yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, January 27, 2010

.our cutie pie in beautiful pink gown.

Amaran : Entry ini sangat Pink karer,anda mungkin teringin minum sirap bandung =P

Buat mama needa,baju gown pink ini adalah baju yg telah "SOLD" awal awal lagi seblom blogshop kite dilaunchingkan.
yea anak saye jadik modelnya =)

* sesuai ke Qies jadik model,lol*


Buat Papa Qies yg tengah ade line kat kemaman tu sile bukak lappy + celcom berokben bagi melihat aksi aksi terkini dan perkembangan terbaru anak dara u yg makin bam bam + cerdik + santek menarek ngan gaun fink ini.

* yea our princess dah makin becau bam bam,pasti menambahhkan rindu di dada u bile melihat our baby Qies cantek memakai gaun fink yg super duper comelsss ni *



Credit to antie dina padi juge kerana sudi menghadiahkan Qies kasut lovely lace fink yg syantek ini.Sangat matching dengan gown Qies!


So layanssssss latest pixas our cutie pie,



senyuman manis buat papa :)
for sure papa sangat rindu senyuman yg satu ni kan!

* mama yg polok cioum die hari hari pon rase nak kunyah kunyah je rase *
=P



pantang nampak kamera mulela beraksi macam macam si tecik ai ni..
guling guling atas katil cam citer industan =P




weeeeeeeee sunyumm lebar lagi.
yea sape rase nak geget silekannn!

* Papa polok & kiss dari jauh je lah ye*




happy bermain main dengan lensa mama :)

tom tom tombakkkkkk!

* tangan die geraaaaam je nak capai tali NIKON mama tu,Papa*




muke serius sang puteri,ngeeeeeeee cam papa =P

jeling tu lagila sejibik cam papa.haha.



aik siyes nampak anak mama...

teringat kat papa keeeeee tu?




buhsan la mama jomlaaaaaaa p alamanda ngan antie nawal!


nak tunjuk skill kat papa dulu...


*


*


*

menayang dress reben reben sambil meniarap :)

* yea Qies dah expert angkat vontots & bahu nak tiarap sendiri*

clap clap clap..mama so proud for ur achievement my dear princess...




alallalalalalllalala shayang mama,shukenyeeeeee pat tiarap kat tilam empuk mama & papa :)

skrg dah tahan lama ckit kalo meniarap,siap bebel bebel & masuk jari dalam mulut.




eeeeeee cepatla mama abes photoshoot! eshok la shambung lagi eyh mama?

Qies dah drowsy nantok nak titon nie,nak icap jarikkkkkk dulu la..



macam macam moke lucu anak kite sayang..
mulut pon dah babling babling je tuuu...

Qiestina lah penawar duka lara stress mama!



Okay sekian promosi awal babycomel collection by mama needa.
Mama Qies pon ade share ckit dalam ini biz,tapi blom aktif lagiks.insya allah kalo ade rezeki mmg nak buat biz baju baby yg syomel syomel ni.yela buat biz ckit tambah tambah income dan utk tabungan Qies nanti.
seblom tu harusla Qies jadik modelnyeee.hehehehe.



Blogshop maseh dalam pembinaan,harap mama needa bersabar ye.
malam tadi ingat nak tangkap gambo gambo baju gaun yg tantek tu nak masuk dlm blog,skali semalaman kepala ai weng2, bonda eyta datang pon ai tak layan.melepek je sambil popok tidokan Qies, stress ngan keja kat opis kot.

So insya allah projek akan berjalan malam ni after Qies titon.taula jadi mama tinggal ni segalanya diuruskan sendirian berhad.ai bukan ade maid cam owang tu..opss sentap =P

be patience ye mama needa & my friends yg dah tye bilenyaaaaa kata nak jual baju baby santek.
ade a few frenz yg dah tye ai kat FB, mana ai dapat baju Qies syantek syantek tu kan,tungguuuu!

Rezeki segalanye ketentuan yang maha esa, asal kite rajin berusaha insya allah ade jalan pembuka rezeki kan =)

Doakan rezeki Qies sentiasa murah,amin...

22 comments:

Suliana said...

jambu gitu..nak tunggu bila rambut qies nak panjang je..nnti mama qies leh beli cepit2 rambut..huhu

Till The End said...

antie linda pun suke pink karer ^__^

Qies nmpk comel sgat ngan gown pink karer tu :)

Iryani Noor said...

owhh sgt syantekkk... chomel btul.. tak sabar nk tunggu biz yat.. nnt leh memborong kt ctu *wink wink*

.ArianiAizat. said...

cute!cute!mmg cute sangat baju qies!! >__<
.
.
qies pon sgt comel.bibir mungil.gewamm! :p

Tulip said...

alahaiinyaaa syomelllnyaa qiestina...ni yg gerammm niii!!!

ehh cepat2 bukak kedaii baju baby...

Marsha~ said...

kalau kite br dpt baby girl, mmg kite gile color pink, kalau baby boy plak, takde pun gilekan color biru.. sbb utk dress up kan baby, baby girl adelah paling best kan yat??? huahuahua..

linda said...

alahai..tersangat lah comel..pastu ++ geramnyaaa tengok pipi qiestina :)

Mama Qiestina said...

sue,

tula pasaiiiiiiii aku tak sabo nak beli epit rambut somel2 nehhh..rambut Qies dahla lurus rebonding..hihi..

Mama Qiestina said...

antie linda,

ohh pink faberet linda eyh?

mama pon jdi suke fink sejak ade Qies ni :)

btw tq puji Qies syomell.nanti antie dtg lagi k

Mama Qiestina said...

antie yani,

hihi syomeeeeeeeel :D

sabau yeeeeeee yani,dah bukak blogshop nanti mmg harus announcekan :)

Mama Qiestina said...

nani,

hahahahha time kasheh antie nanie :)

bibir mungilllllll kan?
rase nak kunyah jez.

Mama Qiestina said...

tulip,'

yaaaaaa pasti kabo kat awak tuk beli kat baby zara yg syomeeeeeeel tu :)
beli baju anak mmg bole buat ilang ingatan kan!

Mama Qiestina said...

marsha,

betul betul2.

bb gal byk pilihan & bole mekap2kan tu yg beshhhhhhhh :)

Mama Qiestina said...

linda,

hihi comel comel notty tu :)

pipi mmg sgt kuihhh pau tu!

yuyuEyuliAnayusOf said...

alolo..
comeynye!!!!!!!!!!!

faRyn faRhana said...

whoa! cepat lah bby aina besar.aku pon dah ade byk koleksi dress nak gayakan kat dia.hehehhe.

suke sgt qies dgn baju pink tu.so comel! :))

aMiYs said...

pinky gurl sungguh.. comel oke.. :)

td aku ade keje kat putrajaya.. igt nk jumpe ko tp x sempat la pulak sbb kena balik opis awal.. lenkali aku dtg gomol qies k..

yati.. nk tanye ni.. buku kain tu hang bli mane... aku nk bli utk menantu ko nih. hahah.. dia suke tgk gmbr dlm majalah skrg... aku nk bg pegang besor sgt la pulok...

Mama Qiestina said...

yuyu,

tenkiuuuu :)

Mama Qiestina said...

faryn,

hahahhaha dah tak saba la tu nak mekapkan anakkk..hahhaa.ko tatau Qies umo 6 hari aku dah gaunkan die siap photoshoot..hahhaa.

yea kwn aina mustila syomel =)

Mama Qiestina said...

syima,

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lama tak jupe ko,lenkali dtg putrajaya roger tauuu...

hihi Qies bam bam..tak menahan ngan gaun..angau je bapak die tgk tadi.

buku kain tu aku beli kat the stroller world,oi mall puchong.takpon ko carik kat mothercare or MPH pon ada..mmg Qies pon suke baca geget skali buku tu!

Me_Lina said...

ish budak ney.... makin dobotzzz... anak den gak cutting model... baju tu ada size setahun x? book utk miss alya kak ena ney ek... kalu ada color putih lagi best... juling dh mata eh tgk lemari alya... pink pink pink... ehheheheh.... kalu soh daddy dier amikkan baju color pink... nescaya satu lemari dia bawak kuar... hehehe...

kang nanti dh besar sikit... leh bergambar ngn miss alya kak ena ek... hhehehe...

p/s good luck buat business... join kak ena cpt2... aku x sabar nak jd SOHO mommy ney... hehhehe...

mamaelly said...

eeeeeeeeeee auntie za gigit molot yg tomey tu kang...ngeeeeeee..heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails