yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, October 2, 2010

rindu setengah mati.






+_________+

malam nie hujan sejuk-sejuk plus ribut pulak kat luar nie.dari tadi punyelah angin kuat menghempas pintu umah.tetibe je meremang bulu roma tadi, tapi after dah baca ayat kursi semuanya okay.*yela mama ngan qies berdua aje kat umah ni*.

family dari kluang semenya dah selamat alik ke kluang after wedding ankel nuar berakhir dgn gilang gemilang gojes tadi kat kelana jaya.after derang 3 hari bercuti-cuti mesia kat sini.haih tetibe rase sunyi sbb kalo tak tu riuh sora mak lang & mak cu qies kat sini.berebot nak pakai lappy nak bermuke buku la,nak bermekap lah.pastu sora atok nenek qies yang eksaited mengagah qies.

:(

i miss them oredi.

kan besh kalo benti keja then mama & qies dok kluang je ngan derang.* tetibe*

okay okay.sudah melalut.



bile qies dah syiok titon selalu rase camni. . qies dah titon siap mama bedungkan sbb sejuk hujan lebat diluar sana.qies terperanjat tadi angin kuat. oh si qies sleep dari kul 6 petang pas mama mandikan tadi till now tak bgn-bangun.punyela kefenatan qies g wedding tadi.maybe sbb siang tadi cuaca panas ya ampun!

bee, tonite huney windu bee lagi.correction : bukan 'lagi' tapi selalu rindukan bee yang seiras potosetet si gula-gula hati kesayangan kita tu.hari nie dah 4 hari bee tak call huney,bukan tamau call tapi bee kat tetengah laut kan.tskk.pastu lagi parah sbb dah 3 bulan 12 hari bee kat kapal tapi tak dapat alik lagi :(




my daddy yg cool bile nak alik ni..warggghhhh..



tadi, disebalek kemeriahan wedding nuar, mama rase syedih sbb papa takde sekali kat family gathering tu.ajib papa ayiel dari ganu pon dtg tau. seme adek beradik huney ade tadi except pak long qies.then seme sedara mara sepupu sepapat bertanyakan bee.huwaa..huney lemah betui la bile part orang tanya-tanya bee neh.siyes :(


malam nie, mama dok layan la lagu feeling habes by d masiv ni..dedicated for u sayang..


aku ingin engkau ada di sini
menemaniku saat sepi
menemaniku saat gundah

berat hidup ini tanpa dirimu
ku hanya mencintai kamu
ku hanya memiliki kamu

reff:
aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu setengah mati

meski tlah lama kita tak bertemu
ku selalu memimpikan kamu
ku tak bisa hidup tanpamu

repeat reff

aku rindu setengah mati

aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu



angin lalu..pliss sampaikan salam rindu qiestina yang asek berpapa-papa ni + mama yg sesangat windu papa neh plissss! dah tahap kronik dah windu kat papa neh sampai termimpi-mimpi siap macam terdengar2 je bunyi ringtone yang mama set bile papa call. tapi nan ado.tskk.



papa sure sgt windu pwincess poppa yg makin cheeky + adorable ni kan!

*qies at mama lina's home 01102010*



and for sure papa jugek sangat windu wajah kesayangan papa yang neh,

kan kan?



mwah mwah!
momma camewhoring and our lalings pwincess busy num sushu...




yang nie sangat syantek kan bee?

yang mana?

.


.



bouquet for me pliss bee :P
kasi can la nak feeling ala-ala peranten..

* bunga lah yang cantik*
moke momma dah bole goweng ikan je berminyak cam hapa.hiks.






mama + qies pon nak enterprame depan pelamin wedding uncle nuar kat kelana jaya tadi :)
kebetulan kami sefamily sama tema ngan wedding, terbaek!
kan besh kalo papa ade tadi, sure banyak gambar 3 of us..







papa yayang, our doter dah pandai berjalan pakai kasut tauu...
kemarok asek jalan je ni, pasni bolela kite belikan diye kasut syomel yang lain..hihihi..pasni beshnya kita bole jalan pimpin tgn qies sama-sama.auwww :))


okay bee till then.sok mama hupdate more gambo syomels our syomel kat wedding anuar + open house mama lina eh :)

qies siap ikot atok nenek jalan-jalan g dataran merdeka and round KL tau tetengah malam tadi.syiok,terbuntang je mata dia.ehehhe.papa shah lah yang ajak tuu.ade manyak gambo yg marvellous nanti mama tempek sini.

our yayang dah bangun lapa susu and ajak mama bermain.adoi dipanjatnya badan momma.notty betui la anak poppa ni! eeee gewaaamnya.


tata papa yayang!

miss u so mucho and we always pray papa kan pulang ke pangkal jalan a.s.a.p!

:))

mwahhh!


3 comments:

l y n n a s h a a r i said...

mama qies..mau mtk izin sket nie.nak tampal sbahagian picta ur belog dkt lyna pny entry..nt jengukla ek..hehee. ;p

Mama Qiestina said...

mama danials,

gambo ape tuuu? yeh sila-silaaa..danials punye pasal antie okee je :)

Kaseh NazLieza said...

papa...cepat pulang..ASAP..ahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails