yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, March 26, 2011

tempat jatuh lagikan dikenang,inikan tempat jatuh cinta!

hallu hallu kopi & milow!

raaaaaamai ke windukan ninina itu? ehehe.sowilaa since mama berbiz nie teraaamatlah bz sehingga belog kesukaan ramai diabaikan seketika *cewah*.iyalah asik membizi mengupdate stok baju bajan syomel for sale kat blogshop.almaklumlaa CEO katakan :P

iya memang sgt busy melayan customer, sampai papa qies kata momma lagi bz dari zaman keja opis sbb dari pagi ke malam entertained customer.ehehe.ala biasala kan, biz macam niela kan..but i just love doing it! siyes..sonok biz nie, bukan setakat jual baju bajan syomel tapi menambah kengkawan :) and tak sangka bile berblogshop ni bole melebarkan networking,jupe kawan lama lah, silent reader belog la.oh!

okay just quick update becoz mata kelat ya amatnyee.nie pon seharian tak ngadap lappy & hp.sekali tgk sms masuk haa amik kau 4-5 sms order baju bajan..* alhamdulillah rezeki*

today tak terlayan sms sbb busy menembak kat wedding adik kwn baik momma, nora & rizal kat felda rokan N9 siang tadi.nora request me utk captured all the beautiful moments on her big day sbb gara-gara jatuh chenta tgk gegambo kat fesbuk & belog.ehhee.ala ai main trial n error jez.but now semakin improve lah guna manual mengejust apperture n shutter speed seme tu.
tapi i am amatur, blom expert lagi.so maybe pasni kena attend class bagi mantop.

practice make perfect, kan wan?



okay momma tau, ramaai yang teruja nak tgk hair style baru cik ninina kan :D
HAHA mama yang potongkan, risau tgk rambut dpn pjg masuk mata.sekali dah potong tgk nie hasilnya, si flower girl sangat nampak lain kan?




oloh oyuki momma :D

^__^

gelak guling2 papa tgk rambut dia, tapi tetap syomel dihati papa momma tau!





oloh oloh plower girl momma, kepochinya dapat bunga peranten tau..
mood dia sgtlaaah 5 star kat wedding tadi, pandai bawak diri.ngan sesapa je dukung dia nak :)
good girl..


dan momma pon dgn aman menembak lantas mendera peranten ngan gaya hindustan guling2 dalam semak laa pelagi.pasrah je peranten kena tembak ngan mamarazzi, dahla panas yg amat..




oloh oloh sweetnya peranten baru :)
semak pon semak laah, janji cun macam kat obersea.HAHA.




dan ini aksi peranten terlampau, haha idea boombastik ai nak kenakan peranten laa kan..
mana yang menarek ai bedal je, hilang vogi da vass ai berkebaya bagai tau kerana u all :P





abgggggggg, janganlaa laju sangat tarik upeh tuu, ayang nak tercicir neh :P

ekekeke.mmg klasik habis.ai liokee this moments!




actually this place is so special for us sbb last 4 years dikala makhluk dua org kat bawah nie kawen




peranten lama tetap lomentik!
mami ena & daddy ayo


adalah tempat yang menemukan cinta kami.jadik pengapit time derang kawen kan!
so sweet moments, mana bole lupa.tempat jatuh lagikan dikenang inikan tempat jatuh cinta..kuikuikui.


so after 4 years, kami dtg semula ke tempat ini,



happily married dan sudah ade anak dara syomel :)
syukur!

tadi ramai lah makcik2 ena usik2 eh yat kawen ngan pengapit hamdan duluu tu kee?
waaah kuat sekali memori mereka, i liokee!
bukan takat kawen, dah memberanakkan si tecik kesayangan ramai nie.



dan spjg mama busy menembak peranten qies good girl je ngan papa dia..
paham je momma tgh 'work'.eheh.





oloh anak papa, pengarang jantung mama!

alaaa lain kan moke qies rambut camni?




mama sayang kamu berdua :)



*baju gaun qies pressie from peranten baru, member geng kapal Ili *


eh eh qies ngan syape tu?

ehem eheeeeeeem antie zila yee? waaaaaaah tak lama lagi laa tuu..



nak qies baling bunga tgk sapa dapat kawen pasni?


okay dah sekian saja sneak preview wedding antie nora & rizal.
esok momma hapdet agi beribu ribu lemon yg mama tembak tadi eh!

hope antie nora & ankel rizal yang tgh bermalam pertama likee it eh :)
* whoa 1st nite, ehem, kasi qies kawan cepat okay*


daaa merepek, nak bermalam-malam ngan sayang sayang momma pulak!
nuniteee..





6 comments:

MamaAiman said...

rindunye nak komen kat blog ni!!skrg slalu taksempat berblog kat ofis; maklumla tempat duduk sgt dekat dgn bos..hukhuk..so kekadang curi2 bukak jugak kat komp ofis sebab nak tgk update terbaru tapi takdapat nak komen, n sah2la masuk blog tanpa username kan..hehe..

kakyat, congrats dah buat biz!semoga akak n famili sentiasa dimurahkan rezki!(saya tunggu baju boboi yg comel2 pulak :D)

Nurhani said...

cutenyer qies

Mamaleesya said...

hahaha 1st nite tak bole tahan gelak dah baca neyh...pandai mengusik yat

Farra Dhelina said...

cutenya qistinaaa

bonda dadif aka akish said...

qies dah cam aweks jepun!!!

sudah potong..ttp menten syomel!

anakecil said...

terbaekkk la entry ni...hahahhaha....santek pic yg ko tembak....bravooo...hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails