yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, October 18, 2010

circles of syomels babies & kiddos at pawtay







yea sangat ramai babies/ kekanak riang yang syomel berkumpul kat pawtay qies :)
suasana jadik havoc and super meriah kerana kedatangan kalian bersama mommy daddies.
macam-macam ragam.lucu je bile tengok tau...
dah pawtay bebudak, harusla yang datang pon bebudak.kalo takde derang kompem tak besh!


rasenya seme budak-budak pon suke bufday pawtay kan..
seme pakat nak tiup belon, nak potong cake,hihihii.
sora mak memasing dah macam resaksa dah :P


so mari kita lihat keriangan kanak-kanak yang memeriahkan pawtay qies,




nie qies dgn geng-geng sebaya dia yang kebanyakkan anak opismate mama qiestina :)


hamboih semenya boipren qies si wafiq, dani, alli, rifqi & aqil.
nak pilih mana satu nie yayang????????

:P


bufday gal agak kebluran sebab seme pakat agah dia demi nak dapat gambo terbaek.hihi.
tapi sbb qies tgh demam so nan ado je mood diye.grrr..

yang kelakar tu abg alli anak ciken mom beria nak potong cake.wakakaka.




nie moke korean gal pulak ni anak sapeee niee?


qies with alya yang syomels anak geng kapal, nurul & irwan.

* pestime jupe yaya..yaya sgt behaved jee..sukelah tgk yaya*




nie pon geng kapal papa qies...
dekat setahun tak jupe, maka papa qies gusip berjam-jam ngan BFF dia :)



nie pulak the making of BFF.
papa qies kamceng gile ngan daddy alyssa since zaman stadi kat ALAM lagi :)

Eryssa Qiestina with Aryanna Alyssa.
hihi nama dedekat sama :)





beautiful alyssa yang moke copy paste daddy, tapi now dah macam mummy :)
so beautiful gal.gewamm antie yat kat diye!




nie sape pulak yang macho berjalan nagn spek ni???





ahahahaha bakal menantu antie upernya =P

abg aqil yg syomel berbaju fink.ngan papa dia pon pink jugak.terbaekk!





nie yang syomot tapi somel ni sape pulak ni...


abg aqil anak antie suliana, kawan mama since skola rendah tuu!

tq sue coz sudi dtg even dah maghrib...at least datang jugak :)






and thank u all for coming, pada yang tak dijemput jgn kecik ati tauu..
umah qies tecik sangat tak muat nak ajak reramai sgt :)
tunggula we move our on hse nanti eh, insya allah..



Qies : nak tengok lagi besh momentos on my pawtay?




tungguuuuu!!

* mama shaye kata stay tuned, ngeeee*



5 comments:

Suliana said...

hehe.. ada juga gambar aqil yg comot tu yek.. aku sampai terlupa nak tangkap gmbr.. hehe

|| y a t i e.sb || said...

wahhhh~ meriahnye beshday party qhies~

da ade bakal menantu da..huhuhu

:: noremy anak rahmat :: said...

ngeeeeeee...
tomei..tomei...

p/s:k.yat cayang,sowi ye xdpt dtg..teiba ada hal emergency..(T__________T)

@ MaMa ALyA @ said...

time kacih untie yat for the goodies.. hehe..
nanti ade rezeki yaya jumpa kakak qies lagi yer.. jalan-jalan kat Putrajaya tu.. hehe..

btw Happy Birthday to Qiestina yang syomelicious.. hehe

nieda said...

meriah nampak birthday party qies...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails