yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, March 2, 2011

ini baru betul wordless wednesday!






aargh tak kira walaupon wordless ke speechless, nak gak taip kata-kata :P



cube tenung gambar ini lama-lama





.













.












.









okay tengok sekarang sape budak tecik baju merah dibelakang itu..dan pemegang senapang panjang yang nampak sisi tu..




again eryssa qiestina masuk paper!

kali ne harian metro, hari ini y all!
dengan kembar auni time gath geng kembo aritu..


kecik je tapi tetap eksaited..

eh ko ade?


maybe bulan march memang bulan qies kena masuk paper kot,last year masuk berita harian pon march juga.




eh suratan atau kebetulan kah ini?


btw, sila belo harian metro ye geng kembar sekalian alam,moke u all seme enterprame!





19 comments:

ibu qaleesya said...

dah beli dah.. hehhe

far_east said...

waaa glamer lagi laa qies lepas nie... ;)

mamashikin said...

oo pg2 lg tgk metro..mmg nmpk qis pun kt blkng..heee

Mama Qiestina said...

ehehehhee pemes amos katakan :P

rezeki qiestina :)

Lyna Shaari said...

mcm mana la nk bg anak2 msk metro jg tuw..hehehe

:: noremy bte rahmat :: said...

hehehehehhe..

ada gak qies terselit situ...

patutla mcm ku kenal je...

ahakz..

p/s:suratan atau kebetulan?

Mama Qiestina said...

lyna,

lenkali eh join gathering..pasni abg aseng kata nak buat lagiii!

nanti yat bole pggl pa & ma pulak.yat kenal reporter kat situ..hihihi.

Mama Qiestina said...

emy,

hahahaha tula seprti penah kulihat tapi dimanaaaaaaa yaaa?

nak buat camana, qies kan pemes amos.kuikuikui.

Suliana said...

oo ada juga terselit qies kat blkg tu eh.. hehe...

isyaputry said...

hihih glamour qies... bangga isya satu ibu ngan kakak qies..(hihi tetiba)..hihikhik

Mamaleesya said...

laaa mama qies ngan qies masuk...td tengok kat amrafahan blog tak nampak sebab gambarnye kecik....ni baru nampak sebab besar. Harus g beli ni...hehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wah....wah....bukan main lagie yer qies nie...dah beso blh lah jadie model lak...tp model yang baek2 tau cayang....

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

qies mmg baby bertuah lahir ke duania punyer mama ngn papa yang baek...jadi anak yang solehah yang cayangggg...

ummi nia said...

masa baca td xperasan lg..hen tenung elok-elok skali muka qies & mama qies ada skali..mmg malatopssss la..

Anonymous said...

gila glamer la u ni...org lain masuk paper..kau yg lebih...

Mama Qiestina said...

mak enon..


uiiiiiiiiiiiiii hawau u? lama tak muncul? HAHA.

JELES laa tu.kau ade ke masuk paper?

Nurhani said...

alah.. aunty hani nampak gak...

NaDia CoMaNeCi said...

tersselit pun ade gak..dari yg xde n x pernah ader..huhu

qies mmg femes amos... ;)

mamashikin said...

mak anom,
kau ada??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails