yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, March 6, 2011

pandang dan lihatlah, tiru macam saya.





sila nyanyi lagu seperti title sambil goyang vontots ye kawan-kawan :P
ewah ewah..


senang hati jez puan yat kan since nak meresignkan diri ni kan,kuikuikui.
yea, harusla senang hati, lepasni tak payah kusut memikirkan masalah donia lagiks sampai kena gastrik tahap kronik, pasni nak jadik boss kampeni sendiri dah kan *wink wink*
so ai bole pegi keja pukul berapa, nak cuti bile-bile masa.
suka ati ai la kan.huehuehue.yang penting cukup bulan elaun kasih sayang masuk.
owh sorgaaaaaaaa!!


oh untuk mengelakkan mereka yang berkenaan-u-know-who-u-are jeles terlampau lalu berbulu ngan statement ai, mari kita sejukkan hati dengan ceritera cik ninina ai yang gorjes pegi bersenam dan berjogging petang tadi.


+___+



ye mak lang sila percaya, ini bukan cerita rekaan semata-mata.haritu time maklang ade tak dan kan kita nak jogging, padahalnye trek jogging maha selesa ade kat depan mini home ninina jez.baru je dinaik taraf hokay! siap ade memacam alatan nak eksais okay.eh asik sebut okay je ni, dah kenapa kau nie yat? sawan ke hape? HAHA



okay, momma jogging jogging jugak, menembak itu mesti.
ala gantung je senapang panjang kat leher pun kan :P
tapi siap bawak diaper bag boh susu qies.ini budak sekejap je lari dah haus susu okes.
tapi lepas jogging tadi, kiteorang tambah balik lemak yang baru nak hilang ngan roti canai sekeping.bagus tak? siap teh ais tuu.hik hiks.






momma, qies dah ready nak jogging neh, bole kita mulakan sekarang?







okay, sebelum lari mari kita warm up dulu :)

diketuai oleh makngah
almaklumla mak ngah kan chegu PJ, dah biasa buat seme nie.hihihi.



lepastu dah larik larik,



qies suke bangat eksesais kat atas bulatan tu! amboiii..
tersenyum lebar dapat main..







qies ngan kak farra eksesais peten apa pulak tuuu?
menari sehati berdansa ke?






yayang mama tengah buat senaman kaki ke tu?
jalan-jalan nampak ape tah yang menarek perhatian tu agaknya..






okay baby, run run run away!
syomel kan suar ladybird tu?

senang ckit anak momma dah big girl ni, nak bawak g jogging pon bole..nanti papa balek, hari-hari kita bole pegi sini bertiga kan papa :)




dan qies gumbira lagi kepuasan dapat bermain-main dan menikmati keindahan alam sekitar...

anak papa kan dah big girl, dah tau busan kalau berkurung je dlm umah.
nak tengok jugak luar.
momma tgk tadi ramai parents jogging bawak anak-anak, siap tolak baby dlm stroller lagi.
bagusla, ramai dah sedar betapa pentingnya beriadah dan jaga kesihatan :)
kalau asek stress je nanti badan pun tak sihat.



dan ini untuk tatapan papa, moments terbaik anak papa hari ini..





si cheeky buah hati papa, pengarang jantung momma :)


dan papa, ramai feminat qies soh momma cuba try test masukkan qies contest ini,manalah tau ade rejeki..




halamak, momma tengah fenin nie nak pilih best peektures si gorjes kita yang manje ni..papa taula kan beribu ribu lemon gambar anak dara kita nie momma dah captured.bila nak pilih yang terbaik, berpinar mata :P


okay, sambung esokla pilih peektures terbaik tu.momma lapa lah pulak tetengah malam nie.haiyaa rosak plan diet tau, dah tak makan mulela cik gastrik jahat menyerang *alasan*.



da buat semua,




smiles is the best theraphy :)

goodnite and have a sweet dreams!



** amboi pemes amos maklang yee hari ini, ade feminat ninina tego kat kluang, macam artis yu :P ahaks.nanti maklang datang tau sini..ade putrajaya international hot air balloon fiesta from 17-20 march nie kat monumen alaf baru, precint 2.



8 comments:

w|cKa` said...

iman zaim pon akan berada di hot air balloon nnt.. harap dpt jumpa kakak qies nnt...

~LaDaYaNa~ said...

hahaha...pandai Qies tiru mak ngan ngn kak farra die warm up..hihi~

**maklang bertuah..tumpang femes Qies n Momma...=))

linda ismail said...

comel jerkkksss gambar qies yg last tuh. sejuk mata mandangnyer. hehe :)

Suliana said...

mcm muka kak farra dia dah..

:: noremy bte rahmat :: said...

geramnyer untie tgk awak senyum qies..
rasa nak gigit2 jer...

Mama AqiL said...

wah..berjogging yea qies...so comey ..nanti kite jogging ngan abg aqil skali ek...

Ena Mazly said...

nak gi hot air balloon gak....

Iryani Noor said...

ngegege gambar last tu sungguh syomell.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails