yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, March 30, 2010

Eryssa Qiestina masuk paper berita harian hari ni :))

wotttttttttt wottttttttt!


live from our home sweet home at lunch hour :)
mementangla umah sekangkang kucen je dari opis,sanggup balek umah time lunch demi yg tersayang,haha.jangan fikir bukan bukan yaa, just menjengok wajah kesayangan hamba dan amik barang tertinggal jek.*siyes tak tipu*


time lunch takpe,bukan mengulor oke =P



apepun just nak share citer besh lagi,adoyaiii asek citer besh je kan?
almaklumla musim bunga bunga cinta nie.hahaha
korang korang musti dah tau..punyela ramai org sms & kol ai tadi kat opis pasal ni.


mama & Qies masuk paper berita harian hari neh :)
akhirnya publish gak setelah sekian lama menanti.thank u siti from berita harian yg bitau ai citer Qiestina's family dah kuar paper arini.weeeyaii rase cam tak caya jek.punyela beasr cover page mama & Qies..sampai papa Qies jeles gile oke =P
before ni malas nak kepochi agi sebab tak publish agi,so arini dah publish kat BH bolela bitau u all semua :)

* atok kluang suke sgt tgk gambo Qiestina tadi,nenek PD pon sama,mak ngah Qies kat melaka siap call..ahaks.celebrity sungguh anak mama*




kebetulan pulak tu publish time tepat tepat papa Qies homecoming.kira DOUBLE HAPPINESS for us lah :) *sunyum lagi*
rezeki baby Qies semua neh, siap belog mama ade state sekali kat berita harian.patotlaaaaaaa woww dah 187 follower peminat kipas susa mati Qiestina..haih anak mama ni kecik kecik dah femes tau.kan mama nak Qies jadik dokter saket puan cam dokter farynn nanti,..banyak berbudi pada org ramai.



okay doke,semua yg nak tengok gambo cantek menarek tertarek mmg da bomb beserta citer lengkap 2 page berkenaan 'blog pengubat rindu' silala dapatkan paper berita harian seblom sold out.tadi ai beli akt kedai mamak bawah opis pon tinggal beberapa naskhah je lagi.laku gilee la!
ni musti my kolig yg banyak beli ni =P


sape dah tak sabar nak baca kat online bole klick:
http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Blogpengubatrindu/Article



okay doke.nak kena balek ke opis semula.time keja kenalah buat keja dgn dedikasi.ngeee..
will update later ngan citer besh :)

33 comments:

Edriena Hazelina said...

nie nyang saye tunggu!
akhirnye.. hehe..
sebulan jugak nak keluar kan kak yat?

IdzaLia said...

famous lah Qiestina lepas ni.. hihi..
pengorbanan wife org kapal mcm nilah akak kan..

Suliana said...

hehe..makin glam la blog ko ni..huhu..rezeki anak:-)

puterikurekure said...

wahhh!!!
dah masuk mag, masuk paper ni tunggu masuk tv plak ni yat.
hehehhe~

congrats!

puterikurekure said...

wahhh!!!
dah masuk mag, masuk paper ni tunggu masuk tv plak ni yat.
hehehhe~

congrats!

Ibu Alia Kaiyisah said...

yeay!. qies masuk paper lah hari ni..

PixiePwincess said...

wah glamer u! ai like! heheheh
nice article btw.

Me_Lina said...

wah.... qies yg penuh glamer... uwaaah...

Rashifa Rosli said...

wah kak , best nyer....giler lah kak
anway congrats yer...comey jer qies



salam perkenalan~

purple_lav said...

wow tahniah yat..sblm ni sy silent reader jer tp hari ni terdetik nk komen skit..sy sndr pun tiap2 hari bukak blog qies ni..sbb qies sgt syomel...

skit lagi family ni leh ar jalan atas karpet merah sbb dh femes kan..huhuhuhu tahniah lagi sekali...

Anonymous said...

tahniah..qies famous satu mesia la..

HASNAH said...

Salam...
Tahniah, baru pas baca paper tadi..terus bukak blog awak..tp URL kt paper salah la pulak..cari blog ni ngan bantuan en google..ok, interesting..tahniah sekali lagi..

anna said...

uhhhh dapat je berita nie......
dengan segera ajak member g beli surat khabar cap berita harian..nasib baik lum habis lagi...(fanatik sungguh ngan QIes nie)
memng syok nya jadi Qiestina Erssya nie..untung mama+papa Qies..
apa2 pun Tahniah kat kak yat..pengorbanan seorang isteri berjauhan dari suaminya..hehehe skema nya ayat ku ini..
ok la...apa2 info lagi ye kak yat
salam sayang buat qies yea

anna said...

uhhhh dapat je berita nie......
dengan segera ajak member g beli surat khabar cap berita harian..nasib baik lum habis lagi...(fanatik sungguh ngan QIes nie)
memng syok nya jadi Qiestina Erssya nie..untung mama+papa Qies..
apa2 pun Tahniah kat kak yat..pengorbanan seorang isteri berjauhan dari suaminya..hehehe skema nya ayat ku ini..
ok la...apa2 info lagi ye kak yat
salam sayang buat qies yea

ZuRaNaI said...

tahniah kak yat!! bc tajuk blog nikt dashboard pas2 trus lari g kete..paper dlm kete.hiii~smgt nk bc..

Iwani Basri said...

wowwyy!!! sangat sukee....!!!!
Best nyerrr!!!!!

Iryani Noor said...

wahh wahhh.. masuk paper....
makin famessss family korg nihh..

betul la org kata, berkat kesabaran akhir nya Tuhan balas dengan seribu kemanisan...
moga Tuhan murah kan lagi rezeki u all sekeluarga =p
Amin..

Kaseh NazLieza said...

waaah..kak yat semakin famous ooo...tahniah kak..akk mmg wanita besi..ehehe

Zati Zaty said...

congrats kak yat!!
walupun ade mulut2 yg jahat dulu..
kak yat still tegar di situ!!
go kak yat!
proud of u!
qies si baby gelemer!

Mama AqiL said...

Woww!!!...Bb Qies masuk PAPEr YEA..tadi anty menjerit bile terpandang gambo qies ngan mama qies...terus call papa aqil bgtau qies keluar paper..sepantas kilat papa beli paper bh..excited giler..hihii..comey sgt bb qies nie..anty geram nak ngomol lar..muah..muah

soffya cik bulan said...

he...kak yat, soffya dah baca.
terharu lah kak..
semoga makin tabah mengahdapi hari2 mendatang..okay?
[pedulikan si mata2 merah yg busuk ahti..xoxo)


hugs:)

::zAsyikein:: said...

salam,
xsangka terserempak td ngn akak se-family kat Alamanda...ehehe 2x terserempak..nk tegur2 tp sogannnnnn!!!
gie photoshoot ker?beli donut yer...=)

baby qies sgt chomelllll

from;ur silent reader...=p

araazman said...

salam,

waaaahhh taniah kak, saya bangga btl ngn akak sbb blog akak dinobat antara 50 Blog Terbaik Malaysia Pilihan InTrend bagi kategori Cahaya mata. saya siap promote kat Facebook saya.hee - http://facebook.com/araazman

haniey cinta dia said...

td haniey tgk and baca kt pper..baby tu comei bangat..!!hehe...
lps ni baby qies feymes la..haha...
kalo free..follow my blog yer..
www.diacintahatihanieyhannazaki.blogspot.com

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

tahniah baby qies & mama qies.. semoga trus maju dlm dunia pem'blog'kan.. ;o)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam kenal mama qies..
yup, i baca paper psl u n ur blog life..
hihihi, sama la kte ekkk... pjj ngan somi yg kije 'nelayan laut dalam ni'.. =D

Faheem Jr said...

baby qis...ibu faheem ada buat special entry tentang ni..jemput aunty yat dan qis baca ye..

http://kasehabadi.blogspot.com/2010/03/tahniah-buat-si-cilik-eryssa-qistina.html

amirahusna adah said...

comey sgt qies kat paper tu.. pndai senyum depan cmera ye..
nk gomol2 je rase

NURUL said...

dah baca kisah itu

Anonymous said...

glamour qies..masuk paper...comelll!!!!

ez@ said...

tahniah kak yat...teruskan usaha..cayok!!!

Mama Qiestina said...

araazman,

tq lalingsssssssssss.terharu akak tau.awak siap promote belog tah hapa2 akka ni kat FB awak.btw dah add akak? nanti akak approvekan awak :)

salam syg dari Qies.muahhh!

Mama Qiestina said...

terima kaseh atas komen2 membina seme.jap jap lagi ade free time sy kan balas satu satu komen u all yaa :)

muahhh from Qies syomel to korg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails