yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, March 16, 2010

si gadis ayu.papa Qies tgk ni harus menangislah!

hai si gadis yang ayu...anak syape lah ni? nak ngorat bley?



ape ngorat ngorat? tanya mama lah boley ke tak?





anak papa nak belajar walk walk..
kaki die cam dah tegap je tuuuu...



papa..Qies macam superman kan?
* adoiiiiiiiiiiiiiiiii gaya pakai spek pon cam papa*




hah menung ape tuu sayang?
tingat papa keeeeeeeeeeee tu?
ape tingat boiprennnn??????
sape org tuuuuu?
orang kapal? pantangggggg.........tak tawen ngan dia =P





hihihihi nie keja mak lang dia lah dok mekapkan anak dara kite ni pa....
abes pokok bunga raya dipetik petiknya.






alaaaaaaaaaaaaaaa cucu kesayangan nenek..
hah manjela puas puas ye syg..sok kite nak alek putrajaya dah :(





adoyaiii gaya muncung taleh blah betui anak dara kite sorg ni pa...
tak tahan nak gelak bile tgk action Qies macam ni..mulut cam tweety bird :)




yela yelaaaaaaaaaaaaah cucu manje nenek...
wording kat romper Qies tu tak menahan...





taraaaaaaaaaaaaaaaaa..
senyuman si gadis nan ayu buah hati jantung pisang mama & papa..
cair takkk?
cair takkkkk?
Qies oh Qies...
papa Qies tgk gegambo ni seme memang menangis lah haiii =P
dahla papa tgh menggebu gebu rindu tahap dewa dah 2 bulan lebey tak pat polok ciom Qies ni.saja je kasi bakar bakar hati papa neh.wakakaka.
ginilah ade anak femfuan kan, macam macam bole make over..ngeeeeeeeeee...
kalo org kata ala eksaited la tu, anak baru sorang..
eyh, ade mak kesah? ni anak ai lah.lol.
okay dokey, nanti free free ai share lagiks beribu ribu lemon momen tercipta kat kluang ni.
baby Qies kelihatan sudah membuntangkan matanya.
mase utk swimming dalam bath tub dia.hahah.swimming lah sgt Qies tgh demam ni..
doakan Qies cepat sembuh dan tertawa riang seperti selalu ya u olsss :)
i mish my happy go lucky baby...
** sayu hati mama ni tadi time papa kol, Qies tgh nanes cranky tak berenti renti tadi, then papa pujukpujuk Qies and kata tak lama lagi papa alek..nanti papa polok polok Qies.shian Qies..mama rase betulla pa die rindukan papa tu yg sampai demam demam..sbb bila dengar je sora papa tadi automatic dia senyap & tak lama pastu teros zzzz.
alahaiiii anak papa!








9 comments:

mrs.lune said...

oloooooo2 comey nyeeee...hikhikhikhik! cute jek pakai bunga raya kt tinge ni. eihhhh geram anti ain nengok!

Anonymous said...

salam, kak yat
alahai comel sangatla qies nih!
geram tgk.hahaha
anyway, selamat ulang tahun perkahwinan yang ke-2. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.amin


* farhana*

PadNani~~{@ said...

auntie tgk rambut qies yg kat pic atas tu x tahan..kalah abg Hafiy punye rambut..cayalah;)

emm..Qies x baik lg ye yat..ciannye dia! pray for her speedy recovery..ameen

demam2 pun..still maintain cenyum..caaayaaang dia!mmuuahs2

Ini Blog AnakPakWahab said...

hoho...

terus qies diam n x cranky lagi ea bile dgr sore papa dia...

x sabar qies nak peluk2 dgn papa dia...

lagi 2minggu lebih je!

dah x lame tu...

mamaelly said...

hehehe demam ye qies..ciann die...badan penat kot yat..hehehe abih bunga nenek kene cabut ek..

NURUL said...

confirm qies rindu papa dia. anak nurul raina tu pun dah hampir semggu tak jumpa papa dia. ni pun tgh flu n batuk yg teruk.

Suliana said...

comel..tu la kalau anak pompuan, sume jadik..anak laki aku ni pun comel plak kalau kasi pakai tudung..haha.. marah ayah dia..tunggu turn no 2 la anak pompuan, insya-Allah..hehe

@ MaMa ALyA @ said...

wah...dasat2...qies wat rambut pacak tgh la.. hehehe.. comei la hai... :-)

Intan said...

Comels sgt lah dia ngan bunga itew...aunty suke :)

Happy 2nd Anniversary to Yat & hubby!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails