yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, March 1, 2010

ade ape ngan blog mama qiestina?

phewwwwww~!

tajuk cam ape je kan? tak bleh blah betui kan.
:)


baru baru nie ai ade buat servey poll kat blog neh, saja nak tau gak why u all suke skodeng blog mama qiestina neh?
* ek ele bajet cam bagus je kan,hihihi ade mak kesah?



hasil vote korang tu hari, kuarla resultnyeee seperti ini,




and the results is.....



drum rolll plsssssss...
[cewahhh kunun saspen la]




*





*






*










dimenangi oleh cik eryssa Qiestina iaitu sebanyak 41% undian adelah sbb suke bebeno baca dan tengok gambo my lalings yg bam bam itu!

weeyaiii..ini budak tecik konker blog mama.jgn tak caya u olss.

kan ai dah kata, seme suke tgk baby Qies.deswai ai suke hapdet pasai Qies jeek.then beselah dah jadi mama ni obses no 1 mustila anak sendiri kan :)
rasenya dalam dslr penuh every momen Qies je ponn.and papa beli dslr pon for captured every single momen baby Qies.momen ngan mama simpan dalam gobok je =P

pehtu pulak, i kena hapdet every milestone, progress Qies for papa Qies yg jauh tu.kalo mama tak update pasai Qies,shian papa nak tenok moke syomel,cheeky, notyy anak dara kesayangan dia. pantang dapat line berokben je papa musti surf blog mama, sbb rindu sangat kat darah daging die yg sorg tuu. papa Qies pon dah addict blog mama skrg ni,kire penyumbang nuffnang terbesarla skrg neh.haha.[mcmla byk sgt nuffnang,ekekeke].

50's blog terbaek pilihan majalah INTREND edisi mac pon sebab baby Qies juga.sebab blog mama antara yg terbaek dalam kategori 'cahaya mata'.beside blog blog lain yg besh gile, yg mmg dah lama ai suke baca & dah lama link kan like blog kak intan mama arissa, rinie mummy dani and few blog lagi yg ade anak yg syomels.semenya kisah ibu ibu.

so memang sebab Qies lah kan :)
alhamdulillah rezeki anak.


pasni kalo mama beezee budak tecik cerdik IT sorg ni hapdetkan blog mama yee,




pantang nampak mama on lappy die ek ek nak tekan keyboard tau!
kalo tak kasi teros menjeritt, ya ampun ikot pangai sape ni?




ewah ewah kusyuk anak mama,bukak FB ke tu?



sempat jeling kat mama yee? tak mau kasi can mama nak FB yee?
babap kang =P



habesla papa, anak kite dah jangkit gile IT macam mama & papa die :)
mana tumpah susu kalo tak ke baju kan?



muke tak puas ati cam papa =P



oke hope u all tak busan baca citer baby Qies ya :)
ala kalo u all busan pon, mama & papa Qies tak busan =P
takkan penahnye busan melayan keletah buah hati sorg neh.
lagipon nie utk orang kampung yg jauh tuuu, yg suke bebeno nak tgk Qies.
nenek Qies pon suke baca blog ai tau.haha.penangan Qies punye pasal lah tu.


tapi dun worrylah, bile mood nak berlovey dovey nanti ai citer pasal luv in the air pulak eyh?
* yeah mac is our lovey dovey month, our second wedding annibesari dah dekat*

:)


14 comments:

ezan said...

ezan xbosan kalo semua update pasal qies je.. :P

tp kalo dah nama mommy ni.. sure ada je benda yang nak update pasal baby kan.. xpernah jemu.. :)

btw.. so geram la tgk qies ni...

Dokter faRyn said...

aku pun memang suka terjah belog ko sebab nak tgk gambar-gambar qies! :)

aMiYs said...

waahh.. sejibik muka hubby ko la si qies ni yati weh.. hahaha!

Me_Lina said...

jom mama... bulan march bulan merayai segala-galanyer... we all plan nak balik kluang... bergambar gedikx sakan kt stesen keretapi lg... hehhehe... last year miss sbb alya baby lg.... this year alya dh berjalan... next year biar alya ngn qies jer ganti mommy n mama bergambar... hahahhaha....

NADIA vs BERON said...

sis, u know what, tadi nadia ajak roomate tgk pics qies and she said : "comelnnyeeee, kalah anak erra fazira"..lepas ni boleh la buat rancangan Gugu Gaga Yat..=))))

PadNani~~{@ said...

hi qiestina n mama:)

owh..bb qies dah konker blog mama ye..hihi
yela auntie pon suka nk tau perkembangan qies n family:)
nnt ckit lg qies besar..siapla berebut lappy dgn mama..mcm abg hafiy skrg..tecik2 dah 'celik' it:))

tke cre mama qies bam2

Ini Blog AnakPakWahab said...

auntie inn suka tengok gegambo baby qies yg bam bam tu...

x sabar nak cubit pipi dia...

sampai 2,3 kali baby qies termasuk dlm mimpi auntie inn...

Intan said...

Mcm biasa, anak lah sbb org suka baca belog kan yat :)

Bertuah anak2 zaman skrg ye, kecik2 dah ramai peminat dia...ur daughter qies mmg comel banget!

P/s: He he, ade bakat npk qies nak ganti ibu dia berblog pula :D

Amirah Mokhtar said...

xpenah bosan pn kak yat baca citer qies dari qies dlam perut smpai la skang..hehehe muka qies yg xpuas hati tu mmg sejibik la muka papa dia kn.. =)

Suliana said...

bijak btul bdk skrg ni..:-) cite tntg anak memang best kan.. kadang tu, aku plak rasa segan asyik cite pasal anak je..huhu..lantak la apa org kata, janji puas hati..hehe

p!nkerton said...

tuah anak ni mmg takleh nak jangka kan :)
bila dah anak, mmg asik nak blog pasal dia je hehe.. lantak la org nak kata apa pun ;p

Mama Qiestina said...

nadia..

alahaiiiii Qies agi syomel dari aleesya keee?


haha.ade ade je kamu nii.dia lagi super comelss la sbb mak dia cun gileeez :)

btw tq lalinsss..kembang montot Qies asek kena puji ni =P

Mama Qiestina said...

ezan,

tula pasaiii tak penahnye jemu update pasai anak..gambo dia ajek dah penuh hardisk lappy,siap tansfer akt external hardiskk ni hah =P

Mama Qiestina said...

syima,

tula pasai seme kata Qies sejibik sejibonnn papa diaa.hahahahhaha..tak bleh blah sungguh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails