yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, March 8, 2010

wajah kesayangan papa bergumbira di tepi laut ;)





Photoshoot Qiestina tepi laut lah pulak :)


tukang agah : mama die yg sejati ni la sapa lagi =P
tukang shot berguling guling : ankel pejol & ankel edan + mama Qiestina
venue:bagan lalang


let's the picture tell the story!



Our truly obsession....

senyum seindah suria :)


gembiranya puteri kesayangan kite kan pa :)
SENYUMAN MANIS NIELAH PENGUAT SEMANGAT MAMA BILA PAPA JAUH.



* ketawa mengekek sambil jelir lidah hobi terbaru our shayang now,mama rase nak kunyah kunyah jeee,hehe *


mama tau papa shangat rindu wajah wajah kesayangan papa neh...


bergolek golek di tepi laut with our laling.
papa tau tak Qies dah pandai nak main pasirrr! nootty kemain..




ewah ewah buat aksi superman ye sayang?????????
melasak kemain dia..360 darjah berpusing tuu...



muke our princess baru bangun titon tapi pas kena agah kemain agi sukeee.
papa musti rindu sangat kat si bam bam ni kan!



Qies paling suke mama timang diaaa :)
tapi bkn timang kuat kuat nanti gegar pulak otak anak kita,just main main jeee.




amboi anak papa sayang, dah ade spek mata yaaaaaaaaaaaa?
mama belikan 2 hengget je kat bagan lalang tuuuu...
teck tecik dah stylo =P






with mr potographer a.k.a daddy edan.
kemain dia sukeeeeeeee kat ankel tilam bono yeee =P




sayang anak mama..membesar dan teros membesar dengan cerdik & sehat ye sayang :)






suke sangat our cutie pwincess bile diajak beroutdoor camni :)
ade angin sepoi sepoi yg freshhh.arghhhhhhhhh..
* papa nanti Qies nak main layang layang kat sini boley????????? **





an apple of my eyes :)
*syantekk tertarek mmg da bomb tak header baru ai neh?





walk..baby walkkkkkkkkkkk...
eeeeeeeeeeeee anak papa dah pandai jalan keeeeeee?
* ankel pejol punye keja ni pa,marah kat dia plsssssss*





Qies agak kehairanan melihat melambak tak hengat makanan lantas ankel edan menyuap roti yg dibuatnya sendiri.sedap gileeeeeeeeeee hokay roti tu, tapi ade rasa roti KFC =P
* ankel dan pasni Qies nak roti kismis plssssssssssss*






ibu mithali sedang mendodoi & memanjakan puteri kesayanganya.
[ haha statement tak bleh blah =p].




mama, Qiestina dan lautan itu adalah jiwa papa Qies :)
** tak sabar nak tunggu papa alekkk nanti bole kite berbabymoon bertiga pulakkkk**
pastu mama nak kite outdoor photoshoot camni lagi.

Mama nak makan seafood kat sini plsssssssss papa..dari aritu kite plan nak makan seafood kat bagan lalang ni tapi asek kensel je kan.hope papa alek ni menjadila ek.

Semua gegambo syantek menarek tu tadi from our D60 dan dishot oleh 2 photog yg gile kentang lagi kreatif inovatif iaitu ankel edan & ankel pejol.

korang mmg talented la jadi photog weh! terbaekkkk!!!
* guna dslr cap hayam aku pon gambo jadi marvellous,i liokeeeeeeeeee**
:)
apesal tak habes habes photoshot ngan Qies?


seme ini momen terindah buat mama & baby Qiestina in 6 month old :)
mama rase cam nak buat photobook for Qiestina lah papa.
bole papa bawak naik kapal as pengobat rindu dan belek belek bile menggebu gebu tahap gaban rindu kat Qies nanti.hihihi.



okay doke.
hope papa & my readers seme enjoice cuci mata pixas yg ai share ni yaa :)
geng geng bas skola sok ai update gegambo vogue da vass u all pulak hokay.
banyak gileeeeeeeeee sampai dah nak penuh memori card aii tau.
jgn marah haa, pasai ai tak reti sangat la guna laptop canggih edan ni,window seben lak tu.
laptop idaman ai ni tau, rase nak pow je papa karer fink, ngeeeeeeeeeee =P
mata ai dah mule rase kelat.
jap lagi Qies musti ek ekkk nak susu.so better mama sleep dulu before mengzombiekan diri jap jap lagi.biasalah jadi mama, kalo tak bgn malam bbrp kali tak sah..


nite malaysia!
tata.


10 comments:

PixiePwincess said...

Qies dah anak dara!
btw kalau org selalu kata muka Qies ikut papa dia, I nak kataQies ni actually well-blend frm both mama n papa dia! hehe

mamaelly said...

hehehe yat...member ko ada wat photoshoot ke ek...heheheh

Mama Qiestina said...

za,

bukanlaaa member aku ni mmg gile amik gambo cam aku gakkk :)
guna dslr haku tapi derang yg snapp.

weh ko kata nak maternity shot tuu,bilanyaaa? aku kasi FOC jeghh..kat pullman mau?

Mama Qiestina said...

ayu,

tulaaaa kejap je dah anak dara,kang kejap jek dah ade boiprennn..adoiiiyaiii emo mamanya tetibe =P

yayyyyyyy finally ade org kata Qies ikot moke mama! jumping jumpinggggggg..

Ini Blog AnakPakWahab said...

inn suke tengok pic qies yg gelak tu...

btol la kata kak yat...

pic tu memang bole mendamaikan jiwa...

ni yg rasa x sabar2 nak dtg anak...

hehe!

mamamarissa said...

wah!! qies dah pandai jelir lidah ya...geram!!!

Suliana said...

cantik nye gambar..tak aci, header tak de gambo papa qies..hehe.. happy 6 month qies..

Kaseh NazLieza said...

amboi2...kicik2 dh jd model ea qies..

aluyyah said...

sangat cantekkk n chumels....

Dokter faRyn said...

aku pun macam ada cita-cita nak buat photobook untuk bby aina. dari newborn sampai 1year old ke. mesti best kan. tengok perubahan bby ni.

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails