yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, March 11, 2011

disebalek duka ada kebahagiaan tuhan beri :)

tiada apa yang lebih menggembirakan dan membahagiakan diri ini selain bersama yang tersayang, yang terkasih yang tercinta.

dalam kesedihan nak berpisah dgn sahabat-sahabat kat opis yang besh hari ini, tuhan memberi kegembiraan pada mama.sesungguhnya tuhan itu maha adil, maha penyayang kan!


dia amik satu, dia bagi satu yang lebih baik!
ini pun namanya rezeki..
^_^



dan finally marine engineer, dokter hati kami selamat pulang ke pangkuan momma & qies lewat malam tadi after 2 bulan lebey berjauhan, tak dapat polok polok.tehehehe.
kepulanganya amat beerti dikala semangat merindum, dialah pemberi semangat!


now one happy family is together..
papa happy, mama super happy & qies is super duper happy :)
i love u, u love me, we are happy family..



because the peektures worth thousand words, let them speak!







ciuman kasih sayang dari papa, qies tau yang kejutkan papa..
qies pelik napa ade lelaki titon sebelh dia, selalu mama jez,hehe.




eh mama, papa dah baleeeeeeeeek? yeay pasni leh tarik janggut papa, korek mata papa lagi!

:P

look she's so damn happpy with her papa :)






gud girl, pandaiiiiiiiiii amin papa!
melt papa heart...




dan pagi ini, papa & qies menghantar mama g work kat kampeni ini for the last time..
sambil tu jalan-jalan amik angin kat trek jogging depan umah :)



tengoklaaa gofren papa sorang ni, tak kasi can mama nak holding hand papa dah.ekkeeke.




papa, look birds!







sukenyaaaaaaaaaaa dia eksesais ngan papa...




ewah ewah kepochinya anak mama bile ada papa dia..






attention : my papa is only belong to me okay :P








mama bahagia sangat tengok anak mama bahagia tau :)

tengok kesayangan-kesayangan mama happy,this is the moment yang mama selalu idamkan..







lepas ini papa & ninina selalu temani mama yeh :)



lepas ni kita mulekan new life bertiga eh..
pasni mama + papa + qiestina 24 jam bersama, insya allah :)


biarlah ku kehilangan semuanya yang dimiliki,
asal adanya kalian yang mama sayang!

*polokpolok*





** hati ini tengah sayu sebenarnya kat opis ni, pukul 12.30 ni i'm officially leaving! tskk tskk.
farewell to all, thank you for 5 years moments we share together.

17 comments:

Suliana said...

yeay!! happy for u.. excited nya muka qies kan tgk papa dia..

Mama Likha said...

ololo.. kite lak syedih pagi ni tgk entry ni... huhu dahlah cuaca pun syahdu jerk kan...? :)


im happy for yu olso kak yat :)

Mama Likha said...

ololo.. kite lak syedih pagi ni tgk entry ni... huhu dahlah cuaca pun syahdu jerk kan...? :)


im happy for yu olso kak yat :)

mamamarissa said...

eh! yat dah resigned ya?? lepas nie wat per??? anyway, happy for u dear :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

kak yat hepiiiii...qies super dopa hepiiii...qayreena jugak hepiiiii also walid die balik arineeeee...so kiter sumer kongsi hepiiiiii.....

koklie's said...

setiap kali entry papa balik mesti ati ni tersentuh hehehe emo plak touching sungguh moment pertemuan bapak ngan anak ni ;p

Twiggy said...

aaawwww, so glad you're all back together!!! :D

sumaiyah mokhtar said...

agaknye kalau rakam muka qies teruja papa die ade sebalah lg le comel gle ek, huhu

afni+hafiz=dani said...

wah hepi for u kak yat =)

~LaDaYaNa~ said...

teruskan berhepi together gether ye kak..suke sgt2 tgk gelagat Qies bermanja & b'grau snda with poppa..aksi slm poppa tu terbaek ok!!

**Semoga Allah selalu melindungi & merahmati akak sepamili...AMIN~=D

nieda said...

happy family...takpe pengorbanan besar utk bersama tersayang

sakura040582 said...

sedeynyer bila jauh kan? sy pnh mengalami situasi ini. Nak jaga anak, kemas umah, pi keje.... dlm hati Allah aje yg tau

sakura040582 said...

sedeynyer bila jauh kan? sy pnh mengalami situasi ini. Nak jaga anak, kemas umah, pi keje.... dlm hati Allah aje yg tau

BaBy^sUgUs said...

happy for you kak yat... somey tgk anak beranak pelok2 jejak kaseh. ;)
njoy ur precious tym kak yat! ^.^

mamaelly said...

i'm happy for u yat..sedih sbb isya dah pisah ngan qies dah.. smalam papa isya amek kat rumah ibu.. qies pimpin tangan papa isya..ajak p jalan..sabar je la

Farra Dhelina said...

lepas ni hsewf ke kak? taniah ...

Kaseh NazLieza said...

semoga penghijrahan akk mbuahkan kebahagiaan yg lebih terbaek dr segalanya..semoga berbahagia selalu bersama chenta2 hati akk ea..liza tumpang hapy..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails