yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, February 8, 2011

hadapi dengan senyuman ;)

biar apa pun dugaan & ujian melanda, bertabahlah!
kerana sesungguhnya tuhan takkan menguji kita melebihi kemampuan..


kata-kata inilah yang selalu mama sematkan dalam hati..
tatkala hati rapuh,resah dilanda masalah dunia yang entah bila kan berkesudahan..
biar kadangkala ia sangat mengoyak rabak hati ini.
biar kadangkala ia buat diri ini hampir terjatuh..


tabah & terus tabah..

^_____^


dan selagi ada kamu & kalian disisi hidup ini...
kaki ini takkan penah berhenti melangkah ke hadapan..




terus tersenyum sayangku :)





keletah kamu mewarnai hari-hari mama ^_^







kerana kamu kekuatan mama yang terulung..





dan selalu menjadi inspirasi hidup ini, selamanya.


* all peektures taken at 1 feb 2011 @ SKKM*




mode mama skit jiwa kacauing today.tak bole share ngan kalian seme di sini.
masih berkisar tentang masalah-yang-papa-sedia-maklum itu.
hanya papa yang memahami mama kan..
terima kasih bee..


papa doakan semuanya dipermudahkan ye sayang..
dan pinjamkan kekuatan papa buat kami berdua di sini..


sebulan dah berlalu, tinggal sebulan lebih lagi je kan :)

*semangat semangat*





12 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

be STRONG k..

Suliana said...

smlm aku mimpi ko.. haha.. ntah mimpi apa dah lupa.. moga baik2 selalu ye :-)

mY HeArT wiLL gO On said...

tabahkan hati mu kak yat.... :)

Ainul Hayat said...

Kak Yat,
Sabar banyak-banyak ye kak. Masalah dunia ni memang semendang tak habis. Marilah kita sama-sama bertabah.
:)

ummi nia said...

tabahkan hati yer kak yat..bila tensen ingat qies & abg ekhram..sure ilang masalah..

hasrul hassan said...

Selamat Menjalani Ibadah sebagai seorang suami dan isteri.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Mama Likha said...

pernah dgr tk lagu hadapi dengan senyuman by dewa.... best kak yat! :)
menambhakan kekuatan kita.

CuppyCakeMommy said...

tabahkan hati mommy yatt..stay strong as awiz ok..

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

salam yat..
jue macam penah tgk yat nie.. dulu yat penah tak keje kat ade satu kampeni broadcasting kat presint 9 yg kat area flat ijau tue..??penah tak..?? n then lepas yat benti yat keje kat area Presint 8..ade tak??

p/s: sowi kalo jue dah tersalah org..hehehe..neway jue dah follow yat.. ur blog sgt menarik..:)

zieta hafiz said...

sabar ye yat sesungguhnye Allah bersama org2 yg sabar...........qies plissss....pujuk2 mama ye shian mama....

Mama Qiestina said...

jue,

yess penaaah keja kat co tu, tak smappai sebulan ponn :)

eeeeh jue kenal yat kee? ke kita penah borak2 dulu kat kedai mamak tuu yeeh? wat a small world!

macam jejak kasih dah pulak ni..ehehe.jue pon dah ada anak yee?

keep in touch ek!

shah-kayrul said...

sekejap jer dah sebulan..tinggal sebulan lebih je lagi qies boleh golek ngan papa dia....mesti byk segmen jln2 cari makan...tak sabar nak tunggu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails