yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, January 6, 2010

.bukan cinta biasa.



Kali ini kusadari
Aku telah jatuh cinta
Dari hatiku terdalam
Sungguh aku cinta padamu


Cintaku bukanlah cinta biasa
Jika kamu yang memiliki
Dan kamu yang temaniku seumur hidupku

Terimalah pengakuanku
Percayalah kepadaku
Semua ini kulakukan
Karena kamu memang untukku

Cinta ku bukan cinta biasa
Jika kamu yang menemani
Dan kamu yang temaniku seumur hidupku
Terimalah pengakuanku


Bukan Cinta Biasa by Afgan

My favourite song,hari hari layan pon tak jemu wokeh.
Sangat besh liriknye,penuh kaseh sayang.
Dedicated for my beloved hubby + Qiestina :)


Segalanye yg schweeeeeeeeet muwit utk dikenang,tatapan utk Qies...

Miracle moment with Papa + Qies inside mama's womb :)



mama preggykan Qies 19 weeks mase ni :)

Dah mule ilang mabok sebab Papa dah balek disisi mama menemani,melayan mama mengidam itu ini.
Papa sabar melayan kerenah mama sebab mama bawak Qies kesayangan papa yg syomel :)




romantika d amore,amboi kemain Qies kicking happy maseni tgk mama + papa berlovey dovey :)




Mama + Papa so happy to have u inside mama's womb.
Happy gile bile mama dimanje dibelai time carry Qies :)
Qies pon kicking mama je sbb eksaited sama kan!




Papa selalu rajen bawak mama + Qies in da womb jalan jalan bile papa dah sign off.
Sebulan je papa cuti time ni,tapi cam pwincess papa manjekan mama :)




Papa adiahkan mama kamera DSLR idaman mama for our 1st wedding anniversary gift + preparation utk captured every single momen dgn Qies :)

Thank u Beebee shayang!



See,Qies yg syomel dalam mama's womb.
Mama preggykan Qies 5 month ++ time ni :)

Undefined feeling sangat mase ni..



hasil bukan cinta biasa itu,


*



*


*




our little happy family,semoga sampai syurga kitekan bersama.

Mama love both of u so much!

moga allah rahmati mini family kite sampai ke akhhirnye dengan limpahan rezeki dan dipermudahkan perjalanan hidup kite bersama.


Mode adalah jiwang tengah malam ini kerana sebentar tadi baru dapat call dari Papa Qies yg dirindui.After 3 days baru dapat line dan baru dapat nak bergusip ngan papa pasai Qies :)

* happy lompat lompat*

Papa nak cakap ngan Qies tapi pwincess mama ni tgh sleeping beauty kat dalam babycot la shayang..
Papa kata windu shangat nak polok polok Qies,papa asek tengok gambo Qies je kat lappy,kat hp papa.Papa kata tengah angau windukan Qies skrg ni..
Mama? pon papa windu jugak,tapi pasrah jela Qies dah jadik rank no 1 skrg ni!
tak kesahla,bile papa shayang Qies mean sayangkan mama juge.theeee.

wokeyla,nak lelapkan mata dulu.
Jap jap lagi Qies musti bangun nak sushu + kapal papa dah nak anchor so bole sambung gusip dan bermanje manje ngan Papa lagi.ngeeeeeeeeee.

Beebee..see u in my dream.
* Hugs from us*



9 comments:

Ini Blog AnakPakWahab said...

memang romantik abes la akak n hasben berlovey-dovey ni... =]

-Cik Mira- said...

chenta k.yat mmg besh..dari dulu mira ikut citer chenta k.yat dr lps kawin, preggykn Qies n now Qies dh de dpn mata.. so sweet =)

Diarihatiku1976 said...

kenangan terindah yang ditunggu-tunggu kan... bahagianya....

Mama Qiestina said...

inn,

hihi :)
now kena ajak Qies berlovey dovey jugak..

ala inn ngan aliff pon lomentik.i liokeee!!

Mama Qiestina said...

mira,

sungguh?

*blushing*

cinta org kapal kan luarbiasa,kan mira? kan inn?

:)

Mama Qiestina said...

diari,

alhamdulillah,syukur atas anugerahnya :)

-Cik Mira- said...

a'ah mmg sgt2 luar biasa kan.. =)

Mama Qiestina said...

mira..

betul betul betul..

bile nak dtg jupe Qies?

-Cik Mira- said...

k.yat, mmg nk sgt2 jmpa Qies.. tp asyik bz je..ada je keja nk bt..hehe tp xpe, nati nk jugak jmpa si bam bam kiut miut tu..nati mira calling2 k.yat tanya k.yat free x k =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails