yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, March 29, 2010

happy news nak share ngan die hard fan Qies







allo shemua..Qies nak share happy news neh.....
nak tau tak????






nak tau bak singgit meh =P


happy news ape???


ala u all ni tak shabo shabo laaa...
kan sabar tu separuh dari iman..







.





.



ala korang musti dah tau kan? mama dah FB kan semalam :)
tengokla saye berkepak happy sangat sangat ni....



papa kata die nak alik uma jupe Qies & mama petang ni,maybe papa dah nak shampai dah ni...
weee tak shabonya shaye nak jupe papa shaye :)




eeee beshnya papa alekkkkkk.cam tak caya jeee...
musti papa shaye pon tak sabo dah nak jupe shaye...
dah 3 bulan hokay papa tak jupe & gomol gomol shaye yg bam bam neh...





yay...malam ni Qies bleh titon polok polok papa kat tilam mucuk ni !!!!
*tamau kasi can kat mama,eheheheh =P*




okay dokay...doakan papa shaye selamat shampai our home sweet home putrajaya ptg ni :)
ameen.



mama kata kalo dia free dia update lagi Edisi afundi IN papa Qies....
*tarek bag AF tau*
stay tuned yea kawan kawan mama & kawan kawan Qies semua...
nanti mama citer la happy story jejak kaseh anak beranak nie..
*haih dslr bekerja giat la ko pasni*






happy homecoming papa shayang :)
malam nie kite dinner bertiga lebey baek yaa...



** Citer besh kenala share dgn kengkawan kan? hohoho









9 comments:

syazana said...

ooooo
best nya orang tu..org tersayang da balik yea....
besh2
selamat berkasih sayang yea..
topup banyak2 tau..hehehe
apa yang penting Qies mesti sukaNYA....

Kaseh NazLieza said...

waaaaaa...tumpang hepy sgt2 utk akk...selamat berlovey dovey utk akk n qies...sure rindu bangat kn..jeng3...

CIK NANA said...

happy for mummy and qies...
:)
:)

.ArianiAizat. said...

gamba qies yang 1st&2nd tu dah macam 'superbaby' jer..same as her mama 'superwoman'.ehehe :)
.
.
nway,ni qies keeee mama dier yg xsabar sabar nx plok plok papa qies neh?ihiks :p

koklie's said...

i plak yg join tereksaited skali hahaha bes la qies leh polok papa die ekkk pas ni 3 bln la plak papa qies take over duty kt umah hehehe

Anonymous said...

wah~
selamat pulang papa qies
mesti qies suka...
ops, mama qies sekali la kan ;)

*farhana*

:: innzchubby :: said...

wah!!!

papa qies sudah pulang~

happy homecoming...

dah la dpt sign off lebih awal...

hehe~

mlm ni qies tdo bwh ketiak papa dia la...

Mama Qiestina said...

inn,

tula nga dup dap dup dap butterfly in da stomach ni ha tggu papa shampai...

itula besh gile papa dapat sign off awal..kamu pon dun worila sure alif alikon time punyeee..

dong said...

best nyer. congrats korang!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails