yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, March 26, 2010

apelah yg korang skodeng pepagi buta camni?


wallawehhhhhhhhhhh biar betikkkk...

16 orang tengah skodeng blog ai skrg ni...

tengok ape tu u olssssssssssssss malam malam buta eyh pepagi buta gini?
*yelah tgh malam line tgh laju tu syok beronline kan?

click la iklan nuffnang utk tabung Qies tu skali =P
3-3 tengah tak tido tu,dgn jayanya blink blink.
agagagagaga.





emmmmmm mesti nak tengok budak tecik suar belang ni ngah watpe kan?
haha...
* dia tengah guling guling titon after menyusu neh*


mama shaye beezee cket lah malam ni,tak sempat nak update pepanjang ni,sok yee mama kata die tempek gegambo latest terbaekk dari ladang...
*mama tengah malas nak transfer gambar from dslr*



tima lah senyuman manis dari shaye :);)

hidup musti ceria ceria selalu barula happening life niie...
tamau wat moke ketat tau.tak syok..



okay dokay.
mama bukak blog jap je pasal Qies bangun menyusu then mata mama terbuntang taleh nak sleep ni,dah pukul 12.46 pagi dah ni.zombie betulla mama ni =P
ginila rutin mama tiap tiap hari, dah takde heran tak cukup titon.eheheh.
baru nak syok mimpi dah Qies ek ek ek nak sushu plak.


okay nak amik mood titon ngan Qies lah.
esok mau menunaikan tanggungjawap bekerja dgn penuh dedikasi,chewah.
* gaji sula masyukkkkkkk so bole sopeng di hari jumaat time lunch hour 2 jam esok*
lalalalallalalalalala....


nite & tata!

5 comments:

Suliana said...

btul2..gaji dah masyuk juga..hehe..nak cari baju aqil yg dah singkat & byk butang tertanggal..hehe..ko klu tghri gi alamanda la ye??

NURUL said...

headband sama mcm raina

Mama Qiestina said...

sue,

tghari tadi aku banyak gileeee kje teros ttakde mood nak sopeng so mamam kat foodcourt belakang opis je :(

Mama Qiestina said...

nurul,

alahai sama yeeeeeee? bumble bee brand tuuu..Qies mmg byk gile headband..ehehe

Zati Zaty said...

Kak Yat!
"BEAUTIFUL BLOGGER AWARD" utk akak
mesti dh dpt byk kn??
zati nk bagi lagi jugakk..
hehehe :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails