yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, October 29, 2010

malam jumaat malam untuk polok-polok terhangat.

wah title bikin panas je malam jumaat ni kan?
ngeeee :P


no no, nothing fishy.saja je nak bakar hati cik nini neno nunu nunun na-na-na yang tengah kegersangan kasih sayang tu. *aih ape punye nama daa* yang bikin hangat nak tumpang glamer belog qies yang pemes amos ni. * ada hati nak jadik coverpage paper gak kot, lol*.yang kununya nyampah bagai nak raklah ngan belog tah-hapa-hapa-nie. yang katanya we olss show off gile lah beli barang kat manjaku pon nak tayang bagai. dah takkan qies pakai baju GAP ngan oshkosh je nak tayang?


dah cakap menyampah tahap dewa, tapi yang pelik tu tiap saat detik waktu dok skodeng belog ni. nampak sgt takde keja asek dok skodeng belog kita. lepastu nama kejap nini, keja nunu,kejap nana.seb baek tak nono* or nene*.HAHA. *bunyik ckit lain macam disitu*.macamla kita tak bole trace IP dia.wakakakakaka. nie yang rase nak gelak tahap evil neh :P


alahai cik adik manis, mai sini blaja ilmu teknologi maklumat atau lebih tepat ilmu blogging nak?
kot bole dapatkan income nuffnang masyuk.tamau ke?

setakat drop komen macam hareeem pastu takot nak kasi link belog sendiri yg katanya besh gile tu ape barangggggggggg kan u olss?
HAHAHA.

adoi nie yang tak tahan nak gelak lagi nie.
duh, sakit pewot.dahla pewot tgh tak besh ni...adoi adoi..janganlah terbukak jahitan c-sect ai.
dokter farynn tolonggggggg!


excelli mama qiestina malaslah nak layan lalat langau kutu b*** yang seumpamanya macam ni, sebab rasenya orang gile kalau dilayan nanti kita pon sama gile macam dia. tapi tah tonite rase nak reply gak kat mak enon ni.yang kerap kali singgah kat belog kami-kami yg pemes amos lah sangat ni, yang selama ini kubiar bagaikan angin lalu.tak kuasa nak publish kan sebab tau bakal ramai feminat no 1 belog ai akan kaw-kaw bantai si nini nono neno ni.tapi rasenya dah too much sbb lately ni bukan takat belog mama qiestina, tapi ramai lagi blogger kengkawan mama qiestina yang kena. merebak-rebak virus merbahaya ni.memang nak kena sekolahkan juga spesies durjana spt ini.


haih kamon lah mak enon sekalian alam, get a life plisssss!
tapayah nak envy life org lain, tak baekk.dengki dengkos tuhan marah tau.kita masing-masing tuhan dah bagi rezeki.ape faedahnya berdengki bagai ni? cube-cubelah bersihkan hati tu.bukak minda, lapangkan dada.bawak-bawak istighfar..

kalau rase diri tu serba kekurangan, tak tenang, cube malam ni bawak-bawak baca yassin + solat tahajud ke ape.bukan mengkondem org tak tentu pasal.dah tentu-tentu dapat dosa.sebab tau tak mulut lebih bisa dari pedang? kalau org tak maafkan, ko jawaplah kang kat akhirat sana..sanggup ke?


haaaaaaa kan mama qiestina dah kasi tazkirah di malam jumaat :)




satu je pesanan saye, kalau agak-agak tak suka baca cerita -ala-poyo-je-lebih- ni, korang nampak kan button X tepi kanan tu? haaaaaaa pangkah situ.pandai pon! tapayah buang mase baca belog huneyhubby.blogspot.com ni.siyes ade beribu-ribu lemon lagi belog besh kat alam maya ni.tapi kalau tgn tu gatai nak taip huneyhubby.blogspot.com jugak, tu korang takyahlah deny dengan kenyataan yang korang feminat no 1 belog tah-hapa-hapa ni!


HAHAHAHA.


HAHAHHAA.



Okay dah stop gelak.stop emo.





dan tadi ramainyeeeeeeeeeeeee lah umat komen kat muke buku ai kata meroyan-royan rindu-rinduan tahap gaban kat buah hati ai sorang ni. tak bole sehari tak berupdate pasal dia sure berdas-das komen tanya mana gambar qies latest. aura baek punye dak tecik ni.
okay untuk tidak menghampakan feminat semua *cecewah*





blueweeeeeeeeeeekkk!


* hihi si syomel amma pakai baju antie lynn kasi*





ade qies kesaaaaaaaaaaaaah? muehehehehehe...






yang penting kita happy dan qies memang kesayangan raaaaaaaaaaaaamai :)

kan mama lina?




dear my besties, tertarek ngan quote ko, bila sorang membenci jangan simpan dalam hati sebab ada 10 orang lagi yang sayang :)
haha terbaek baybeh, i lebiu beri strong arrr.weken nie kita capteh eh!


okay, sebelum mendatangkan marah..nak menikmati malam jumaat nan indah dulu, rugi beb lepaskan peluang keemasan pahala berlipat ganda ni.* ko ade ke?*

tata!



to my sis in law kak atie : sokla kita mulakan sesi perguruan buat belog akak tu eyh, malam ni bz sokmo melayan anak buah kesayangan akak yang cheeky ni :)

11 comments:

Mama AqiL said...

yatt..

terbaek dari ladang ..
usah peduli ape orang nak cakap.
janji kita tak kacau tepi celah kain orang kan ...

:: noremy anak rahmat :: said...

biarla mak enon tu kak..yg sure saya NOREMY BINTI RAHMAT sesungguhnya KIPAS-SUSAH-MATI a.k.a FAN-NEVER-DIES QIES BAM BAM...ngeeeeee.... (^_^)

Ainul Hayat said...

HUHUHU....sabar manyak2 Kak Yat.Blog Kak Yat nih blog ketiga saya tengok ade kes orang mendengki nih. Mujur kak Yat tak sampai tahap nak jadikan kes polis. Kalau tak biar dia rasa...HAHAHA...pe pun happy tgk akak sefamily all together..HIp Hip Huray

cute said...

lawak pepgi jumaat yg sejuk..

kalu ko da meluat ke ape ker yg g totap baco belog nie pehal...ko delete je usah bukak2...eiii pelik sungguh la..

lantak pi la deme yat..yg penting qies terbaekkkkkkkkkk...

cute said...

lawak pepgi jumaat yg sejuk..

kalu ko da meluat ke ape ker yg g totap baco belog nie pehal...ko delete je usah bukak2...eiii pelik sungguh la..

lantak pi la deme yat..yg penting qies terbaekkkkkkkkkk...

littlehumblelynn said...

akak tumpang marah gak yat.....sabor2x...alahai ninina...nak gigit sikit..!!

Suliana said...

wah.. panas2.. dah dtg balik ye mak enon tu. sabor je la. org femes mmg cam ni kan. tu baru sekali kuar paper tu, klu dh byk kali, ntah byk mana dugaan ko kan :-) sabar je la yek..

sHaM n NaDia said...

akak pedulikan je org tu... yg pnting blog akak ni rmai sgt peminatttttttt...... biasa la manusia ade je yg xpuas ati...............

Dr Zatiel said...

hahahahaha!!!
lawakla kak yat u marah nana nunu nenon nonong tu..
i ghase sejak i kenal kak yat tru frenster pon kes macam ni dah ada..cuma may b orang berbeza..
but good u dah kasi sebijik atas moke pompuan macam tu.
i like~~~

~LaDaYaNa~ said...

abaikan je cik nini nono nunu neno yg busuk hati tu..x pepasal nk dengki ngn life org..ntah pe2..x matang lgsung..

**kak yat truskn je ngn cite2+gmbo2 qies yg tomey okeh...=)

anna said...

sgt2 la best la kat yat...fresh dari blog qies hahaha
biar dia tau sape daku bertul takkkk??heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails