yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, March 8, 2011

terasa mengidam nak roti bakar Kluang Station boley?

nope, ai blum mengandung lagik :P
penyebab kemengandungan ai blum balek lagi yu..
hik hiks.



bila petang petang gini, tetiba rasa sangat lapar..
sangat sorgaaa if dapat pekena roti bakar kat kluang station yang sodapp tu!
hanya kat kluang ye, bukan yang franchise kat kay ell tau..


phewww~
dah memang marvellous, tak bole lupaa lah kan..


^_^


last kami pegi aritu, sebelum tragedi banjir besar time cuti CNY..
kami sefamily beramai-ramai ke KS cawangan baru yang besar gabak ke jalan batu pahat tuu..
time tu hujan-hujan, lagilaaa lapar & sorga..
sekali balek umah, haa amik kau air dah mule naikk! kuikuikui..



ini budak techik pun sangat suke loti bakar tauu..
2 bun dia mamam..
qies memang hantu loti okay! hari-hari pon bole tanpa jemu..





lemak berkrim disukai ramai, cedaaapnyee!
nyum nyum nyum

^_^





mama, plisss pliss no kamera plisss..
qies nak mamam ngan aman nie..

oh kelihatan papa shah berbaju merah, now papa shah keja kat kluang station tauu :)
rezeki faheem, dapat keja baru yg besh!







elelee si manje nenek, ngan straw tak bole pisah!
tulah umpan kasi dia dok diam bile kat kedai makan..grrr







argh windunya nak family gathering macam nie...
happening..






mee rebus terbaik dari dapur, sangat setaaaaaaaap!






anda ingin merasai kelazatan roti bakar yang sebenar?


* adoi tauke KS nampak nie harus nak hired qies jadik model KS, ekekekeke*

nie kasi iklan pree je tau kat KS, ai vangga jadik org kluang yu!
pemes amos tau KS ni..





nanti kita terjah KS lagiii ngan atok & nenek!

yeaaaaay!!




wallaweh, windunyaaaaaaaaaaaa kat kluang!


padahal baru sebulan tak balek sana..wuwuwuwuwuwu.pasni momma dah jadi managing direktor kampeni sendiri bole berlama-lamaan di sana.
yeay yeay agiks! :P

eh, citer pasal balek kluang..
adakah papa qies jadik sign off esok?

jeng jeng jeng..

eleh papa saja lah tu kan nak bikin seprais kat qies ngan momma...
kapal tak balek KSB lagi, nak call pun tak dapat.
esok laah kot.sabar sabar!


weeee tak sabar nak bertigaan semula :)
tak sabar nak MERDEKA dgn papa.hohohoho.


merdeka apakah?


*mode : dalam hati ai ade taman yu*









18 comments:

Cho Zila said...

nak jugak...
yang kat klni memang biasa2jer...

bonda dadif aka akish said...

wahhh mi rebus itu..mengancam sehhh

=)

bonda dadif aka akish said...

ups...kalo p kluang leh roger same yatt..

=)

Mama Qiestina said...

mama dadif,

harussssssssssss!
nanti yat banje mamam u all okay.

Mama Qiestina said...

cho,

tula yang kluang johor la original..mmg tervaaaaik rasenya :D

Ann said...

hello yat,
kalau balik kluang hello-hello kita ah boleh datim kat KS. ai dah jadik penduduk johor skang ni tau. heheheh00

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Kak yat pic tu kat kluang ker?

Mama Qiestina said...

mya,

iya gambar last months cuti2 banjir! ehehehe

Mama Qiestina said...

ann,

ohhh baiklaaah.ai pon tak lama lagi nak jadik warga tegar kluang kot!

harus tu tempat lepak ai jez.kuikuikui.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Wah da lama tak pi kluang rail tu dah upgred ropenyer....hehe tmpt menarek tuuuu...

Suliana said...

fewiitt.. siap2 kemas rumah mr papa nak balik.. kekeke...

eh, aku pun klu balik kluang mesti tak lepas mkn roti bulat tu.. suka tang kecairan butter dia tu, mmg maveles :-)

siti norlaili yusof said...

waaa....dapnyer mee rebus tu..terliur tengok... n roti bakar tu nampak teramat amat lah menyelerakan..tp jauhnya nak pergi..k.yat....tlg pos... hukhuk..

NaDia CoMaNeCi said...

baru mkn sunday yg lepas b4 balik..mesti singgah..huhuuu

Iryani Noor said...

rindu la nk p mamam kt kluang station lg... kalu trun bt pahat, mesti singgah mkn kt ctu..

yg dlm gambar ni kedai yg baru tu kn?? bkn kt ketapi kn?? hehe....

littlehumblelynn said...

yatt



tentu happy en hubby nak balik nih!!xlama lgk nk smbt annv lak kan..smg happy sokmo!!

Ms Dots said...

hmm sekali dah pekena yang kat kluang tu memang tak boleh nak forget... k olin rasa macam nak drive ke kluang je minggu ni breakfast kat sana...maybe boleh kut...

mamaelly said...

cis berdebah..muahahah saje nak bagi aku lapar lapar lapar... bila nak balik kluang nie..

mee rebus dia mmg mabeles wei..

Huszaini said...

dekat dah nih dengan kampung aku nih.. nape laa aku tak teringat nak singgah sini.. mabeles aa!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails