yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, March 14, 2011

cuti-cuti cinta dengan kesayangans is sorga :)





salam semua :)

selamat hari isnin dan memulakan tugas dan amanah yang dipertanggungjawapkan okeh.wah mesti arini busy kan.

qies kan celik je mata tadi, teros sebut 'mama' .
haih how sweeet, terus jatuh cinta kali ke lapanblas ribu kali.papa dia jeles je dengar..
qies bgn lambat arini, kul 8.30 baru wake up from lalaland.macam tau jez takyah g skool!


eh eh ex opis ai tu ade yang carik puan yat, jabatan sumber manusia kee tu?
harus tersyasul je kan? maklum tak biasa lagi ttg ketiadaan 'orang penting' nie.hiks.

sowi lalings, i am no longer working there.now i'm working as CEO at yatekhram sdn.bhd yeh.location HQ kat putrajaya tapi branch ade kat PD, kluang, serata malaysia.wawawawah cam besh ke kan *kuikuikui*.silalah jeles!


oh sebelum mengomel panjang, momma bersiaran dari PD nie, biasalah kan kampung papa qies kat sini.harusla selalu lepaking relaxing di tepian pantai selalu.kami dari hari sabtu dah lepak-lepak sini jaga umah sbb nenek qies tgh kat mekah ni buat umrah.tugas baru momma ninina, kasi kucen kesayangan nenek qies mamam.nie pon tgh tggu ikan siap dimasak laa ni,multitasking katakan :P


masuk hari ke 4 papa qies bercuti, episod cuti-cuti cinta.kami memang full of aktiviti okeh.mananya nak melekat kat umah mini kat putrajaya tu,sana sini travel saja.



oho taleh nak babbling lelama ni, maklum CEO memang kejanya sentiasa busy kan :P
wakakaakaka ayat tak bole blah!


inilah antara momen cuti-cuti cinta kami..
ai know ramai feminat ninina diluar sana ternanti-nanti hapdet kan..yola yolaaa ai update la ni..
lagipun kena rajen update nak dapat 12 K sebulan,HAHA.






one happy family at PD :)





after officially released from that kampeni ptg jumaat lepas, haha celebrate kemerdekaanku dengan papa ninina :D

pergh lega gila dapat kuar dari kampeni itu.
selamat tinggal dunia kestressan.
kikikiki *jangan sentap*




hari sabtu yang indah..




tengok tu, anak kesayangan papa is super happy dapat mamam loti telur peberet dia kat kedai mamak double trouble dgn papa.takpe pasni tak kira masa mama bole bawak qies melepak kat situ okes yayang, takde sapa kasi surat 'showcause'.ekekeke :P

dulu mama ninina yang kasi showcausekan org kan,kuikuikui.


dan hari sabtu jugak, papa & momma bawak qies jenjalan ke tempat dating kami satu ketika dulu, chewah! pastu apalagi aktiviti menembak laa kan :)

papa, lens panjang satu pliss :P



ini momen kami jenjalan kat SOUQ masjid putra.maklum dah lama jd org putrajaya tu cam malas nak ke sini.dah lama tak pegi..



nampak kan view indah kat belakang tu!






she's so happy playing with her papa..tanak balek oke!







timang anak papa tinggi tinggi!

papa kata, kali nie qies sgt baik & manja.dia tatakot ngan papa dah..kemana saja nak mengekor papa je kali nie, smlm papa g kedai kejap tak bawak dia berguling2 nanes nak ikot.adoiyaii.camana papa nak naik kapal lagi ni?



to mama rayyan and mama isya jugak, i know u all tak sabar tgk hasil 'tembakan' ai yang neh,


ari sabtu kami sempat pegi bufday bash anak blogger momma, wani kat putrajaya.his syomel son rayyan masuk 1 year old.oh so many lovely peektures mama ninina tembak tapi entry utk tu later eh...


* kelaka tingat wani kata eh kak yat blogger pemes amos ni, mesti amik gambar nanti nak masuk belog :P.ade ade je wani ni tauu..maluw ahkak*




mama qiestina with mama rayyan & mama isya

so happy meet all of u..
pasni kita bole playdatekan anak kita selalu, jiran tetangga kat putrajaya jez!




dan nanti eh momma update lagiks..
nak siapakan bekfas for papa qies & qies...



qies happy papa is here! :)
budak manjeee amat..haih spoilt tau ade both papa & mama dgn dia..takyah g skool lagi.



and ninina shayang, from now on, 24/7 momma ada dengan yayang!
sukeeeee taaaaaaaaak?
sila lompat lompat.ehehee.





she's my no 1, my priority :)

lepasni insya allah mama akan selalu ngan qies, menyaksikan every precious moment anak mama ni di depan mata.insya allah..


oh btw, petang nie mama & papa nak bawak qies g jupe kengkawan anak kapal kat mega gath geng kapal, weeehoo.gathering besar-besaran yang mengumpulkan seafarers family tau.ramai yang datang dari utara, selatan,timur barat seme.percutian sempena cuti skool ni..


buat seme yang join, kita jupe disana yeh!
hati-hati di jalan raya..kat PD nie quite jammed..almaklumla tgh cuti skola nie, sana sini org bercuti-cuti cinta.


okay selamat bekerja dahlinks semua :)












7 comments:

bonda dadif aka akish said...

hepi ninina...

momma ade..poppa pon ade...wahhhh...

=)

ilyana said...

selama ni sy silent reader kak yat.. sinc br skang rasa nak komen.. sgt e qis lahir, so happy for u.. besh nye dpt 24/7 dgn anak kan.. rasa mcm qis is soo lucky !!

PuteriKureKure said...

ok. baca entri ni terus teringat kat budak bujang 2 org tu skang ni. kita dah masuk keje yang! BORING!!!!

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ALAMAK KENA KEJA LA KAK YAT....BESH JADIK MACM KAK YAT FREEE ON TIME...JELEZ NIE...

bella mike said...

terbaek ah..hehe..snyum2 smbl bace..ngee~ feel every moment wif yg tercinta..sorgaaa..^__^

Cik Qina said...

best nye ak yatttttttttttttt~~~ =)

Aliaah Abdullah said...

salam kenal yat..i'm aliah, cousin wani, mommy blogger yg tak popular tuh...hahahahah *sedih
btw, wani yg bg link nih, nice blog,good job dan salam kenal sekali lg, K.I.T

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails