yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, March 31, 2011

officially launching qies syomelicious blogshop ;)





*sticky mode entri, skroll down for more updates*


dimulakan dengan bismillahirahmanirahim..


dengan penuh kesyukuran pada Ilahi, qies dengan ini merasmikan pembukaan belogshop milik qies with papa & mama :)

*sambil potong reben*


thank you so much for papa for make momma's dream come true *chewah*
iyaalah dia laah pemegang saham terbesar, momma run kan aje :)

finally lah kan :D
mari mari antie ankels kengkawan seme tengok apa yang menarek dijual kat blogshop qies..
senang kan skrg, nak sesopeng just klik-klik je.



oh nie ade gud news for our lovely customers..
sempena jualan pembukaan, mama & papa kasi diskaun baik punya ni, hanya valid dari 23 march - 31 march 2011 sahaja okay.memang harga terbaik dari ladang nie, tak dapek kat tempat lain dah baju bajan berkualiti tapi rega sangat affordable! siyes..kain-nya berkualiti, selesa,qies pon suke pakai :)


grab grab cepat baju bajan syomel sebelum stok SOLD OUT!





clap clap hand for launching 1st beloghop momma & papa :)






semoga perjalanan biz family kita dipermudahkan oleh ALLAH..insya allah.
thank you papa, for your endless support..


hope seme customers sukee dengan baju bajan kat belogshop qies yee.deswai mama namakan belogshop qies as qies-syomelicious.blogspot.



sbb qies inspirasi mama starting this biznes :)
sejak kelahiran dia, mama gile beli baju bajan yang syomels..
dan kini kengkawan qies seme bleh pakai baju syomel cam qies.ehehe.










nak baju syomel macam qies?


okay mummy/mama/ummi/ibu/bonda semua,

mari terjah ini belogshop kami:

http://qies-syomelicious.blogspot.com



sekejap lagi momma nak update lagi banyak rompers/tight/busha & more GAP pyjamas!



** baru je post kat wall fesbuk ttg launching, dah berdering sms masuk nak book baju bajan.1st customer ummi nia feminat no 1 ninina..ehehe.alhamdulillaah murah rezeki qies, mama buat semua nie pon utk qies .dan terima kasih tak terhingga buat semua yang mendoakan kesuksesan biz kecik-kecik kami nie..i lebiu beri strong kalian!















13 comments:

Mamaleesya said...

superb! bole la ninina bergaya baju baru tetiap hari yea...mau fengsan diye jadik model mama nye pasni hihi

iduraz said...

wah qies dah ada butikk..aunty suke..nanti aunty terjah n beli baju comei2 cm qies utk anak aunty eh..hehehehe..
to yat:, selamat maju jaya yer..

afni+hafiz=dani said...

ya allah kak yattt..comey2 la baju!!

ummi nia said...

aduuhhh..umminia ker first customer ari nie??hope rezeki akak makin melimpah ruah pas nie..

bonda dadif aka akish said...

wahhh suke2...congrats yatt!!!

akan daku menjegah....

pastikan ade baju bajan boboi juge...

eheks.s....

NaDia CoMaNeCi said...

congrats yat!!! pasni senang lah shopping blog member sendiri..i like.. ;)

NaDia CoMaNeCi said...

congrats yat!!! pasni senang lah shopping blog member sendiri..i like.. ;)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

besh..besh...nak beli jugak untuk baby Qayreena....huwa...waaaaa

Mama Farra dan Faris said...

wa..wah..

congrats ninina...

baju mak ngah tadak ka

TheFusionTea said...

Tahniah, Alhamdulillah, semoga berjaya, Amin. Tak sabar nak ada anak perempuan, bestkan..jap nak browse shop tu :)

kluang station said...

http://www.hmetro.com.my/articles/Kopicampurgelatinbabi/Article

kluang station said...

http://www.hmetro.com.my/articles/Kopicampurgelatinbabi/Article

mamashikin said...

kak yatt, dah lama sy tgu ni tau..hehehe..sb baju bajan qis comel2 tau..Insyaallah ada kesempatan sy shopim kat blogshop qis..

tahniah dah ada kedai..km slm kat qis yg syomel ituw..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails