yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, March 5, 2010

6 bulan terindah menjadi mama buat Eryssa Qiestina.




Puteriku Eryssa Qiestina sayang...



Hari ini genap 6 bulan mama melahirkan kamu ke dunia sayang.
terasa pantasnya mase berlalu sejak kelahiran kamu.
teringat lagi saat saat getir ingin melahirkan kamu, pertama kali mama menyentuh kamu.
pertama kali mama melihat zuriat mama, bukti cinta mama dan papa.
terimbas lagi momen indah saat mama mencium kamu buat kali pertama.
betapa indahnya semua itu..
syukur mama terpilih untuk merasai nikmat menjadi seorang ibu.
alhamdulillah...



kini kamu sudah berusia 6 bulan tepat pada hari ini 5 Mac 2010.
selamat ulang bulan buah hati mama & papa.
tiada kata mama mampu luahkan selain mama & papa sangat sangat bersyukur dengan anugerah plg indah dan bermakna buat kami berdua.

6 bulan berlalu..
kamu menjadikan mama insan yg mengajar mama erti kasih sayang yg tulus suci.
kamu mengajar mama erti hidup dan kesabaran yang tak berbelah bahagi.
erti pengorbanan ibu dan ayah yg sebenar.
biar di bahu mama tergalas tanggungjawap membesar & mengasuh kamu..
biar mama sakit, biar mama tak cukup tidur keranamu..
tapi senyuman gembira yg terukur di wajah kamu buat hati mama berbunga bahagia sekali.
terima kasih sayang!



tiap hari mama INDAH sebab adanya Qiestina.
hari hari mama terisi dan bahagia sebab adanya kamu disisi.
pengubat duka lara mama.
kamu obsesi no 1 mama, segala galanya buat mama kini dan selamanya.
pengikat ikatan cinta mama & papa ke akhir hayat.insya allah.





mama sayang Qiestina.infintiy.selama lamanya.




Qies teruslah jadik anak yg solehah & menyenangkan mama ye sayang!





Qies buah hati mama yg lasak dan bijak :)




Qies teman mama yg setia, dunia & akhirat...




video


aksi our darling princess yg semakin cheeky at 6 months young :)
mama cube letak dia dalam walker & layancartoon POCOYO fav Qies.



Happy 6 months old our lil munchkin :)

Semoga Allah limpahi kebahagiaan buat permata hati mama & papa ni selalu.
amin...



** Bee sayang..nanti papa alek tak lama lagi kite celebrate half year being mama & papa, celebrate wedding anniversary, celebrate besday papa & celebrate besday mama eyh.
teheeee =P [ baekk punye celebration].




19 comments:

Amirah Mokhtar said...

Terharunya baca entri k.yat kali ni.. nati Qies dah besar,da pndai baca blog mama dia, msti dia sgt touching n mesti dia dpt rasa betapa besar sayang mama n papa dia pd dia..beshnya jd mama..mira nk jd mama jugak k.yat..hehe moga Qies terus membesar dgn sihat n sentiasa memudahkan mama =) Qies kan gud girl..happy 6 months cayang!!

nieda said...

happy 6 month old QIes...moga jadi anak yang solehah sayang..

Ini Blog AnakPakWahab said...

Pandainya qies layan tengok cite pocoyo tu...

siap gelak sorang2 n mulut terlopong tengok cite tu...

kalo papa qies tengok ni,wajib angau dia kat anak dara dia ni...

x lame lagi je papa qies dah nak balik umah...

Till The End said...

Baby Qies yg paling syomel ^__^

mrs.lune said...

to qies,

hepi 6 months old syg.
anti ain luv u. mama luv u. everybody luv u=)!

Dokter faRyn said...

selamat ulang bulan ke-6 eryssa qiestina!


best kan jadi mama.


what a blessing!
alhamdulillah.


:)

Mama Qiestina said...

mira,

hmm tula bile Qies dah beso dia pandai baca blog mama ni dia kan faham how mama & papa sygkan dia :)

insya allah 1 day mira pon kan jadi mama.amin..

Mama Qiestina said...

inn,

hahhaha tula kan siap terlopong n gelak sorg2 time layan POCOYO..tu faberet diaaa..lagi yg nyanyi2 tuuu.budak2 skrg bijak2..

yaa papanya harus angau.
ni hari2 dok videocall Qies..qies pandai layan ckp german ngan papa =P

Mama Qiestina said...

antie nieda,

tq antieeeeeeeeeeeee :D
muahhh muah kat humaira plsssss

Mama Qiestina said...

antie ain..

cayang shemuaaaaaaaaaaaaanya :)
muahhhh!

Mama Qiestina said...

antie linda.

pon paling syomellllllllll kesayangan ankel sidiii.

:)

Mama Qiestina said...

farynn,

yes takde yg lebih besh selain ade zuriat darah daging sndri kannn?

berbaloiiiiii baloiii.walopon sgt seram kena belah perot.haha

cruelgurlz said...

kak yat..
da ghupe anak korea plak qies comey nh..
aduyai..
mate makin sepet..
comey sesgt la..
qies...
meh nk kiss sket..
hee..=]

Zati Zaty said...

excited je Qies tengok pocoyo smbil dok dlm walker tuh..
cute2..hehehe
excited habis die kn smbil ketok2 walker tuh
mesti die happy sgt dpt tgk pocoyo..
Chomel!

unana said...

happy 6th month-niverssary baby qies.
semoga tambah comel and menjadi anak yg solehah kepada mama and papa..
cian mama jaga baby qies bersungguh2, qies jgn nakal2.. =)

unana said...

happy 6th month-niverssary baby qies.
semoga tambah comel and menjadi anak yg solehah kepada mama and papa..
cian mama jaga baby qies bersungguh2, qies jgn nakal2.. =)

ZuRaNaI said...

hiii..gram tgk qies ni..rase nk pluk2..hiii~

slmt ulang 6bln qies..hiii

treasurekeeper said...

Happy 6th monthlyversary Qiestina!!

wah sudah besar anak dara pn yat ni haaa...nanti tak lama lg nak setahun pulak..ahh cepatnye!!

ok aunty nak wish Qiestina: stay cute, be a good girl, be a good companion to ur mama time papa takde nih OK??and aunty doa baby qiestina sentiasa sihat & murah rezeki...

xoxoxo

Aunty Hajar & Hannah :)

Maslina Rosdiana said...

Akhirnya baru ingat nak jenguk blog Kak Yat..nice blog,patutlah jadi 50 best blog...

Keep up the good work...^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails