yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, March 23, 2011

si model tecik blogshop momma ;)





HAHA.tajuk tak bole blah :P
harus mak enon dan sekutunya baca nie sentap!

eh ade qies keshah kee? qies tak kacau-ing orang okay :)
be cool yee.sentap-sentap g main jejauh, jangan datang ini belog.hehe.
belog ini memang citernya asik qies-ninina-ericha-isya-chicha aje.kuikuikui.
tapi dah pasal si buah hati seorang ni je org sukee datang ini belog, nak buat lagu mana ceq?
kan ai dah speaking kedah.padahal qies mix jawa johor nogori asam podeh cili api.



okay okay terlebey sudey.
mari kita lihat aksi ninina ukur mall, jusco semban 2 lat sunday.
si tecik nie suke bangaat laa dapa ukur mall yang luas, maklum dah dapat kaki, lari laju kemain.asik laa nak terpa escalator.mama sampai semput kejar dia..seb baik now ada papa nak kejarkan dia, if takde papa kita dok dendiam je kat umah pasni.ahaks :P


korang tengok laahtu si cheeky drama queen seorang ni,




ewah ewaah berkawat yeee yayang?
mukee memangg ade sunyum..happy sgt dapat ukur mall yg luas.




eleee leeee model catwalk laa pulaknyaa.tantekk laa tu baju belang-belang :D






argh fenatlaa jadik model momma, tema retro laa pulaknya.
qies layankaan je mama, nak menembak jadik model blogshop mama :D

*tgk moke masyam*




nak p mengadu kat papa laah..




papa tulun, momma tu asik buli icha jee.* papa dia panggil icha la plak skrg*.
orang banyak nama katakan.haha.







okay momma, dah finish tau photoshoot.

nak manja ngan papa..






mau bergaya seperti eryssa qiestina?
*ramai bangat feminat tye baju bajan ninina tantek beli kat mana*

nantikan launching belogshop momma shayee! sangat banyak baju bajan syomel macam shaye selalu laramkan.dan reganya sgt berbaloi baloi yee.

tunggu eh, momma tgh gigih buat blogshop yang asik terpending tuu.momma tgh work from home la nie.btw,tima kasih kat papa sbb really 100% support mama buat biz yang mama sangat minat dan soke sejak dolu nie. kami start kecik kecik jea ni..nabi kata 9/10 punca rezeki is come from bisnes.insya allah i will do my best. *semangat*.
i lebiu so mucho papa :)


okay CEO nak mule bekerja.pemegang saham terbesar *papa qies* kata kalau nak buat biz, kena buat bebetul. harus amanah fatonah siddik.
baik boss!
ai ade bos bole polok polok punye.ko ade? hueuehuehue.



kalau sayang ninina, doakan seme urusan family ninina dipermudahkan ye?

:)





14 comments:

Syuhadah Razali said...

baru nak jadik pelanggan pertama akak...p belum ada baby..khwin pon blom..hahaha

Mamaleesya said...

all the best yat...buat fanpage shop sekali yea

AizaZiha said...

boleh beli ngan yat jelah nt baju2 baby..senang..mls nk gerak kuar..hehe..

mY HeArT wiLL gO On said...

semoga berjaya di dlm biznes kak yerk....

dieha said...

moga rezeki yat and family bertambah..moga Allah sentiasa melindungi yat n family..amin..

Elin said...

yeay..tak sabar tggu blogshop mama qies launch... :)

naniaimiadnan said...

gud luck....

Farra Dhelina said...

all the best sis!! cayalahhh..... tak sbr nk tgok blogshop akk!! msti ctk2

Luv like this.... said...

all the best nanti bole link mengelink..hehe

http://anakmamashop.blogspot.com/

cute said...

ce cepat sket yat..tak sabau nk membeli nie...sure ce comey sume bju bajan...bg ahkak diskaun tau..hahahah

ummi nia said...

umminia doakan mama qies berjaya dlm mengejar cita-cita mama ok..

mamaelly said...

HIHI kalau isya ok ptg kang aku singgah

dakcik said...

ala cpt la launching itu belog..xsabo nk cuci mata ! hehehe

littlehumblelynn said...

wah...cepat2 launching ok!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails