yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, March 10, 2011

doa perpisahan buat sahabat.





lagu ini ditujukan khas buat sahabat-sahabat perjuangan..selama 5 tahun kita berkongsi suka duka mencari rezeki di sini..yang banyak berkongsi momen sweet & sour.imagine 5 years!*pioneer tau*



Pertemuan Kita Di Suatu Hari
Menitiskan Ukhwah Yang Sejati
Bersyukurku Ke Hadrat Ilahi Di Atas Jalinan Yang Suci


Namun Kini Perpisahan Yang Terjadi
Dugaan Yang Menimpa Diri
Bersabarlah Di Atas Suratan
Ku Tetap Pergi Jua

Kan Ku Utuskan Salam Ingatanku
Dalam Doa Kudusku Sepanjang Waktu
Ya Allah Bantulah Hamba Mu

Mencari Hidayah Daripada Mu
Dalam Mendidikkan Kesabaranku
Ya Allah Tabahkan Hati Hamba Mu
Di Atas Perpisahan Ini

"Teman Betapa Pilunya Hati Menghadapi Perpisahan Ini.
Pahit Manis Perjuangan Telah Kita Rasa Bersama. Semoga
Allah Meredhai Persahabatan Dan Perpisahan Ini. Teruskan
Perjuangan"

Kan Ku Utuskan Salam Ingatanku
Dalam Doa Kudusku Sepanjang Waktu
Ya Allah Bantulah HambaMu

Senyuman Yang Tersirat Di Bibirmu
Menjadi Ingatan Setiap Waktu
Tanda Kemesraan Bersimpul Padu
Kenangku Di Dalam Doamu

Semoga Tuhan Berkatimu...


-doa perpisahan -brothers-


download here.



to my bestest diela mama akim, teruskan perjuangan okay :)

jangan sesekali mengalah dengan tiap cabaran & dugaan di dalam hidup ini..

kita kenal dari zaman universiti lagi kan, dan 5 tahun keja sesama kat kampeni ni. dari kita bujang, kawen,mabok mengandong sesama, sampailah anak kita pon sama lahir september 2009 kan :)


very long journey we have been share together..


hmm sedey rasenya nak meninggalkan korang semua.sapa tak sedey beb, tempat jatuh lagikan dikenang inikan tempat mencarik rejeki.tapi inilah jalan yang terbaik tuhan dah aturkan utk kita..redha pasti ada hikmah di sebalik semua nie..



we bff forever kan diela :)

kalau dah namanya sahabat, hari nie bole tersama kaler baju kan!


takpe, nanti bole jez kita datingkan akim & qies selalu..even dah tak sama opis kan..

friendship never end tau!


eh okaylah, tanak sesedih.nak jenjalan jupe kawan-kawan lagi.hari nie mama ninina bawak D90 g opis, nak bergambar dgn sahabat-sahabat yang baik, yang banyak share susah senang kat sini..

nak buat momen terindah :)


btw, esok my last dayy!

*tskk tsssk*


and yes, maybe papa qies sampai malam nieeeeeeeee!

yeay yeay.


mode : tawa dalam tangisan ni.


10 comments:

Mamaleesya said...

cedeynyeee...nak tinggalkan kekawan baik tu yg cedey...

ibu qaleesya said...

moga ni keputusan terbaik buat mama~~
rezeki ada dimana2

dieha said...

sedey bila perpisahan berlaku kan yat..tp kita kena lalui jugak..moga yat tabah..insyaAllah ada sinar lebey baik utk yat d luar sana..

Suliana said...

faham.. pernah mengalami perasaan itu.. sob sob sob..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

kak yat tingalkan kawan tak bermakna hilang sumernyer ...org yg baik pasti di carik jua...kak yat kan nnnnn famos amous...hehehe jgn jelezzzzzzzz*sesasapa berkenaan*...huhuhu

Mama Akim said...

yatt..hang saja ja buat i sentap ati tau...sedey bebeh... entri ni cam khas buat i jerk!! takpe2...kita BFF until die kan....kita akan selalu dating2... takmo sedey2...dah pas ni jgn jumpa i wat muka seposen...i takmo... i sensetip..tsk...tsk... doakan i cepat manyak duhet pastu kita leh dating jaga anak berdua sama-sama.. dating-dating selalu yer..

i love you...

Ann said...

Semoga semuanya akan berakhir dengan gembira. mungkin ada hikmat yat pergi dr situ, kan.


btw, gud luck for ur future undertakings. bila start biz?. perlukan share partner tak?. hehehe

@e_da said...

yatt berhenti keje ya... tyakpe la moga ad rezki di tempat lain kan.. moga yg terbaik untuk semua

w|cKa` said...

ms sy nak tukar tmpt keja baru, ms ucapan perpisahan sy baca lirik lagu memori tercipta shila oiam sambil menitik airmata.. huhu sedih..

-di sini jua memori tercipta
walau seketika terjalin kasih kita
mungkin di sini kita kan berpisah
kenangan bersama xkan ku lupa

yg terpahit jua termanis
semuanya bagi ku terindah
ku ingati buat selama-lamanya......

Ms Dots said...

All the best to you Yat... Insya Allah rezeki ada di mana2.. "Bloom where you are planted" or dalam pepatah orang melayu kata "Campak di laut jadi pulau, campak di darat jadi bukit" . lebih kurang cam tu la....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails