yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, March 24, 2011

permulaan yang baik, alhamdulillah.





tiada kata mampu dilafazkan, syukur alhamdulillah :)


tak sampai sehari blogshop qies dilancarkan, dah tak menang tangan momma melayan customer yang nak beli baju bajan syomel.sekejap sekejap sms masuk, pastu emel, pastu ade jugak yang pm kat fesbuk.wallah, memang CEO bebetul busy :P
sampai sambil masak pon jenguk jap sapa sms.HAHA.
katanya multitasking kan..kikikiki. *papa qies jeling je*


for those yang dah bank-in tu..
esok lepas subuh syafie *cewah * kami akan cargas mengepos jugak baju yang u all beli, tunggu yeh antie-antie seme!
semoga baju syomel selamat sampai ke si syomel..ehehe.
mesti kawan qies seme tak sabar dah nak pakai kan..!


terima kasih kalian kerana menyokong biz kecil-kecilan kami..
hari ini puluhan ucapan tahniah, selamat maju jaya dan segalanya kata-kata semangat diterima.siyes kami terharu..ini memang satu permulaan yang baik.bersyukur kami punyai ramai teman seperti kalian :)
tanpa kalian siapalah biz kami nie..
baru sehari launch, dah 38 followers!


syukur,syukur,syukur.

padamu ya ALLAH, hambamu ini rasa bersyukur diatas tiap rezeki & nikmat.
semoga selepas ini rezeki utk si buah hati kami sentiasa 'dimewahkan' insya allah..
dan segala perjalanan biz kami sentiasa dipermudahkan, dijauhkan dari manusia dengki dengkos..

ameen!


dan mari kita layan aksi si gula-gula hati momma yang kejanya asik nak 'tolong' mama kemas baju bajan utk dijual jegh,kejap kejap dipunggahnya.agaknyee dia heran kot kenapala papa & mama sopeng byk sgt baju dia, padahal bukan dia punye pong! anak tauke mama 'belikan' selai 2 je sbb dah 3 wardrobe baju dia saja.ingat nak jual cket koleksi dia tu, ade yg nak beli? hehe.





yeay biz momma okay, qies happppieee :)
saya tau yang tlg mama kemaskan stok baju bajan tuu :P
and sayalah PA mama jawap tepon.hihihi.
*pass hp kat mama bile bunyik sms*




alhamdulillah, ada rezeki lebih bole bawak saya jenjalan :)
weken ni papa & mama nak bwk jenjalan lagiks..yeay!




wooooo..mama, ade org nak order baju syomel laah!

kengkawan sekelian alam, cekidout latest entry kat blogshop momma tau..
more GAP pyjamas yang syomel for sale! mmg tgh promotion untill 31 mac yeee..
only rm 22 sehelai.



cepatlaah grab sebelum sold out! baju coklat pink tu dah abes daa, hehe :)

sapa cepat dia dapat!






9 comments:

~LaDaYaNa~ said...

TAHNIAH QIES SOMELLSS!!Hope rezeki murah terus berpanjangan..AMIN~

*Hebat momma n poppa ye..=D

Mamaleesya said...

Tahniah yatt. Nak dapatkan customer memang agak susah kalau orang tak kenal kita. Tapi qies beruntung sebab ramaaaaai yang kenal diye. Smg bisnes kecil-kecilan ni akan terus berkembang. Rezki Tuhan tu sangat luas.

NURUL JAMIAN said...

Alhamdulilah semoga dapat sambutan yang berterusan. caiyok2x yat

NURUL JAMIAN said...

Alhamdulilah semoga dapat sambutan yang berterusan. caiyok2x yat

NURUL JAMIAN said...

Alhamdulilah semoga dapat sambutan yang berterusan. caiyok2x yat

Anonymous said...

hye yat...congrats on ur newly launching bloogshop..smoga murahla rezeki anda sekeluarga.

btw..juz nak share this in case u blom tau atau terlepas pandang...hanya ingin sama2 berkongsi sbg rakan :)

http://kittymitty.blogspot.com/2011/03/kluang-rail-station-coffee.html

bonda dadif aka akish said...

yatt ade dgr pasal KLUANG RAIL COFFEE TIDAK HALAL!...

bace kt sini..

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2011/03/kluang-rail-coffee-tidak-halal.html

-Sara- said...

hii mama qies :)
nnt sara terjah blogshop tu ye! sblum ni jd silent reader je, suke bace blog akak ni :)

hop mama qies dimurahkan rezeki slalu..amin

MasmerahAziz said...

alhamdulillah..untuk TEMPAHAN PERABOT DAN GAZEBO SILA LAWAT LINK NI
http://www.adoos.com.my/post/19684964/gazebo_dan_perabot_kretif_1malaysia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails