yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, March 13, 2010

beshnya Qies nak alek kluang 5 hari..hohoho :)


aloooooooo atok nenek pak long mak cu mak lang ,kak dylla & kak chaca.....
alooooooooo owang kampung shemuaaa....


arini Qies & mama, mak ngah paknagh n kak farra alek kluang tauuuuu...



Qies tgh tggu mak ngah siap siap packing bag & pick up Qies ngan mama ni....







cepatlaaaaaaaaaaaaaa Qies dah tak sabar nak alek kluang niiiii.....




Qies dah pakai baju gaun baru 'Laura Ashley' niee...
mama baru melikannnnn...
tapi pakai duhet papa.weeeeeeeeeee :D
syantekkkkkkkkkkkk tak baju Qies?
mama suke sbb ala ala english style gituu..
Qies pon sukeeeee :)





auwwwwwwwwwwww macam pwincess kan Qies ngan headband ni?



Qies tauuuu shemua owang kat kluang tu musti tak sabo sbpo dah nak main n gomol gomol Qies kan???
ngeeeeeeeeee....




mama Qies pon tak sabo ni nak mamam atok nenek masakkkkkkk..
msuti nenek masak lauk ketam peberet mama..woweeeeeeeeee...
nenek nanti masakkan bubur nasik tuk Qies blehhh???
Qies dari dlm womb agi aritu suke sgt bubur nasi nenek ngan sayur bayamm.dap sgttt.
baekk baekk mama takleh makan sbb mabok teros mama bleh makan.sentuhan air tgn nenek mmg MAGIK!





arghhhhhhhhhhhh beshnyaaaaaaaaa seme ramai ramai kumpul kat umah atok kluang cuti skola niiii...
Qies pon tak yah g skola,bole golek golek ngan mama 9 HARI.
ya be da be dooooooooooo!!!
tapi ayiel tak balekkk la,papa die workkkkkk.
papa Qies pon takde :(



okeee tamauuuuuuuuu syedih coz mama dah promise nak bawak Qies ukur kluang mall nanti.
hihihi Qies suke jalan jalannnnn :)



mama dah rindu kat roti bakar KLUANG STATION YG DAP tuuuuu!




weeeeeeeeeeeee musti photoshoot kat kluang nanti & mama share kat sini utk papa & semua kengkawan mama..tggu tauuuuuuuuuu :)
Beshnyaaaaa mama dapat cuti lama.
arini genap 4 tawon mama keja kat co mama tuuu,so mama reward diri sendiri ngan cuti cuti with insan insan tersayang :)
ini lebeh bermakna dan priceless compare dari dapat bonus,increment & promotion tuu seme..
bergumbira bersama family adelah erti bahagia mama yg sebenar :)
i liokeeeeeeeeeeeee so much!
another 3 days pulak mama & papa Qies punye big day.
hmm pejam celik dah tawon ke 2 mama & papa Qies dihalalkan segala galanya.ehehe.
kali ni celebrate ngan Qiestina pulakkkk.
takpela papa jauh lagi kali ini, mama buat pre celebrate kat tempat mama & papa diijabkabulkan dulu..
nanti papa alekkk kite g celebrate ye papa sayang?
okay doke.
nak siapkan berkemas bag utk balek kampung lagi.
dah ade Qiestina nehhh adoyaiii barang die pampes susu baju je dah dia konker 2 bag.
mama punye baju je bawak 2 helai sudah, tak ckp pinjam adek adekkk punyee.haha.
byk gileee baju ai kat umah jadi harta derang tu.huhu.
arini nak rasmikan myvi baru mak ngah Qies alek kampung kluang.
teman teman & family..doakan perjalanan kami selamat dan dilindungi Allah sentiasa yaaa?
Selamat berhujung minggu & bercuti sekolah adek adekk & mak pak adekk adeek semua :)
** Kalo signal maxis broadband okee, mama will update from kluang.kalo tak alamatnyeee bersawang lahhh kot.korang korang tulun jaga'umah' i hokay? ngeeeeeee....











11 comments:

Dokter faRyn said...

bestnye balik kluang!! nak ikut.hehhe

hari ni nenek dgn atu kluang dtg jumpe bby aina :)


tapi aku oncall pulak. huhu.


weh nanti msg num ko ek kat fb. mane lah tau kut-kut sesama kat kluang leh jumpa-jumpa :))

Mama Qiestina said...

farynnn,

haruslaaaaaa beshhh.
sebulan dah tak alekkk niii.hahaha.
barus sebulan kecoh da kan?
aritu 4 bln tk alekk.

whoa oklaaaaaaaaa tu atok nenek dtg jupe aina.harus rindu gilee tu kat cucu.samala atok nenek Qies asek kol je tye bile nak sampaii..tghari ni baru gerakk.

btw aku dah bg hp aku kat fb.ko bg ko punye lak tau.kot nanti aku nak jenjalan melaka bile papa Qies alekk nak gak comolot kan Qies ngan aina..ngeeeeeee

Masrina binti Alim said...

waaaweeeee..alek kampung kluang yer Qiesyyy???
Have a nice moment yap..
FYI kak Yat..ayiel demam skang nie.dah 3 hari demam ngan suhu 39..
MayB hari ni mama dia bawak pi spital kot..

puterikurekure said...

have a safe trip and enjoy!
:)

NURUL said...

selamat blk keluang

Anonymous said...

Nice dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.

Anonymous said...

amoiiiiiiiiiiii syomelll!

Ini Blog AnakPakWahab said...

hepi holiday~

Dina said...

Comey nyeee Qies in Laura Ashley.
Cantik gamba close-up nih Yat!

Memang rajin betul mama Qiestina ni pakaikan headband kat baby girl dia.. hehe!

Enjoy your time in Kluang!!

CatlinaFly said...

kluang?kat mane tu?kami pun duduk kluang nih ;) mmg suke roti bakar rail coffe tu..kalau lalu balik kg bndr tenggara mesti beli! :)

Deep Blue Sea said...

comel sesangat Qies pkai dress gini..
Mama Qies buat auntie xsabar nk kawen jadinye. nk anak cecomel mcm Qies n pakaikan baju2 cantik mcm ni..
eheeee..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails