yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, January 22, 2010

Papa sayang,tengokla anak dara kite yang cheeky nie!


Shemalam Papa Qies kol mama & Qiestina thru videocall :)
Papa tgh work kat engine room kat kapal tu,but curik curik kol we olls yg die rindu bagai nak rak,especially Qies la kan.
Tgh pakai baju coverall kuning die tu la.

Kapal papa Qies tgh anchor so papa tgh ade 3G line kat kemaman tu.
Apalagi kami anak beranak pon melepas rindu bervideocall,papa ofkos nak tgk moke anak kesayangan die yang makin bam bam ni.
Dari screen phone tu kami nampak Papa macam dah selim ckit,ala syian papa.
Musti penat keja + rindu masakan mama tu.
Mama pulak citer yg mama masak udang goreng kunyit fav die for dinner.
Lagilaaaaaaa papa terliur!
theeeeeeeeee..

Papa kata sempat online ngan celcom berokben die demi nak tgk blog mama nie.
Papa punyela eksaited tgk moke Qies terbaru,hihi.
Papa kata nanti update la lagi,papa nak sgt tgk video Qies dah pandai tiarap sendiri tu.
Papa sgt happie bile dengo mama citer Qies dah laju gile meniarap.
yela kan,anak kesayangan dia :)
Papa siap kata geng2 kapal die pon eksaited nak layan blog mama nak tgk our precious baby.
Siap ade tu tak sabo nak kawen sbb nak ade baby bam bam cam Qies.hahahaha.
adoilahai!



So buat tatapan papa lagi,mama hapdet lagi kecheekyan anak kesayangan kite kat sini,

Cube papa tgk betapa bijaknye anak dara u nie kemain pandai betul dah bukak stoking sendiri,cume tak tahap geget jari kaki je lagi.
haippppppp!

Qies blom mau adek la =P



mule mule Qies angkat kaki,kayuh kayuh beskal dulu...



hah tgn seblah dah dapat capai stokin,seblah tgn tgh cedap nyonyot jari...






tgk tu pa..anak bertuah kesayangan papa..die ejek mama pulak bile dah dapat kaki.
mama babap kang,biasheeeeeeeee die!
sape ajar tuuu?
apeeeeee?

Bonda Eyta?

lol.



dan akhirnye Qies berjaya bukak stokin die teros die,


*



*



*





masuk mulut stokin die!

ya ampunnnnnnnn..anak sapela la notty ni!
so now mama kena pakaikan stokin yg ngam2 je so die tak reti nak bukak,haha.
kdg2 die tensi bunyik uh uh uh coz tak pat bukak stoking die.

kelako la anak kite ni kan,pa :)



Dan untuk pengobat rindu papa lagi,mama hapload video Qies bebel bebel sambil kayuh beskal dalam bouncer dia,hope terubat hokay kerinduan papa pd Qies...even mama tau takkan same dengan memelok ciom Qies.

teros kite bertabah ye sayang..






Our Qiestina yg semakin cheeky + pandai bebel bebel.


Papa tau tak,Qiestina dah expert tiarap sendiri,kadang2 kan time die tido pon die bole meniarap snediri like malam tadi.
tau tau jek bunyik ekkkk ekkkkk die mintak ditelentangkan.
dah penatt la tu.

Mama dah tak bole lepa dah skrg,kalo nak solat ke mandi mama letak die dalam bouncer so that die tak pat nak tiarap,kalo gulingkan die atas tilam siapla die mmg asek tiarap je.
Pastu dah penat mulela merah padam muke nanes.
hihi anak kite dah besar :)

Hokay nanti mama hapdet lagi,banyak amat gegambo lastest Qies mama nak share ngan papa.
Musti papa sunyum sunyum lagi bile tengok anak u yg makin syomel bam bam ligat melasak ni.

dan besok kalo takde aral,Geng partner org kapal mama nak datang main main ngan Qies kat uma kite.
Mama tgh plan nak mashak ape ni coz derang datang lunch hour.
Derang nak menggomol anak manje kite la,pa :)

Yay..beshnyaaa lama tak jupe u all semua.dah berapa lama dah kan tak jupe since mama mabok terok aritu.
Bole borak borak lama ckit.


Qies tunggu tau antie dina padi, antie azieman & antie ainhusna!

:)




8 comments:

koklie's said...

comelnye qies da pandai tanggal stokin yerr nanti qies ajar rania golek2 ek die masih xmau meniarap even pusing kan badan ;p

Ini Blog AnakPakWahab said...

wah2...

qies dah pandai sembang2 ea skrg ni...

tunggu la kalo dah reti ckp pasni...

pasti mulut dia jd cam bertih jagung...

petah berkata-kata...

ramah je cam mama qies...

Che Pensil Picit said...

bersungguh qies nk cabut stoking dlm video tu.hahaha.qies ni kidal ker?
kt picture ats, stoking sblh kiri yg die cabut. dlm video tu pon sme.

Nur Aiman said...

Cutenya dia...geram plak tgk....

PadNani~~{@ said...

sooo sweet..sooo cute ur lil princess!
makin bijak Qiestina shayang!
hugs kisses from auntie nani..mmuuaaahs2

tgk Qies..winduu Hafiy's baby moment:))
take care Yat!

mamaelly said...

yat...ko masa peknen kan qies kan...perut banyak tumbuh bulu tak..hahahah aku ni macam letak baja plak.masa kembar dulu tak de plak.kot2 la kalau peknen gegirl mmg cam nie..hehehe

P-QaH said...

hehe..
ur welcome & thanks jamu lunch..sedap!!

Suliana said...

yeay!!dah pandai buka cokin ye sayang..tahniah!!dah melangkah ke step meniarap..chaiyokk!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails