yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, January 14, 2010

Alahai "Nur Kaseh" mama yg ayu



*wink wink*


Kak shina
darling & darling darling semua..
tengokla gaya anak kesayangan saye yg baru 4 mth old bertudung :)



wakakakaka.ini bukan mendera anak ye kengkawan..saja nak tgk die pakai tudung.hihi.
Lately ni mama die ni gile beli tudung yg gaya gaya camni,tapi bukanla ariani..tak mampu mahal sangat.Duhet seme dah abes beli barang2 Qies jekk :)


Tapi tudung tudung yg my kolig jual mmg meletop u!
Ramai pulak yg suke meniaga tudung,baguih jugak takyah ai meredah sopeng komplek ke jalan TAR dengan si tecik ai ni.dah tak sesuai since berbaby ni.

Tudung tudung design camni mmg i liokeeeee bcoz sgt senang nak pakai,takyah carik brooch bagai.Taula since dah jadi mama ni sme kena cargassssss je tade mase nak lilit2 tudung cam owang tu =P

Lagipon tudung2 sarung camni syantek syantek tak hengat semenya.
Puan Mas,ahkak dah promotekan blogshop awak neh,bak komisen sekupang dua meh =P
ahkak dah beli 3 helai semalam,nanti nanti nak beli seme koleksi awak ade tu.hahaha.

"beebee sayang,boley kan Huney nak beli tudung camni manyak manyak..asek Qies je sopeng baju bajan ..mana aci kan ?"
[ mengayat papa Qies tak hengat ni].

:)



meh kite tgk cik eryssa Qiestina gayakan tudung faveret mama,



*



*



*




ala anak mama kena pakai tudung,moke tensi je dia.
ekcelli Qies baru mangun titon tu yg tak cenyum tu.hihi.

allalalalla gaya makcik temah sungguh :)




eeeeeeeeee pipi syape yg tembam tembun cam kuih pau ni?
nak geget je rase!


Nie gaya baby Qies pakai mafla pulak,


*


*


*


ala syomelnye pakai mafla warna warni,tingat mama pakai mafla ni mase hanimun ngan papa kat genting before preggykan Qies aritu :)


Nanti ye tggu papa sign off,mama & papa bawak Qies jalan jalan naik genting.
beshnyeeeeeeeeee...



aikkkkkkkk Qies ejek mama yekkkkk? die kelako la tu tgk mama guling2 atas katil demi nak dapatkan angle terbaekkk.

:)

Naseb Qiesla dapat mama gile kamera.hahaha.
Papa kata die dah adiahkan dslr kalo mama tak guna die takmo kasik adiah lagi..so kena guna la kan.hihihihi.
[papa..nak lense baru boleyyyyyyy??].

wakakakaka.

Papa Qies kalo tgk aksi anak dara kesayangan die ni harus ANGAU tak hengat ni!

nak mms die tengah tadak line la pulak tuu kat tetengah laut.

:(




btw,mama terjah mombloggers planet tadi,tengok tengok Qiestina termasuk dalam 180 cutest baby of the planet :)

aahahaha,sukeeeeeee.[caitttttt mama die eksaited lebey].

* gerdix gileeeeez*

=P


but takdela nak berharap apa apa.masuk contest pon utk suka suka.
kalo ade rezeki alhamdulilah.Apepon, baby baby yg lain tu seme comelssssss amat.
Sejuk je mata tgk baby baby ni seme.
Siyes ala ala terapi terbaekkk tau..kalo tensi tensi tgk ilang duka lara tu :)




eeeeeeeee moke anak kesayangan mama 5 paling atas dalam gambo tuu.

See kawan Qies,baby hannah pon ade skali la :)


Hawa..baby fatin pon ade skali taw..hihi.i liokeeeee!



daaaaaa,ade free time nanti i share gegambo Qies ikot mama & family yg RED g mamam kenny rogers semalam.
happening gilezzzzzz.

:)


12 comments:

Me_Lina said...

result mombloggersplanet dah kuar... xde rezeki alya... huhuhuh...

w|cKa` said...

pipi Qies tembam sampai tekeluar dari tudung.. hihi cumel!!!

faRyn faRhana said...

ko tau aku pon ade snap gambar bby aina pakai tudung camtu. tapi die rimas gile (lg plak tgh nak nysu time tu) so gamba tak bape cun. nanti la , nak snap lagi. ehehehheh

anyway, pipi qies tembamnyeee.tak tahan.eheheh. *cubit pipi*

mama-fatin said...

tu ar..tp xde rezeki lg la..xpe2..pasni qies dgn fatin rajin2 join contest ek...huhu

Suliana said...

hehe..cute..aku tak join pun contest tu..malas..huhu

Mama Qiestina said...

kak alina,

tula Qies pon takde rezeki.ala takpela suka suke je join kan :)

yg pntg anak kite plg comel dlm hati kite kan :)

Mama Qiestina said...

izan.

hahahahah pipi bam bam bam kuih pau!

tula nanti anak izan pon bam bam.
makan berkasiat ye mama,mum ucu anmum materna tu bagusss..kulit baby bersih & tulangnye kuat :)

Mama Qiestina said...

farynnn,

hahahahhahaha saiko gile kan kite mama mama ni :)
kalo bole tiap saat nak captured momen die kan..aku ni pantang nampak aksi die yg menarek je siapla aku "tembak" dia..hahah.lagila bapaknye jauh ni,nak kena snap slalu progress dia.

ko tggu aina tak lama lagi tu bam bam la tuuu..peha mmg KFC abes la tu.almaklum mak paknye dokter!

Mama Qiestina said...

fatin,

tula kan tade rejki kite kan,takpela mama kata nanti coba lahi,Qies tak keshah ponnnn :)

bile fatin nak dtg uma ni?? kata photoshoot guling2 ngan Qies.

Mama Qiestina said...

sue,

hihi aku soka sokaaaaaaa je join.pestime ni Qies msk contest.

alamak yg komen aku ni seme mommy SKKM keee? lol.

cik mas said...

masyamnya muka qiestina baru bangun titun monyok ye.. tapi menten cute :)

Iryani Noor said...

alahaii syomell nyer tgk Qies pkai tudung.. nak nak yg mafla kaler merah tu... so schweet =p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails