yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, March 15, 2010

meraikan cinta terindah ke 2 with darlin Qiestina.

For my beloved hubby and my only one the man of my life...


Happy anniversary to yatekhram.
happy annivesary to us :)

Sekali lafaz ijabkabul yg bee lafazkan 2 tahun yg lalu di hari besar kita berdua, honey doakan moga ianya kekal ke alam syurga.
may our love will last forever.
Thanks bee for loving me & be part of my life.
I'm so thankful to have in in my life...







happily married..till death do us part.




i love u forever.always :)



kerana sekali cinta, aku tetap cinta...






i'm yours:)





ur my sunshine, my everything..



moga sampai jadik atok n nenek kite berlovey dovey =P






semoga kite teros ceria & happy sampai bebila oke, bee?






* polok polok dari jauh for bee*




Papa Qies text me just now,
Happy 2nd wedding anniversary honey syg.It's Just the 3 of us now kan?
Semoga honey be a good wife n mom to papa and Qies.
I will always love u honey.Qies..papa love u too...
haih,taching...
tetibe cam sebak sebab terfikir papa Qies jauh lagi annivesary kali ni.
tak penahnya celebrate sama time wedding annv :(
* ai redha,saye mengahwini org kapal,tskkk*
Pastu ekcelli Qies demam panas dari malam tadi,the whole nite dia cranky tamau tido.
panas betul badan dia, mama lah dok lap lap badan dia.
seb baek kat kluang ni ramai assistant tlg jagakan Qies, kalo tak tataula mama alone nak handle Qies.selalu dia just batok selsema oke lagi.
nie mama baru pas alik dari klinik & kasi dia makan obat.bertampal koolfever lagi dahi dia.
musim panas kat kluang ni,tu baby mmg tak tahan agaknya.the whole family dah kena demam,berjangkit jangkit.
so mood nak berlovey dovey kat entry ni agak kureng.
taula kalo anak dah saket ni as mama kitelah yg plg tak tido & tak keruan.
ni pon curi curi time while Qies dah sleep.tapi kejap kejap lagi mesti dia terjaga tuu.
adoyaiiii hadiah anniversary mama & papa, Qies hadiahkan dengan demam ye sayang?
takpeee nenek kata ni demam nak dapat akal & skill baru.
yela tuu...
Btq to papa thank u so much sbb 'hadiahkan 'Eryssa Qiestina yg syomel,cerdik bijak manje ni utk temani mama sempena anniversary ke 2 kita.complete sudah our lovely marriage dengan kehadiran si tecik gula gula hati kesayangan semua ni ;)
we lebiu beri beri strong papa shayang.
Semoga hingga akhir hayat, ikatan kaseh syg kita kan terusterpatri indah :)
okay tunggu papa alek another 2 wks ++ kite g celebrate the 3 of us eyh?
I MISS US SO MUCHHHH...
okay dokay.
budak demam dah ek ek ek cari mama dah tu.tak bleh nak tulis nota cinta byk byk since dah berbaby ni.hihihi.
tata!
** sape visitor ke 88888 plsss let me know yeahh,kebetulan ai kawen thn 2008.so macam suke no 8 tuuu :)

11 comments:

Ena said...

Happy Anniversary..

Moge hajat tercapai hendaknye.. & Moge dipermudahkan segala urusan biarpun berjauhan.. ;D

Ini Blog AnakPakWahab said...

cian kat baby qies kena demam...

moga cepat sembuh~

kat parit raja skrg ni,bila ptg je asyik ujan...

PadNani~~{@ said...

Salam Yat,

HAPPY 2ND ANNIVERSARY DEAR!:)
moga bahagia sampai ke syurga..ameen

buat bb Qies..moga cepat sihat ye sayang..cian mama worry je:(

take care both of U!xoxo

Ini Blog AnakPakWahab said...

Happy 2nd Anniversary to Kak Yat & Abg Ekhram...

Moga berkekalan hingga ke akhir hayat!

Suliana said...

happy anniversary!! jauh di mata, dekat dihati:-) semoga nerkekalan jodoh sampai ke akhir hayat..ameenn..

Me_Lina said...

happy 2nd anniversary dik... tabah2 selalu yer... kang papa qies balik.. leh ganti balik moment2 yg x sempat celebrate tu...

bila tgk gmbr kawin tu... huhuhuh den pun bnyk collection gmbr kt kluang station tu... hehehhe x ramai yg ada peluang nak bergmbr mcmtu...

mamamarissa said...

happy 2nd anniversary to u & hubby...moga hidup makin indah dgn kehadiran qiestina yg comel :)

p/s : marissa pun ada demam skitt mlm td...tapi bila bangun pagi td, cam kurang panas dia...dah la, hari nie hari first dia kat umah pengasuh..sgt rindukan dia saat nie :(

shera rahman said...

happy 2nd anniversary..
moga kasih sayang itu kekal hingga ke syurga...amin...

ApasH said...

Happy 2nd anniversary Yat..

teringat 2thn lalu kenal yat thru friendster masa kita sama2 bz wat preparation nk kawin...

Mama Qiestina said...

apash,

tq lalingsss.haha tula tingat kan kite sama2 bz nak kawen thru fs tu kan..la ni memasing dah jadi mama.
syukur alhamdulilah :)

Fazira Aziz said...

yelah.. ira, apash & yat same2 bz prepare nak tawen ms tu :) congrats yat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails