yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, March 16, 2011

syukur, 3 years officially together in love.






16 march datang lagi, mari meraikan cinta :)

alahai baru sempat nak buat entri sempena hari penting mama & papa qies neh.kebusyian melanda since dah jadik CEO kampeni sndri nie, lebey busy dari working kat kampeni besar-besar tau, yela 24 jam keja tak penah habes, tapi am happy with my new 'working life' with my sayang sayangs berdua ini.siyes, it's worth it.i'm lovin it..

^__^


syukur alhamdulilah hari ini genap 3 tahun yatekhram sah diijabkabulkan bersama.dengan hanya sekali lafaz kita we are officialy belong together.terasa macam semalam je kan kita busy buat persiapan wedding then kita g hanimun.lepastu bermulalah episod rindu-rinduan bile papa qies kena tunaikan tugas kat lautan dalam itu..


+__+



10 bulan lepas usia pernikahan kita, pregnany test kit menunjukkan double line yang terang benderang menandakan our eryssa qiestina wujud dalam womb mama.
dan 5 sept 2009 kita secara rasminya bergelar mama & papa.dan semestinya kehadiran si syomel qiestina bawa rezeki yang tiada ternilai harganya, melengkapi ikatan kasih yg kita..
merubah life kita 360..


lengkap sudah hidup berfamily bila ada papa + mama dan qiestina..
syukur alhamdulillah.
syukur, syukur,syukur
atas segala anugerah terindah dari Ilahi ini.

both of u the best gift ever in my life..
i can't ask for more happiness..


malam semalam, after setel gathering geng kapal kat PD,papa qies ajak kuar g dinner meraikan cinta.*chewah*.saja buat awal sehari..papa qies ajak our matchmaker daddy ayo & mami ena join sekali.kami buat simple-simple sambil dinner kat seremban 2.qies hadiahkan papa & mama cake yang setaaaaap kat secret recipe, berpusing2 kami cari SR kat semban pastu jupe kat dataran senawang,hehe.


dan inilah antara momen terindah sempena ulangtahun perkahwinan kami yang ke 3,



3 years and 3 of us together :)






qies taau yang adiahkaaan cake SR nie utk papa & mama :P





happy annibesary papa & mama
from ninina :)

ekcelli papa qies yang boh nama qies tu, diaa kata kita kan sefamily.hiks.
so scwwwwwwwwewwt of u papa!




peberet papa ninina! setaaaaaaaaaap..




mamam-mamam.qies taaak sabar nak mamam cakee.setaaap!





wawawawwaah! dah dapat tembikai peberet dia, mmg tak lepas straw!





our fabulous moments, mama liokee it :)







tetamu khas kami, mami ena & daddy ayo.kerana merekaalah permulaan awal bismillah perkenalan yatekhram.orang pentinggg woo..





celebrate this love together, our friendship last forever sahabat..





hadiah apa sempena annibersary ni dari papa qies?

erm biarlah rasia boleh? kang warwarkan kat sini org kata show off pulak :P kuikuikui.
hadiah for papa & qies, for sure our quality time 24/7 for both of u..mama kan now CEO yatekhram sdn.bhd.ehehe.


yang penting kasih sayang dari papa & qiestina adalah hadiah yang paling priceless buat momma :) tade galang gantinya kehadiran kalian berdua dalam hidup ini..







hadiah terhebat di ulangtahun perkahwinan kita yang semakin manja dgn papa & semakin becok menyebut 'mama' :)



tengok keletah si manja ninina kami semalam, jalan-jalan carik secret recipe kek kat seremban..
sukee bangat dapat ukur mall yang luas...




lari-laaaaaaaaari kejar nak dapatkan momma :D
ehehe sukee sangat dia, ketawa besar..

papa dia gelak besar tgk keletah dia..



alaaaaaaaaaaaaahai anak papa..



come to papa sayang..

pelok papa kuat kuaaaaat..

:)



i liokeee this sweeeeetest moments papa & qies..

bole masuk aksi si manja anjuran ummi nia nie :P
HAHA.kompem menang taak? *LOL*


oloh oloh syomelnya dia pandang papa macam tuu!
suwit cam cekelat coki coki..



dan ini, aksi si anak orang kapal yang pertama kali dapat pegang pasir pantai..
read :pestime okay even umah nenek qies is only sekangkang kucen ngan pantai, sbb nenek dia tak kasi jejak tanah time baby dulu, pantang larang org tua :)






oloh oloh eksaited dapat pijak & main pasir with thsirt geng kapal kat gath semalam..

ai know korg tak sesabaaaaaaaar dah kan nak tgk peek gath kita smlm..aduss dekat beribu ai menembak aksi u all okay.tunggu eh ai select the bestest n tempek sini..
tunggu next entry coz ini entry annibersary :P



dan buat hubby tersayang,

thanks for being my wonderful and such a loving hubby for me and very caring papa to our qiestina. doa mama selalu, semoga cinta dan kasih sayang kita kekal ke jannah.dan biar apapun badai twister tsunami melanda sekalipun, kita tetap tabah & cekal mengharungi bersama.sedangkan lidah lagi tergeget kan bee, inikah kita loving kafel.hehe.

now & forever i will be loving u..
for every part of seconds, till death do us part..

marilah kita membina baiti jainati bersama..
dan semoga many-many qiestina to comes after this :D


*mwah & polok polok*


:)



18 comments:

ummi nia said...

ok,cuba pertaruhkn pic tue..umminia suka tgk pic tue

xfatynx said...

heppy 3rd anniversary kak yat ^___^

Syuhadah Razali said...

akhirnya...update sudah..akak masuk la contest 2..semua pic qies semua cantik2...sweet sangat akk n abg ekhram..semoga kekal bahgia abadi selamanya..=)

MommyAqil said...

hy kak yat..1st time comment kt sini after a year jd silent reader..happy for three of u..soo suwitt..semoga kabahgian terus menjadi milik kalian..aminnn..

bonda dadif aka akish said...

hepi aniebsary utk yatt & hubby...

muge kekal hingga hujung nyawa...tmbh2 lg anak...

=)

dakcik said...

hepi 3rd anibeseri kak yat! semoge kekal ke akher hayat..:)

Mamaleesya said...

owhh sungguh sweet entri ni...suke ngan senyuman qies

Suliana said...

hepi anniversary again.. many2 qiestiena?? mmg kena sgt la time skrg ni.. hehe

:: noremy bte rahmat :: said...

hepy anniversary kak..

shadu plak bila bc entry akk kali nie..biasa STRONG JE..

kita doakan akk sekeluarga bahgia hingga ke jannah & akk memang zauf utk papa ekhram selamanya..(^_^)

Ainul Hayat said...

Happy Anniversary Kak Yat & Abg Ekhram. Semoga sentiasa dibawah lindungan Allah dan berbahagia hingga ke syurga. Walaupun entry ni macam hepi2 saya rasa tacing gak (owh, sungguh ati tisu). 3 tahun dah menyulam cinta dan berkasih sayang kan kak yat. Semoga terus tabah tau.

.ArianiAizat. said...

happy 3rd anniversary to k.yat&abg ekhram..
semoga kebahagiaan sentiasa milik kalian..
*muahs muahs*


qies kata:'momma,cepat cepat qies nak adik' :P

mY HeArT wiLL gO On said...

happy anniversary kak yat n abg ekhram....

g dataran senawang??? x dpt lg jmpe qies... dkt dgn umah je RS dataran senawang tu... hukhuk....

Mama Qiestina said...

tq so much kalian for lovelies warm wishes :)

i lebiu u all so strong lah.segala doa-doa ai aminkan :D

dieha said...

suka tgk picture-picture time qies dgn ekhram..leh mng tau klu masuk contest..comel sggh qies..putih bersih..mmuah utk qies..n happy anniversary yat..

HaninFarshid said...

yat...happy anniversary..semoga happy2 selalu bersama yang tersayang dan sentiasa dimurahkan rezeki :)

Dokter faRyn said...

happy anniversary yatt!
:)

MrS KeNey said...

appy aaniversary yat! semoga berkekalan.. bila no 2 pulak??? Qies nk adik tu....:)

littlehumblelynn said...

happy 3rd annv dear :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails