yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, March 31, 2010

terima kaseh semua *muah muah* ;))

:)


ai shemua, windu Qies keeeee tu?
nampak ramainya owang skodeng blog mama die ni, sampai 31 orang dalam 1 mase.
hihi.speeclehless ah.
nie tak lain gara gara Qiestina masuk coverpage ratu berita harian semalam la ni kan?



semalam mama sangatlah beezee dengan keja, alek umah pulak teros papa Qies ajak jenjalan p alamanda, dia nak p mamam donut big apple.[haih papa Qies antu betul donut tu skrg ni].
tu yang tadi ade baca komen from one of my silent reader dia kata 2 kali nampak we olss kat alamanda malam tadi, alamak napa lah tak tegur dear? kalo tak bleh berkenalan :)
kami seme mesra alam punye, tamau segan segan tego tau.


balek from alamanda g mamam kat foodcourt belakang opis ai ni sampailah kul 11.baby Qies dah syok gile titon dalam strolller, mmg time dia titon kalo 8 malam ke atas tu.lagi dapat naik car berkon siapla selamat beradu dgn aman.sampai foodcourt yg riuh ni pon die tak kesah dah bising ke ape, sedap je titon sambil icap jari.haha.aman mama nak mamam ngan papa :)


then bile alek umah teros bum bum ngan Qies, papa Qies pulak dok layan channel turbo dia.mama mata dah cam kena gam so sowila tak larat ah nak on lappy nak berFB segala.
titon ngan Qies lagi heavenla.


pagi pagi pas subuh tadi baru on lappy then tgk komen kat FB punyela banyakkk gile.semuanya congrats yat, happy for u bla bla..bla..pastu bukak pulak my baby blog pon tu dia berpuluh puluh komen tak approve dan plg teruja tengok mak aih peminat kipas susah mati Qies dah 200 orang!
wallawehh.speechless gile.
tatau nak kata ape lagi, korang memang terbaek lah :)
sebab korang lah blog Qiestina family ni happening tau, kalo tak nan ado.



dalam pada tu,haihh ade pulak mak enon tersesat dok komen merapu lagi,haih. malas nak approve komen baling batu sembunyi tgn camtu..rase bole mendatangkan marah..tapi takpe mama Qiestina kewl je. sejak jadi ibu ni rase kesabaran semakin ditahap memberangsangkan.hihi.tak baek emo emo.skrg ni tgh musim bunga bunga cinta,kite happy happy jula juli bintang tiga saja..kan kengkawan semua?


* to yg berkenaan maila share link kat sini..bleh kite berkenalan, seme kengkawan mama Qies pon nak kenal ngan u gak ni..ape barang komen guna nama anonymous, tak rock n roll la kan..ngeh ngeh ngeh*




Apepun, we olss nak ucapkan tima kaseh pada semua yang banyak bagi support time time kritikal, sepanjang mase memberi kata kata dorongan biar pon ade tu mama Qies cume kenal thru blog & FB aje.kite bagaikan sahabat yg dah lama kenal kan :)
terharu sangat sebab punyela ramai yg concern..saye doakan moga tuhan merahmati u all semua.


kalo terjupe kat mana mana, plsssssss jgnla segan segan nak tegur kami ye? blehla polok shiom baby Qies skali.sebab ai tau ramai sangat suke dan gewamm kat anak dara kesayangan kami ni kan? hihihi.baby Qies pon friendly baby,dia oke je kalo sapa sapa nak dukung dia..
kan bonda eyta maya kan? * mama angkat kesayangan Qies tau la pangai Qies*



nak tengok gambo baby Qies lagi?



tunggu ya nanti ade mase free pasti ai hapdet wajah kesayangans ramai tu.
to mak cu,mak lang Qies silela sabo sabo nak tgk gambo baru Qies, nanti bebila ahkak balek lagi ngan papa Qies bawak anak sedara kesayangan korg ni.nak tengok baby 'Faris Aiman' cucu sorga terbaru tuuu.auwww mak ngah Qies dah mms malam tadi,syomel gile bby aiman :)
yayayyayayayay Qies dapat kazen lagi...


dan pada kengkawan mama Qies yang mengadu sedey tak dapat nak beli berita harian dah sold out semalam,nila gambo mama & Qiestina kat paper BH tu,


first page



memori terindah Eryssa Qiestina dan mama at her 6 old month young :)
* harus mama & papa framekan kat uma buat kenangan terindah*



2nd page


artikel demam tu pon besh :)

tenkiu papa aqil & papa ayiel for scan this artikel.



kredit to incik mus photog & Siti from BH.
to Siti BH : tenkiu dear for wishing us happy hanimun semalam :)
pandaila u all kuarkan artikel tepat tepat papa Qies alek.ehehe.




okay dokay.
nanti nanti ai share gambo Qies and papa yg beribu ribu lemon kat dslr tu ya.
hope kebizian tahap dewa berkurang.hihi.ni menulis blog ni kira terapi tekanan jugak ni..
* keja satu ibadah, pesanan utk diri sendiri*


:))


** thank you so much to cik min mama faheem dan ade a few lagi siap buat entry khas for Qies.
sangat terharu dear *sob sob*








24 comments:

Suliana said...

ooww..ada gambar besar ye...dlm online tu gmabar kecik aje.. glamer gitu ..pandai qies senyum..:-)

Mummy Zara Sofea said...

kluar paper ker?bestnye...cutenye qies tue.....

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

glemer bby qies ngn mama dier.. suwet sgt2.. mama gies senang2 jln2le dkt blog ibu aqil yg x seberapa 2.. ibu aqil pn dah ketagihan nk ikuti prkmbangan bby qies.. dh jadi kipas susah mati qies.. ;o)

fadel said...

semalam bila baca blog yat..terus cari BH tp dah abis..dpt baca kat internet pun jadilah..tp bila baca blog yat hari ni...rupanya front page sisipan Ratu...gambo besor lagi tu...sweet je Qies..cam tahu dia nak kuar paper front page...akak pun dah jadi peminat kipas susah mati qies hari2 kena baca blog yat...

!! Noor Zeehan Mohd Esa !! said...

terbaik la kak..
smlm 1st time tgk blog akak..
terus cm jatuh ati nk update hari2..
so sweet ur story..
n qiess yg comel sgt tu...
take care ya...

mamamarissa said...

ala, comelnya qies...dah makin glamour plak tue...muahssss

Intan said...

Tahniah buat qies shomels dan mummy dia! Makin meletops lah pas nie :)

Nurul said...

salam yat..

hey there! been ur silent reader for a while.lurve the story bout' Qiestina, as myself pon ada baby boy 8+months :)

keep up the good work!

hugz!

-awieen

treasurekeeper said...

wahhh...sungguh bagus & congrats dear!!!

happy bergather2 kembali ngan hubby ye Yat :)...biar Qiest manja2 lebih ngan Papa dia lak.

hopefully ur family will always be blessed with unlimited happiness..

p/s: sori la yat, lama dah tak komen kat blog yat..bz sikit..anyway take care ok :)

-hajar

nizza-abira said...

alahaiii
comelnya anugerah nan terindah yg dikurniakan utk awk dan suami :)

selama ni sy juz silent reader je, ni 1st time komen tp ari2 mesti mau jenguk umah yat ni sebabnya hanya satu, SUKA!

sy pun duduk putrajaya
kalu free, jenguk lah blog sy & sy link yat skali

hepi honeymoon ye!
mmmuaaahhhh utk qies ;)

atiQah raDzal! said...

saya silent reader je selalu.ni baru berani nak tinggal komen.hehe.semalam lepak kat library belek2 paper nmapak gmbar si kecik ngan akak sekali.:)haha.

terus semanagt baca.haha.happy for u.day by day sure tambah lagi follower tuh.hehe:)

mamaelly said...

yat..hubby aku cakap kan...qies posing cam tau2 je nak masuk paper..dia plak geram

mrs.ecam said...

tngk...tngk...sbb mama die dh salu amik gambo die kn...skali kemra nk snap jek terus snyum smpi tinge...shomel sungguh...psst tempah wat nantu leh...kui3

izanpyus said...

Baru sempat nak mengomen hihi...

Semalam tak sempat beli BH..dok baca la link yang Yatt letak kat FB tu ehehe...

Sonot kan..rezeki Qiesmurah..kan setiap anak ada rezekinya...Alhamdulillah.

Pasal yg komen ngarut2 tu abaikan je Yatt...diorang nie ada je PHD tu,izan pun byk yg gitu..padahal kita kenal je saper dia..mcm la tak dpt track IP address dia hihi.Anggap je depa jeles dgn kita (buleh ka?)hehe...

Ok Yatt...selamat berchenta,berhepi2...selamat menanam bunga dlm taman hati tu heheh...Take care!~

::zAsyikein:: said...

hehhehe *malu*...
xper2 nnt klu jumpa kat alamanda ker kat mana2 sekitar putrajaya insya allah aunty kein plok2 tegur2 baby qies!...
ehehe
btw kein dok sblh jer dr umah k.yat(leh pnaggil kak ke?)
kat p9 jugak fasa 10 =)

cikmin said...

your welcome yat.. :) eh jap..faheem nama my baby..kalau fahmy tu tak tahu baby sape pulak..ekekekek.. kiss polok polok baby qis ye.. adoiii..itu ayat tak boleh belah lah..(polok-polok)

cik mas said...

congrats yatt & qies.. :D

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

congrats kak yat..n baby chomel qis

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

congrats kak yat..n baby chomel qis

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

akk org pn nak ikut cre akk jugak la bile dh ad baby nnt..hehe gediknye iqa..

Amna Faqiha said...

salam, selamat berkenalan dari Amna Faqiha n Family

Amna Faqiha said...

salam, selamat berkenalan dari Amna Faqiha n Family

Mama Qiestina said...

sue,

adalah penuh saiz A3 hokay :D
nenek n atok joho punye eksaited siap nak frame okaay.haha

nalhuda said...

selamat berkenalan baby qies..ala syomel2...untie gewamm tgk pipi tembam qies..nak syubit2..gomol2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails