yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, March 9, 2010

takziah buat bonda eyta,semoga bertabah sahabat!




Salam takziah buat bonda eytamaya diatas pemergiaan abang kandungnya...
dari ALLAH kita datang..dan kepada DIA kita kembali.
innalilahi wainnalillahirojiun...








3 of us sahabat dunia akhirat, insya allah...
if u need me,just give me call sahabat :)

Qies sayang bonda eyta..tamau syedih syedih hokay :)


sahabat, i know u are strong enuff to face all this...
we always pray for u & family...



Qies kan buat bonda eyta happy happy selalu...


bile bonda eyta syedih, Qies,mama & papa sentiasa ada.dun worry oke :)



lewat petang tadi, separuh jiwaku pergi pabila mendengar perkabaran abang kandung pada mommy angkat Qies, Bonda EytaMaya telah kembali ke pangkuan yg maha Esa akibat kemalangan jalanraya.



*speechless & terkesima*



Sungguh sedih hati ini bile mengenangkan dugaan yg menimpa Bonda Eyta.
Sebab me dengan die so close lebih dari sekadar sahabat, tapi dah macam adek beradek sendiri.
atok nenek Qies pon dah close sangat ngan dia.

Dengan die lah mama kongsi rase segala lanya, sahabat yg selalu bersama tatkala papa Qies jauh camni.dulu kami penah jadi skoolmate,classmate, housemate dan 3 tawon sudah jadik opismate.
sudah sangat ku kenali hati budinya,senyum tangisnya.
10 tahun mengenalinya.

Rasamu,rasaku jua sahabat..




Sahabat..

Semoga bertabah di atas kehilangan insan yang amat disayangi ini.
if aku kat tempat ko,aku pon tatau apakah aku kuat utk face semua ini..kehilangan adek beradek kandung.tentu sgt terasa kehilanganya :(
tapi percayalah doa kami semua sentiasa ada untuk ko.

Bile tuhan menduga, itu tanda dia sayangkan hambanya.
tuhan juge tak menguji kite lebih dari kemampuan kita sahabat.



Dan ALLAH lebih menyayangi abang...
Sama samalah kite mendoakan semoga rohnya di tempatkan di kalangan golongan yang soleh..
Semoga bonda eyta & family tabah hadapi dugaan ALLAH ini.
bukan senang nak terima hakikat perginya takkan kembali lagi ini.
tapi percayalah pasti ade hikmah dia atas segala qada' n qadar yg telah ditetapkan ini.

Doa kami, agar teros bertabah sahabat..
kalo bonda eyta ade skrg nehhh, Qies nak lap airmata bonda eyta,Qies nak polok bonda Eyta.
Qies faham bonda eyta tengah sangat bersedih skrg neh.insya allah weken ni Qies & mama alik kluang, Qies datang polok polok bonda eyta yeh?
* tsssskkkkk tskkk*

sama sama kite sedekahkan al fatihah buat allahyarham Mohd radzi Bin Mohd salleh.
Semoga damai rohnya di sana...


** hati ini sayu bile terkenangkan aruah tinggalkan 2 anak yg maseh kecil & sorg masih dalam womb mama dia 6 bulan. semoga kakak yg sedang sarat mengandong ini kuatt hadapi semua ini.insya allah...







9 comments:

Ini Blog AnakPakWahab said...

moga abg kpd kak eyta ditempatkan di kalangan mereka yg beriman n beramal soleh...

al-fatihah~

Dokter faRyn said...

salam takziah untuk kawan ko ek.

semoga roh-nya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama mereka yang soleh.

al-fatihah.

Iryani Noor said...

moga roh arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman...
Amin...

& moga Eyta sekeluarga tabah menghadapi dugaan ini.

Suliana said...

takziah..anyway, eyta ni budak kluang ke??ko rasa aku kenal tak?? aku cuba gak nak cammuka dia, tapi rasa macam tak kenal kot..

Ummi said...

innalillah..semoga isterinya tabah..

Mama Qiestina said...

Sue,

Eyta ni classmate aku kat SSAJ mase form 6 dulu..ko tak kenal kott :)

Mama Qiestina said...

farynn,

thankss nanti aku sampaikan salam kat bonda angkat kesayangan Qies ni..

hmm kau imagine wife dia dia tgh sarat pregnant skrg ni..ya allah..semoga dia tabah.kita sama sama doakan.

Intan said...

Takziah buat "sahabat" Yat...semoga tabah menghadapi ujian Allah ini.

Sue said...

takziah buat sahabat yat.
terkelu hati bila baca yg wife arwah pregnant 6 bulan. kesian anak tu.. tak dpt merasa kasih syg ayahnye.. sedihh sgt2.. harap dia tabah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails