yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, March 9, 2011

nak bersahabat boleh, kenalkan lah diri ;)






hari ini saya tersenyum lagi dapat emel from my silent readers :)
haih korang nie bebetul made my day tau...i liokee!

^_^




hari-hari ade je emel feminat masuk,pemes katakan.

kuikuikui.
melawak jez, janglah sentap.korang bajet haku ni artis ke?


mintak maahap ye dahlinks semua if ai tak tereply semenya..very busy bangat lately nie.
now membizi handling over keroje pulak kan, ape ingat dah last-last day ni bole mengular kew?


haip haip!

busy macam hapa ni dah nie, sana sini orang carik.yang tanya awat nak resign tak yah kata lah..
biasalah, org pemes amos kan, ade jek nak kepochi.macam ai tatawu.huhuhu.
tapi reason itu adalah biarlah rasia bole? tunggula ai dah official released nanti..

* yea sila muntah berjemaah*


to mak enon, u syadap!
tak suke g main jejauh pliss :P



okay melalut panjang dah, okay ini emel dari cik nabella yg syomel :)
kat muke buku ai ler..






Nabella Mokhtar
Nabella MokhtarMarch 10, 2011 at 2:31am
Subject: hey kak yat..

salam kak yat...sye bru menceburi dlm bdg blogging2 nih..hehe..sume nye hasil dr tgk hari2 kt blog akk la trus jadi minat nk berblogging..heee.^__^..n nk mntk tunjuk ajar ku sifu laa..hehe..harap kak yat bole share2 ku sifu eh..hehe..sbb sye memilih kak yat sbb blog akk sngt la santek..i loiike it beri2 muchi..nk tnye psl nuffnang..^_____^


belog nabila :

http://bellamike.blogspot.com/




dear nabilla dearie..

tq so much for your very kinds words my dear..
argh wordless wednesday tau ahkak..
^_^

insya allah, bole je akak jadik sifu belog awak pasni :)
sharing is caring rite..





okay citer pasal nuffnang pulak, lately ramai amat tanya pasal tips nak dapat duit from nuffnang..camana nak ramaikan visitor, camana nak pemeskan belog..camana nak bercerita besh-besh..wah harus buat 1 entry pasal nie nanti..tunggu eh!




btw, am happy because my readers memang maintain tiap hari..tak kurang 500 unique visitor sehari yang datang berkunjung, kecuali weken la sbb ai malas nak update :P
yela hari tu je pon nak meronggeng ngan qies kaaan..


ala 500 pon kecoh kann, yela okaylah utk belog picisan cam ai kann :D
vangga jugaak.
ekau ado? hueheheheue...



note : unik visitors sgt penting utk nuffnang dan segala iklan, lagi ramai visit our belog lagi besar chances dapat buat iklan for our belog ye..simple je prinsip dia.



meh tempek bahan bukti sat :P


prestasi minggu ini, wah semalam 600++ visitors!
paling ramai time belog ni masuk berita harian aritu, sampai 3000 visitor hari tu jez :)





hello visitors from UK, jordan, US tu! :)

eh yang kat UK tu sape eh? mehla kenalkan diri anda..ai nak kirim baju bajan qies ni :P




dan terima kasih yang tak terhingga buat mereka yang sudi jadik pengikut setia ai..yang sudi letakkan link belog ai yang tah-hapa-hapa merapu ni..







my belog referrer, tq so much u all!:)
rasenya seme yat dah link kan belog u all kan..


pada yang rasa belog dia ai tak link kan lagi, maila share your link kat komen box :)

bole ai terjah!
:DD





dan lately ade banyak sangat friends request kat muke buku, but so sowi if momma ninina tak approve lagi..
i have to more careful & being selective..

bahaya, takot ntah sapa-sapa si SAIKO nak skodeng life ai yg gojes ni kan :P
*pasann nak mam**** eheheks*


bukanlah, bahaya main simply approve.
now anything can happen kan, so lebih baik berhati-hati memilih kawan, sbb takmo dah berulang lagi ditikam oleh seseorg yg dianggap kawan.



sumpah, ai serik u!
sedey sangat okay, tak sangka dia macamtu, sanggup tikam belakang kawan sebab gila kuasa-kejar pangkat-kejar dunia semata-mata..ya ampun, spesies camni pun ade kan :(

read : sapa makan burger memang dia rase sedapnye.huhu.




so after this, untuk langkah berjaga-jaga, ai hope u guys silalah kenalkan diri..
cakap je datang dari mana, peminat belog ke, kwn skool ke..bagi mesej pendek pon takpe.

so insya allah ai akan approve kan :)

sebab ai memang besar hati nak menambahkan kenalan.berkawan biar seribu, musuh jangan sekali kan! hidup nie biar ramai kawan, barulah beronok ronok erti hidup..





hello hello there..sapa tu?
bagilah salam kalau nak masuk umah qies :)




pasni saya fulltime PA momma tau :)


eh, for those yang berhajat nak tumpang iklan produk kat belog momma, kindly emel me the particular via :


puteri_qiestina@yahoo.com












26 comments:

gie-ah said...

SALAM....
aii kak yat...
saya salah peminat si shomell qies taw..hehe...
peluk cium saya untuk qies ek...:)

gadis-kosmic.blogspot.com

Fana Flora said...

wah..mama qies boleh buat fanpage fb la
hiihihihihi

bella mike said...

hehehehe...malunyee..tbe2 terfemes kt blog akk..really appreciateee..ngeeee~..sye bru lg ni kak..link melink, unik visitor tu, xbpe nk phm..hek3..tp xpe2..bak kate mak sye kayuh pelan2..hehehe..btw thanks kak yaaatt..kishkn qies tuk sye bole..muaaahh..^___^..

dey said...

waaaaaaaah meriah meriaaaaah..mahsyuuuuuk..
me likey ;)

Dokter faRyn said...

yatt,
aku pun ada byk nak tanya pasal nuff ;) tak sabar nak kutip hasil ni. hehehe.

@ MaMa ALyA @ said...

okay kak yat..pasnie leh wat tutorial pasal nuffnang pulak kak..sure lagi melambung-lambung unique visitor tu..hee...

time asih tau kak share pasal unique visitor tu sebb nurul pun tak tahu pasal tu..hehe..

btw blog nurul31.blogspot tersenari pulak dalam referral tu...suka ai..haha..

mamaelly said...

hihihi yat..

aku kan kadang2 terasa sampai nak stop menulis kat dunia blog nie sebab makcik2 lalat nie la..tapi tetap tak boleh sebab hati sudah disitu kan.. hari2 mesti nak menulis n menerjah blog kengkawan macam blog ko nie.. hihih

eh..smalam isya tukar buai ngan qies..slalu qies tdo belakang..isya tdo bilik dapur..hihihih

(tak de kene mengena komen ngan entry ko yat..muahahah )

Suliana said...

aku nk dpt kan 100 unique visitor sehari pun payah, klu dpt tu mmg amazing la.. huhu..aku pnya visiotr weekly pun dlm 500 je yg plg baik.. huhu susah nak maintain, kena rajin2 update..

Mama Qiestina said...

za,

samalah aku pon sampai satu tahap kadang fedap nak blogging nie bila ade je lalat menyibok..then stalker yg sebok2 hal kita..

tapi ah ade aku kesah?
menulis/blogging itu JIWAKU!

and once bole generate income, why not kan?

:)

Mama Qiestina said...

sue,

alalalala jangan lah rendah diri gitu :)

kau punye rezeki maybe dapat keja best kat gomen tu..aku ni? hmm nan ado..keja pon tah hapa-hapa jez.

aku doakan ko sukses eh.rerajin lah blogging.

Mama Qiestina said...

dey,

ehehe bolelah dear buat beli syusyu qies :)

takdelaa masyuk, maklummm part time bloggers je kan..

Mama Qiestina said...

gie ah.

hallllllllu antiee :)
ma kaceh eh..

muaaaah cket!

Mama Qiestina said...

dokter farynn,

hohoho nak tye ape tu dahlinkss?
ai ni bukanlaa otai sgt bab nuffnnag ni..biasa-biasa jez.

aku pon baru nak blaja je ni.dulu ade belog bukan pk nuffnang sgt, suka suki je kan menulis :)

Mama Qiestina said...

nurul,

ehehe tunggu eh kang akak buat tutorial tu :)

ala UV akak tu kira ckit laa tu nurul, yg otai2 ribu riban sehari tauu..

Mama Qiestina said...

nabila,

HAHAHA.
saja je nak pemeskan awakkk, kasi can laaaa kan kat bloggers baru naik :)

sharing is caring.hari nie kita bantu orang, one day ALLAH balas kebaikan orang.*insya allah*

Mama Qiestina said...

fana,

fanpagee?

adoyaaaaaaaaai macamlaa ahkak ni pemes amos cam redmummy nokk :P

tgkla nanti, akan dipkkan ideamu itu.

mamashikin said...

mmg best blog mama qistina nih..hari-hari sy terjah..sb nk tgk ninina bergaya..nnti leh di implimentasi kn pd anak pompuan sy pulak..hehehhee..:=)

NURUL JAMIAN said...

yat mmg rajin berblogging i like too. nurul ni je tgk mood nak tulis kdg2 tu malas je. yat ada tips kasi rajin tak? hehe

Mama Qiestina said...

nurul,

ahahhaa yat pon kadang mood nan ado..;agi tgh badmood nak tggl kawam-kawan kat kampeni kan..tapi kadang2 nak luah jugak apa kita rasekat diary ke 2 ni :D

eh got it?
belog ni macam terapi.tapi kadang kalau teruk sgt yat tulis, yat save kat draft je.yela kang adepulak suke sentap..ekeke.

tips? tulis laah pasal raina & raina! coz itu sure ramaai suke termasuk yat :)

Mama Qiestina said...

nurul,

ahahhaa yat pon kadang mood nan ado..;agi tgh badmood nak tggl kawam-kawan kat kampeni kan..tapi kadang2 nak luah jugak apa kita rasekat diary ke 2 ni :D

eh got it?
belog ni macam terapi.tapi kadang kalau teruk sgt yat tulis, yat save kat draft je.yela kang adepulak suke sentap..ekeke.

tips? tulis laah pasal raina & raina! coz itu sure ramaai suke termasuk yat :)

Mama Qiestina said...

shikin

ehehehe macam pesen konsultant laa mama ninina yeh?

hadoii ingat papa qies je kata gitu :P

shah-kayrul said...

ramainyer visitor yat...salah seorang kayrul la...wajib terjah setiap ari..nak tengok muka qies...hehehehe

Mama Kembar 3 said...

wahh banyak nya UV ke blog ni... ni mesti sbb ramai nak tgk anak dara yat yg chumel tuh :-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wajib buat tutorial kak...conpom ramai sukeeeee...teutama umi qayreena nie....

shukriah's said...

salam dari jordan :)

far_east said...

hai CEO yatekhram sdn.bhd. a.k.a mama qies yang syomelll hihi ayat bodek lakk ekk..

ala kak yat kita dah follow kak yat sblum nie tapi bila buka balik ala still not follow la...kenapa ekk?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails