yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, February 14, 2011

qiestina meet geng kembar yang syomels!




amaran : entri ini sangat syomel, anda mungkin berasa cemburu lagi geram :P




dan inilah antara ceritera dan momen-momen terindah gathering pertama geng kembar anjuran abg huszaini si papa triplets auni :)

gud job bro, walaupun hujan lebat petang sabtu tu, raaaaamai blogger mama & papa dapat berkenal-kenalan wif our syomelicious kiddos.



one words to describe bout this gath, SUPERB!
menyaksikan anugerah terhebat milik mereka..
bukan senang nak dapat baby kembar kan :)


hari itulah berkumpulnya anak-anak kembar yang syomels, ada 6 pasang kembar
* ke lebih abg husz?*


suasana?
haruslaaa meriah hiruk pikuk dengan keletah si kembar, tapi si qiestina yang takde kembo lagi lebih hyperaktifnya.tatau diam, once nampak ramai kawan-kawan seusia dgn dia, teros ligat bermain sini sana :)
*kalau qies ada kembo tataula camana*
kembar-kembar nie kebanyakkannya behaved jeee.sukee sangat tengokk...



dan inilah antara geng kembo yang selalu keep in touch kat belog tapi semenya pestime jupe..
sowi ye amik masa ckit nak buat entri nie sbb banyak yang mama ninina tak berapa kenal, nie pon dok stuy list geng kembar kat belog papa triplets auni.ehehe.

btw, ai dah link kan belog seme mama-mama kembar kat list papa & mama story yeh..
hope after this kita bole rapatkan saf lagi :)




and as usual, let the peektures tell the story!



us with triplet's auni..

alahaaaaaaaaaaaaaaaaaaai gewamnyaaa!






they are so adorable kaaaan!

auni-auni-auni..
rase nak culik jeee,gewaaam..

behaved jeeee pulak tuu, nak notty macam qies :P

okay sila terjah belog papa derang di sini.






dan si kembar nie pon behaved jee, baik je duduk kat playground...




qies with emmy & elly :)

sukeeeeee qies tgk ramaaaaaaai geng..

ini belog mama derang,





tengah syiok mamam with qies, tetiba disapa oleh silent reader, kak nisa.
kak nisa kata selalu ikot perkembangan qies..thank you kak nisa :)
siap kenal makngah & maklang lang qies jugaak.hehe.mmg feminat setia niee.
^__^



us with kak nisa.

belog dia: http://nisa1575.blogspot.com/


kak nisa pon ada twins yang syomel, hero okays.





oloh qies maluw ke ngan ammar-ammar tuuu?
gade gadee jeee...

* so encem boi anak kak nisa, bole book wat menantu =P*
hehehe.





dan selalu keep in touch kat belog, finally jupe mama kembar 3 personally..
kak nani yang ayu, patotlaaa si kembar tiga F semenyaa encem :)




us with kak nani mama triplets F
so happy to meet :)



dan inilah si syomel bodyguard kak nani, 3 okeh!

bakal imam muda & chef ye kak nani =P


belog kak nani :

http://mamakembar3.blogspot.com

Mama faris, fauzi & fahmi





another kembar boi...
darwish + darwish yang encem...









blogger momma get together :)


qies je kembo ngan momma
HAHA





dan ini kembo gal pulak yeh,



sila terjah belog mama sara & kyra

http://umniyyahulfa.blogspot.com









si kembo boi lagikk..
alamaaaaaaak puas antie yat carik belog derang tapi tak jupe, ke takde?

abg husz, sapa nama eh si kembo encem dua org niii?




alalaaaalalalalala encem segak bergaya :)




dan aksi ini sangat mencuit hati...kalau dah namanya kembar sure sgt close kan..kemana aje bersama.kongsi mamam...





how schweeeeeeet sara & kyra!

:))




dan gathering ini dimeriahkan dengan blogger tersohor & wifey kesayanganya..

sapa tak kenaaaaaaaaaaal dia nie kaaaaan...






ben ashari wif tuan penganjur, abg huszaini...

tak sempat kami nak amik gambo ngan dia, dah baleeekk.uncle ben ada hal katanyaa..



dan gath kami jugak dimeriahkaaaaan dengan kehadiran press from harian metro, glamer yeww!
macam-macam keletah time photoshoot,ada yang nanes, ada yg lari-lari..haha..






family kembar! :)

macam tgh shoot gugu gaga erra okay!
macam baby contest pon ada..meriah!





okay dokay, 18 ratus peektures lagi after this...
sangaaaaaaat banyaklaaaa momma captured that day, seb baik hujan lebat..kalau tak siaplaaah ai dah photoshootkan qies ngan gemg kembo golek2 kat tengah padang :P


sayang sekali cuaca tak mengizinkan..takpelaaah hujan tu rahmat jugaak kan :)
at least dapat kita kumpul setempat & mamam jamuan potluck together...




cik qiestina tgh syiok mamam mee goweng momma..
makan mee guna straw beso okay!

haih cara abes, mak lang dia kata :P

anak saaaaaaaaapaaaaaalah ni? ngeeeeeee...




buat semua kenalan baru gang kembar, salam perkenalan dari kami sefamily :)
insya allah pasni kita gath lagi meriah-meriah ekkk..


^___^




** hebat aura si kembar, tetiba rase nak ada anak kembar jugaaaak :P
ada petuaaa nak share ? hihihihi..








19 comments:

dieha said...

yat,,,sukanya tgk kembar-kembar tu..diha pun teringin jgk..hehe,,arwah tokwan diha kembar..tp generasinya belum ada kembar..hehe...

Mama AqiL said...

tertunggu2 gambo gath ni dari yatt..akhirnya...sgt comey kembar2 tue kan..and of coz qies still comey sokmo..hihihi...

Huszaini said...

aku juga tak de amik gambar dengan geng2 lain.. huhhu..

kembar tu nama dia azhar dan azfar dia takde blog ada fb je..
ni fb dia

http://www.facebook.com/profile.php?id=768849054

Mama Qiestina said...

abg aseng,


hahahahaha tula tuan penganjur busy sokmos kann :P

lagipun cuaca tak elok kan,yat plan nak photshootkan every family golek2 kat padang..tapi tak kesampaiaan la pulakk.tskk tskk

ummie said...

yat....ade kesilapan sikit..hihi...mesti confius...sara kyra da tertukar dgn emmy elly..hihi...sara kyra yg pakai bj malaysia...

tp yat...gambar2 mmg best...suka!!!!
thanks..

blom sempat lg nk buat entry psl nih...nntilah...

Mama Qiestina said...

mama sara & kyra,


hahahahahahaha adoii kompiusss :P
ampun tuankuuu..

tulaa yat dah fenin, baru nak proses mengecam katakann..btw yat dah betulkan..

ada lagi gambo syomelss..tunggu tau!

Suliana said...

comel nya.. bertuah sunguh diorg ada anak kembar kan.. :-)

~: nisa :~ said...

Yat.. Thaaankss.. suka tengok pics tu semuaa... tapi saya sampai lewat.. ruginya....
Actually saya dah lama ikuti kisah Qies sejak kuar BH dulu tu... tu yang tahu seme pasal Qies sefamilia tu..

bun_nee said...

waaa... kemabr2 kembar laa

MamaAiman said...

wah..bestnye gathering kemba2..sume kemba2 sgt comel!

doa kakyat dapat kemba..hehe.. :D

Mama Kembar 3 said...

Yat, gath memang besttttt sgt kan? tak sabar tunggu next gath nak jumpa lagi semua members. mana tau kot kot betul terlekat aura kembar, pasni qies dpt adik kembar hehehe ;-)

Cik Qina said...

best nyeeeeeeeeee.. semua comel2.. geram3~!! hihi.. =)

zieta hafiz said...

comelnyeeeeeeeee kembar2 tu yat....geram akak....klu le akak dpt baby kembar 3 kn bagus....qada' terus 6 thn punya..hahahah

Mama Qiestina said...

kak ita,

mmg sgt comelssssssssss!

yat aminkan kak ita dapat kembo 3..mudah-mudahan kak ita.siap tau miracle do happen kan :) macam kak nani kembo 3 tu 4 tahun menanti tauu..sekali dapat 3 teros!

maybe bole tanya kak nani tipsnya.

zih@n said...

sukanya tgk pic bdk2 kembar ni..pakai baju sama tu yg best..=)

@e_da said...

ayg tak dpt join sebab on that day ada family day opis... cute2 semuanya ek..kitapunlama dah teringin anak kembo..moga ada rezkikan

nur aisya humaira said...

waaa,banyaknye kembar...gerammmmnye tgk...:)
salam maulidur rasul..:)

Lyna Shaari said...

frust ummi danials tak dpt join sama

fizah3309 said...

comel la kak yatt..kembar-kembar nie...teringat zaman2 keck dulu, sbb saya pun kembar gak...:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails