yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, March 22, 2010

welcome to the club cucu sorga to bby boy mak ngah!


alooooooooooooooo semua...Qies tengah HAPPY SANGAT neh...
kenapa happy?
PENGUMUMAN PENGUMUMAN..
ahahaha cam lagu cari jodoh kump wali jekkk =P
.
.




:)
Qies happy sebab baru kejap tadi nenek bitau mama yg mak ngah dah selamat lahirkan kazen Qies yg syomel baby boi petang tadi kat HSAJB.dokter kena belah pewot mak ngah nak kuarkan kazen Qies tu sbb mak ngah kan demam terok sangat so ade komplikasi. Baby boy kena kuar jugak even baru 7 mth ++..prematured baby due to his mama condition.takpela..apepun nenek ckp tadi 2-2 mama & baby dah selamat dan semakin stabill...
ALHAMDULILLAHH....
syukur...
ternyata takdir tuhan menentukn segalanya..
plan nak bersalin kat putrajaya tapi rupernya........
baby boi nak jadik anak johorian cam mamanya jugaa!


welkam to the club baby tingkap to bby boy mak ngah yg blum ade nama :)
* haih awak pon nak lalu tingkap cam shaye yeeee?*
takpe yg penting dah selamat...tak kisahla lalu mana pon,kan?
weeeeeeeee sonoknya pasni kelab cucu sorga atok mohtar & nenek zainab dah jadik 6 owang.
4 powerpuffgal + 2 superboy!
yay yay....



auwwwwwwww pasni ade lagi kawan nak golek golek suap suap mamam babybite :)
* Qies with her 11 mths kazen, Chaca.anak pak long dia yg syomel.tapi nampak Qies agi bam bam kan?*



kak farra ( anak mak ngah), kak chaca( anak pak long) & Qies...
3 orang pon dah riuhhh niii umah atokkkk kluang.



yeszaaaaaaaaaaaaaaaa tambah lagi geng geng riuhkan umah atok nenek kluang!
ni nama dia geng powerpuff galll :)

*geng geng gusti yg lasak tak hengattttttttttt*




Cucu sulung dylla & adeknya chaca yg muke potostat lagi syomell.

*haih bile pak long nak ade baby boi ni?*





sonoklaaaaaaaaaa kak farra dah ade adek kwn bermain yaaaaaaaaaaaaa?
jgn lupekan adek ninina tau bile dah besh ade adekkk tuuu!
*syukur kak farra pon dah baek demam, tadi dah discaj ward juga*
rindulaaaaaaaaaaa adek ninina nak maen ngan kak F sbb kak F ikot mama die pantang kat kluang 2 bulan :(

apepun, Qies tau org yg plg happy bile dapat kazen boi adalah si budak debab baya Qies ni
.
.
.


ayiel budak kuat menjerittttt!
( anak pak uteh Qies)
hahaaaaaaaa lepasni ade la geng nak lawan menjerit & main tembak tembakkk yee?




eeeeeeeeeeeeeee geget kang!


encem boi bergigi dua.umo baru 7 mth gaya cam hero dahhh.
auwwwwwwwwwwww tak sabonya Qies nak jupe kazen boi yg baru lagir neh.
musti syomell.nak tenok rambut die kerinting cam kakak die ke lurus pacak pacak cam Qies...
adoyaiii rase nak terbang g JB je skrg neh.
takpeeeeee tunggu papa alek nanti kite alek kluang tgk kazen Qies :)
Qies & family doakan semoga mak ngah cepat sembuh & semoga baby boi sehat sehat dan jadik anak yg soleh..insya allah...
nanti mak uda belikan adiah baju baju syomell yg mcm Qies pakai utk baby boi yaaa?
siaplaaaaaaaa nanti mama Qies nak tangkap gambo baby boi manyak manyakkk..
Alhamdulillah syukur pada ALLAH...
biar begitu hebat dugaan buat mak ngah Qies....
miracle do happen bak kata dokter farynn.
insya allah...
Semoga teros dilindungi ALLAH.
amin...










5 comments:

Ini Blog AnakPakWahab said...

kak yat...

qies dah bole duduk ke cam ayil tu?

x sabar nak tengok qies tumbuh gigi...

comey je...

bee diyana said...

salam yat...tahniah coz da dpt anak penakan baru.wah sure gamat lg umah pakcik mokhtar n makcik zainab lps nie.kami tumpang gembira.

bee diyana said...

salam yat...tahniah coz da dpt anak penakan baru.wah sure gamat lg umah pakcik mokhtar n makcik zainab lps nie.kami tumpang gembira.

mamamarissa said...

ala2 comel qies nie...dah sihat ya sayang...muahsss

puterikurekure said...

alhamdulillah...dah selamat sorang baby kuar.
tak sabar nak tgk baby emergency ni. hehehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails