang-kadang rindu itu menyakitkan kan kak?

Mama Qiestina said...

mama dadif,

itulaaa kan, rindu somi kita kan :)
dapat pahal banyaaak kan!

ehhee.rindu tangaaat dah ni.tskk tskk

Mama Qiestina said...

emy,

itulaaa lagi time akak tgh semak kepala pk prob keja skrg ni, i really need him by myside :(

Kaseh NazLieza said...

xpe kak..parah dgn hubby sndiri dpt pahala..hohohoho

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails