yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, March 18, 2011

meronggeng sambil berkasih sayang.





salam hari jumaat..wah dah nak weekend dah.

kami masih bersiaran dari PD :)
dah lupe diri nak balek putrajaya dah, wakaka.eh takla esok kami nak balek dah, nak tengok international hot air ballon.tanak melepaskan peluang sbb memacam ada and bole g menembak lagi!


dah seminggu kami bertiga-tigaan relaxing kat umah nenek qies, tapi super busy kalahkan menteri melawat kawasan okay.maklumla bila papa qies baru balek selalu memang camni, kesana kemari jupe sedara mara, kawan kawan.memang byk sgt urusan-nya.so sbg devoted wifey yang sudah menjadik CEO kampeni sndri harusla saya doplohpat jam menemani incik suami kemana-mana.ahaks :P


lagipun ninina now sgt manje ngan papa dia, pantang dengar papa hidupkan enjin car teros meluru nak ikot.kalau tak dibawak alamatnyee huwaaa berguling-guling okay! jadik mama harusla ikot sekali hatta papa g ke kedai sekangkang kucen sekalipun.huk huk.* ala kasi la can kat kami, 3 bulan sekali baru bole rasai bertiga camni* ngeee..

petang semalam, kami p visit adinda kami si makcu qies kat poli PD.jaraknye hanya sekangkang kucen dari umah nenek qies..makanya kami menghantar misi bekalan makanan utk makcu yang katanya loan ptptn tak masuk lagi, eh ke dah abes? takpe, ai paham..ai pon penah jadik student U yee.jangan nak propakan ahkak ye adik :P ehhehe.oleh kerana kakakmu seorang CEO skrg makanya tade hal la bile-bile free jez bisa melawat kamu di asmara eh asrama.

lepastu we all jalan-jalan g pesta apa tah-besar-besaran-kat teluk kemang.siap ade karaoke bagai.booth jualan pon banyaak amatnyaa, maklum cuti skola kan.dan bila ade si makcu, haruslaa potogeraper sorg tu asik jadik paparazzi kami, menembak je kejanya.sampai d60 akak dia dah jadik harta sendiri.amboi amboii..



apapun i liokeee this sweet peektures very the beri much,




one happy family moments, candid tgh kejar bubble with our yayang :)





see how eksaited ninina!




wooooooooooooooooooooo..
ahahah syomel molot moncong tu rase nak kunyah je papa dia kata :P







makcu qies yang nampak sunburn.since jadik org PD ni asik ke laut jez..





ala-alaaa kesayangan mama berdua tu sukee sangat tengok apa tuu?

mama love both of u, never end.





mama yayang diyeee :)







papa & qies..jantung hati, nadi momma :)






papa, look big ball! qies dah ade 1 laaah mama belikan hari tu..


after habes meronda-ronda teluk kemang, makcu & fwens nak mamam kat cowboy place pekena nasi kukus kat depan PD marina tuu.kami yang selalu lepak PD pon tak penah pegi okay.so kami pun try test laaa.orang memang ramaaaaai amatnyaa..





silalah terjah! not bad laa..





hadoyaaai qies tgh mamam pon kena kejar paparazzi :P
ekeke





gusip gusip while tunggu nasi kukus sampai..




haaa inilah dia nasi kukus tu, tapi tak sama cam selalu makan kat foodcourt precint 9,takde kuah kari.yang nie kuah sup n sos.



okay 3 lovelies gurl, doakan rezeki abg ekhram dimewahkan selalu,* tanak sbt murah kang murah :P* nanti bole belanja u all g mamam-mamam lagi :)





adikk, pulaangkan d60 ku tu segeraaa! HAHA.bole sound sini eh..
eh taklaa, take care my baby tu yeh, sayaaang okay.



okay dokies.

CEO ade keja nak kena buat nie.cik ninina nak guna laptop pulak.
*waah budak zaman skrg*.

ninina dah cranky cranky soh mama pasangkan nursery ryhme kat lappy mama ni.makanya mama harus beralah dgn vice CEO.ahaks :D
alahaaai anak, spoil betul.



selamat bekerja dan kurangkan bergusip kat opis yee.opsss!

selamat berhujung minggu dgn yang tersayang :)









5 comments:

Syuhadah Razali said...

qies makin comel...
suka sangat entry nie..
happy n sweet family..=)

kak yat..polok cium qies utk adah ok..^__^

Ainul Hayat said...

waahh...memang kak yat gunakan betul time yang ada sejak bergelar CEO nih. HIKHIKHIK...anyway semoga berbahagia selalu yer kak. Polok syium wat Ninina tau.

HaninFarshid said...

nyum!nyum! nampak sedap lak nasi kukus tu :) hanin selalu makan ngan ayam berempah ngan kari...nie sos eh?

have fun spending time with your love ones :)

HaninFarshid said...

uh! lupa lak...jomma join contest hanin :) peluk cium ninina....

HASNORWANI ... said...

slm kak...lama dh duk melawat blog akk..hehe
tp hr ni first time sy tgl komen...
BLOG AKK BEST LA...HEHE

jemput ke blog sy yg tak seberapa
http://nikmatsyukur.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails