yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, March 15, 2011

geng kapal hawaiian nite dinner superb!





one words!

SUPERB!

this is 1st time mega gathering geng kapal yang mengumpulkan WAGS seafarers.
definitely sangat besh..tu yang cargas lagi gigih nak belogkan gak gambo menarek tertarik sbb ai tau ramai amatnyeee ternanti-nanti entri meletops kevavoom ni kan?
hehe.


btw, two thumbs to all orang kuat majlis gathering mega gathering geng kapal nie atas kesuksekan dinner yang dirancangkan begitu mantop!


congrats liza and all AJK's yang bertungkus lumus demi memastikan gath kita berjalan lancar.we are so happy too meet geng-geng 'senasib' malam ini :)
dan syabas buat seme yang datang jauh-jauh dari utara selatan timur seme tu!
cayalaaaaaaaaaaah..
selama nie kita kenal thru fesbuk & belog je kan, dan hari ini impian utk bertemu kalian secara live termakbul sudah.i liokee!


malam nie kami bervogi da vass ngan fesyen hawaian tau.baju-baju seme diimport dari teluk kemang PD yeeh, ready made gitu :P
thank u somuch to papa qies sbb sporting morting n layankaan jez wifey awak yang eksaited nak jupe geng-geng superwomen tu.hoho.

yelaa mmg definitely superwomen, korang ingat senang ke nak berjauhan ngan hubby berbulan-bulan lamanya.tak ramai yang sanggup kan? ada tu sampai 6 bulan ++ hubby naik kapal, mmg salute sangat kat u all seme ni.siyes!


okay cam biasa, momma ninina tak lepaskan menembak priceless moments camni, kita layan sneak preview dulu eh,


okay mari kita lihat gaya superwomen,superbaby & orang kapal bergaya in hawaian theme!







one happy family sedondon dondon.qies sama ngan momma :)
papa pulak merah menyala.besh gile sekali sekala dapat bergaya camni, yela dulu time keja manala momma ade can nak g dinner dinner camni kan..






like momma like dotter :D





yeahaaa we are superwomen..and ofkos supermomma.

ramai kat sini bloggers like nurul mama yaya, farah mama iman, yana mama kizkiz.



dan ini, tentulaaa feminat no 1 ninina :D
finally dapat kite jupe live kan dieha..


dieha nie feminat no 1 belog ninina, saida anak dia pon sebaya.
okay sile terjah belog dieha mama saida.



okay ini grup husband-husband.ade ramai jugaak org kapal yang join, adelaah 10 orang kot.mana yang ade kat darat mostly temankan wifey kat gath ni :)




amboii papa dah jupe geng-geng orang kapal :)
marine engineer laa yang reramai ni..

dia borak ngan hubby kak fieda, jauh datang dari ipoh.





marine engineer & lovely daughter.






wanita wanita syomels with anak syomel memasing.
alaaa time nie qies dah titon, papa dia riba..

scha, finally dapat kita jupe live kan!
mommy kizkiz pon samaa..



dan sebelum bersurai, official photogeraper amik grup photo..




we are seafarers lovers :)

semenya sporting bertema hawaian taaau.mmg terbaaaaaik ah korang!




dan ini masa registration petang tadi :




us with org kuat majliss!


kak ena sgt mesra alam, yang lelain pun samaa.i liokeee!




wifey to marine engineer : dina mama adam, kak fida & nurul mama yaya :)


oho, this is so menarik,





siap dapat tote bag yang cuns, ade namekad,car sticker dan jugaaaaaaaak..
baju thirt geng kapal yang syomel for qies!







syomel tak saya pakai baju ni, tapayah pakai suar sbb dah panjang :P

momma suke wording kat baju tu, so kreative.
yes my dad is a sailor :)


hmm esok qies kena pakai nie, ada telematch & photoshoot lagi.oh btw majalah JELITA siap buat coverage sepanjang gathering ni okay.tgklaa nanti muke qies & kawan-kawan terpemes amos lagi :P


okay dokay, dah pukul 1 pagi.qies ngan papa dah fengsan lama dah.derang kena recharging sok nak bangun awal..pukul 7 dah kena kumpul semula kat hotel for telematch and memacam aktiviti..



tata & nuniteeeeee!









12 comments:

elyna H. said...

hukhuk..jelesh xpat join!

~LaDaYaNa~ said...

siyes ckp la..gmbar akak 3 beranak yg atas skali tuh mmg cun abes la..meletop gitu!!=D

:: noremy bte rahmat :: said...

jeles tak dapat join....

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Suliana said...

wow.. best nye!! jadi juga la hawaian ko tu.. hehe..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wow beshnyer ala ala hawaaai...cun habis....

Kaseh NazLieza said...

selamat bergumbira kak yat..eheheh

Mawar misswateva said...

seronoknye dpt gather2 eh kak yat..
ninina comel ngn tshirt besau tu.hehe..=)

liza said...

iyer yat...mmg best sebab semuanya sporting pakai baju hawaiian yg vogue2..cuma sayangnya tak dapat berBBQ tepi pantai..kuranglaa feel..nice to meet u n qies:)

Ena Mazly said...

geng kapal mana yang tak mesra alam yat... eheheh.. semuanya mmg kecoh walau baru first time jumpa....

Scha Nur said...

akhirnyaa kak dapat jgak jumpe kak yat and qies..

superb duper comel pwincess kak yat tuh..

keep in touch kak yat!

dieha said...

wah.terharunya yat..tq da picture..sgt cantik yat..kami sgt happy dpt jumpa yat qies...mmuahs..love both of you..

Nurhani said...

terharunya..pic hani pon ader... ngan qies lak tu... tq kak yat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails