yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, March 11, 2010

keja keja jugak.bergumbira bersama teman itu terapi!

nak update belog tapi ngantok tahap dewa.baru kul 10 malam tapi sbb 2-3 hari ni tido late,byk berjaga malam jaga Qies & byk keja kat opis tu rase bit tired.


okay dokay...
lagi lagi pix bergumbira sambil mereleasekan tensi with my gilezz kolig kat bagan lalang =)


Qies dengan daddy daddy angkatnyaaa yg hepi hepi go lucky....


daddy pejol tgh amik berkat baby gal :)



bakal papa mithali tgh tunjuk skilll jadik bapak.
kena carik bakal maknye dulu ankel edan!




ibu rinie yg sentiasa riang gumbira!



bonda eyta sedang menganyam buih buih cinta :)



happy family kak yus mak hayam yg always happening...
die lah orgnya yg selalu organize aktivity berhip hip hooray FAT tajaan sendirian berhad, kan ciken mom kan?




bakal menantu i yg encem =P

alli budak baek.

boley gitu mak hayammmmmm?
ngeeeeeee...





resepi chef chef terhebat BLT..

Qies tulun tengokkkkkk je mama masak meehun goweng ngan nugget tu =P
pandai tu kejot mama kul 5 pagi then teros tulun mama masakk.haha.





suke sangat die bile diajak berjalan jalan :)




mana bleh asek Qies je kena kejo paparazzi..mama pon nak jugak!



happy happy time with mama & friends :)


u all, nak mintak opinion cket laa...
oke ke kalo bawak baby g cuti cuti kat pulau?

geng geng bigau ni ade ajak g berhiphiphooray kat perhentian this april..tapi baby Qies sgt tecikkk agi nak g pulau camtu.ofkos kena naik boat seme kan?
papa Qies pulak tak kasi nak bawak Qies eventho dia ade sama time tuuu.
Sebab tula for safety reason.adoyaiii.
miss lagi nak g bercuti ngan geng geng bigo neh.'
last year derang g redang tapi time tu ai tgh mabokkkkkk tak hengat punyee.
tawon ni dah ade 'handbag' lah pulak kan.


So nampaknya tak bleh la nak join this trip sebab ai tak sampai hati oke nak g berhanimun ngan papa Qies dan bergembira dgn teman teman dan meninggalkan our darling Qiestina kat nenek or maklang makcu dia kat kluang tuuu.

oke takpelaaa sayang..nanti mama papa bawak g jenjalan tempat lain hokay?
lagi 3 weeks papa alekkkkkkkkk insya allah..

ya be da be doooo~!

6 comments:

Suliana said...

aku pun ada niat gak nak gi pulau..tapi bila pikir ada anak kecik, camana tu nak mengharong air naik ke bot.. terpaksa la tangguh dulu yatt..tapi better cepat, mana tau termengandung ank ke 2 ke..tak dapat lagi gi pulau..hihi

Me_Lina said...

nak g pulau tgu dah jalan la.. besar sikit... x elok la.. g je dulu tpt tinggi... hehehehhe... sejuk2... hehehhe...

tula su.. nak jalan... skrg ler.. kang dah mengandung balik... uuueee... lama lagi la utk den... tingkap yg terpotong ney pun... baru nak okey... hehehehe...

cute said...

kecik lg Qies..tgu la dulu..ajak papa Qies g jenjalan yg tidak memerlukan naik boat..genting..cameron...bkt tinggi...lanie kat panas..so bwk Qies g tmpt sojuk ler baguih..

Mama Qiestina said...

sue,tulaaa pasaiiiiiiiiiiii ntah biela nak g pulau tatau laaa.dulu bujang2 takmoo g..hihihi.

pregnant no 2?
oh tidakkkkkkkk.
bak kata kak ena perot kena belah ngilu2 lagi wehhh.aku ikot nasihat dokter farynn, kena gapkan at least 2 thn..

Mama Qiestina said...

cute,

yups tula rasenya g naik tempats sejukkkks kot :)

tgh plan2 la ni..tapi ttp nak g cutiii bile papa Qies alik.insya allah..

edan rashid said...

aku takut tahun depan dah takde trip dah... hehehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails