yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, March 19, 2011

jom reramai g hot air ballon kat putrajaya!

hello hello antie ankel kengkawan semuaaa :)
syape windu ninina angkat tangan?



ehehe.
sowilaa mama saye busy tahap gaban tak sempat nak ngadap lappy sbb ninina gile tengok nursery ryhmes skrg ni.so memang dia aje nak konker lappy momma.haih cemana laah kalau momma belikan qies magic english cam ayiel punyee tu.harus mama takde can langsung nak berfesbuk/berblogging :p



maklum since tak pegi skool nie, qies dah takde kawan nak main-main.selalu ramaai kawan bole main cak-cak, main kejar-kejar.takpee, maybe starting next week qies mama hantar g skool umah ibu lagi coz papa & mama ade special project nak kena buat.bole qies jupe kwn2 kesayangan dia lagi .qies kena kasi explore alam berkawan juga, mama tamau dia anti sosial.now ramaai tanya ape petua mama didik qies smpi tatakot org, mesra ngan seme org.maybe itulaa dia, qies dah biasa dok ngan ibu ade ramai kawan :)
nak hantar skool yang bebetul qies tecik lagi..insya allah nanti qies dah masuk 3-4 years old mama hantar g playskool eh.cewaah plan tak menahan :P



eh mama ni cakap banyaak la, feminat ninina seme nak tengok gegambo latest ninina kan?
mari kita lihaaat aksi terbaruuu diye..



Align Center


waaaah qies ade twins taau!

tgh imagine kalau qies ade twin.adoiyaii fengsan.sebab sorg ni pon ya ampun lasaaknye kalahkan boi.






mirror mirror tell me who the cutest in the world...



whaaaaaaaat?



my papa & mama is the cutest? kuang kuang kuang *pasan sungguh*





eh okaylaaah, qies tak bole lama-lama online, nak tlg momma packing baju bajan,,nak alik putrajaya dah..




hari ini, papa kata nak bawak qies g tengok belon besar-besar kat putrajaya :)
family makngah melaka pon nak join sama nie, bawak abg kakak sedara qies sempena cuti skola.


+____+


eh makngah putrajaya tak pegi keee?

jomlaa qies tunggu kak farra kat sanaa..




qies sukeee laaa papa! :)





okay u all seme marilaah kita jupe disana saaaaaaana!
kat monumen alaf baru, precint 2 putrajaya okay.ala kat padang tepi masjid besi tu laaah.
yang selalu ada pasar malam tuu..


kalau nak info tentang event nie sila terjah ini :

international hot air ballon or di fesbuk


selamat meronggeng bersama yang tercayang di hujung minggu.
hati hati dijalanraya bile drive, jangan bawak car lelaju nanti kena saman..

^__^



kalau terjupe qies kat sana, sai haii laaa eh :)
qies tak sumbung punyee!


tata..

3 comments:

Farra Dhelina said...

tak hujan ke sana sis? bestnya dpt pgi..

Huszaini said...

dah pegi dah tadi pagi! err.. tak jumpa qis pun?! :)

Mamaleesya said...

macamtu mama qies kene guna ipad2 pulak hehe...senang nak berbelog di mana sajee ^__^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails