yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, March 1, 2011

hello follower ke 500 ;)

pagi pagi ini buat hati ini tersenyum bila dapat emel from my silent reader..
dari feminat setia yang dah lama mengikuti belog cap hayam ini..
auwww siyes ai terharu yu! *lap airmata*


:P


okay ini emelnya:

'salam...kak alamk nak panggil apa yer?...hehehe...yanty adalah peminat mgkin peminat yang ke baper ntah... hihihi tentunya peminat blog akak...heheh...hari2 baca lalu terpesona sehinggalah terbit di hati nak buat blog mcm akak masa tu saya ngandung baby qayreena skang dah berumur 4 bulan...hope akak tak kesah yer nak join same2 qies yang tomel2 tu....'


from yanty
http://myaelqayreenaazryan.blogspot.com/



dear yanty..


how suwittt, kak yat rasa terharu taaau dear for your very kinds words.siap jadikan belog akak inspirasi utk berbelog tu tak menahan okay!


:)


and today she's being my 500 followers!
* ele orang lain pengikut ribu riban pon tak kecoh kan*


but am so happy because selama ini [almost 4 years blogging] my followers mengikuti perkembangan diri ini especially cik ninina gula gula hati ramai tanpa paksaan :)


ikhlas datang dari hati kan!






whoaaaaa weeeeeeeeeee!
500 beloved followers oredi ikot belog ninina laaah momma :)







hye qayreena, shalam kenal dari shayeee!

nanti mintak mama update manyak-manyak pasal awak yeh :)








ma kaceh shemuaaa! :)

we lebiu beri-beri strong!




** alhamdulillah, rezeki qies semuanya ini.oh btw, semakin murah rezeki dari berbelog..tak putus putus permintaan nak tumpang iklan kat belog apalah sgt ni :)


i liokeee! :)







15 comments:

Cik Qina said...

wahhh~!!! best la jak yat.. hehe.. congrats! =)

Cho Zila said...

wah merendah diri.. tapi blog ni memang sweet... i follow gak... jadi yang 502

shah-kayrul said...

Tahniah yat....

blog nie juga memberi semangat untuk kayrul menjadi penulis blog tegar macam yat...

mY HeArT wiLL gO On said...

nadia pun start wat blog sjak bace blog akak jgak =)
rezeki untuk orang yg teraniaya... semoga akak bahagia n murah rezeki.... amin....

Mama Qiestina said...

nadia,

oh reaaaaaly?

oh nanes lagi..terharu :P

ramaaaai syg ai ropenya.ahahaha.

** yea betul,mungkin rezeki doa teraniya.rasa macam mencurah2 lately.hihihi

Mama Qiestina said...

qina,

tahnkssssss u dahlinksss!:)


banyak penuh onak duriii seblom ke tahap ini dear!

Mama Qiestina said...

chozila,

ma kaceh dear :)
thanks for being my followersss..

nanti akak terjah blog kamu ni..

Mama Qiestina said...

kayrul,

ohhoooo hoho really?
alamaaak hari nie hari terharu ai kot :P

tq beb, blog u pon besh :)

ummi nia said...

same with umminia..dr jd silent reader blog akak now dh jd kwn even btg idung xpenah jumpakan?? siap buat belog sendirik demi minatkn qies punya psl..kuat betul aura qies nie.. =D

Mama Qiestina said...

faizah,

kaaaaaaaaaaaaaaaaaan :)
dari berbelog kita close mcm skrg kan..am happy for that.

insya allah one day kite ketemu yeh.mana tau abg ekhram jadi smbg study kat instep bln 6 ni, kuala tganu tempat main akak laah.hihi.

Dokter faRyn said...

qies comel!

mama aina dtg serbu malam-malam nak jenguk qies. hehhhe.

:)

Intan said...

Alahai sweetnya email tu ;)

Tahniah dah 500 dah follower blog tuuuu!

isyaputry said...

wahh congrats... bila la belog aku nak cecah 500 followers cam ko ni..hikhikhik...

amboi kakak qies.. gambar last tu model ape tu..model remote astro ke model ulat tu ek..hihih qies mmg comel..smalam tak dpt jumpa qies sebab papa yg amek isya..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

salam,,,akak mmg beshhhhh...qies lagi beshhh & tomel sgt2...rindu klu tak tgk memek muka qies yg cute tu dlm blog nihhh...cayang qiesssss...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

salam...akak mmg beshhhh....qies lagi beshhhh & tomel sgt2...windu klu tak tgk memek muka qies yg cute tu dlm blog...cayang qiesssssss...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails