yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, October 26, 2010

mulakan hari dengan senyuman :)







pagi-pagi lah yang selalu menentukan mood kita seharian ni nanti kan :)



^_________^




:))




yayang..chills laaah :)
sebab senyuman yayang inspirasi mama!






jalan terus ke depan, jangan pandang belakang!
HIDUP INI SATU PERJUANGAN




apepun dugaan, cabaran, onak duri hari ini...




hadapi dengan SENYUMAN :))
kerana senyuman itu sedekah dan penawar!






mama bersyukur punya kalian dlm hidup ini.

the love of my life.
inspirasi dan kekuatan mama yang terhebat :)





** petang ni pas work, papa & mama nak bawak yayang g cucuk 1 tawon kat annur specialist. ehehehe siaplah yayang .and papa pliss get ready anak papa bergusti.ehehe =P


15 comments:

cik puan akish said...

selamat kene cocok ye ninina...

yatt...cocok setahun neh kureng sket kot saket dia....kemungkinan utk bersilat adelah 5 % aja...:)

Mama Qiestina said...

HAHAHA selamat :)

hoho tulag bawak g cucuk time papa ade sbb dia takot jupe dokter.dan if demam ade papa bole gilir2 jaga.tapi hope jgnglaaaaaaaah demam kan :)

Suliana said...

slmt bergusti papa & mama qies :-) biasanya dia tak lawan2 kot, dia jerit takut jek, nape la ramai sgt kerumun dia nih.. hehe..

Kaseh NazLieza said...

dh beso ank mama sowg ni...

Mama Putri said...

betul tu kak yat, pagi2 la yg wat mood kita baik or tak. but dis moning mood agak kurenggg..

Mama Putri said...

betul tu kak yat, pagi2 la yg wat mood kita baik or tak. but dis moning mood agak kurenggg..

Anonymous said...

kalau ikut petua org tua2, kasi ubat demam dulu b4 kene inject. dr pun pesan kasi ubat sebelum demam sebab setahunnye dose kuat sikit : )insyaAllah, xde ape2lah.qies kuat : )
nway, sorry tanye, gelang kaki qies beli mane ye? susah nak jumpe gelang budak huhu

-linda

Mama Qiestina said...

NGEEE.

mood kak yat pon nan adoo pagi neii..

tapi mengenangkan tgh carik rejeki tu yg chilss :D

Mama Qiestina said...

linda,

oh ma kaceh for the tips :)
oh kasi obat domam dulu yeh..baek akan ku praktikan.tula risauaa ar demam,qies kalo dah demam cranky habes.

oh gelang tu beli kat alamanda jek.kedai silver yg kiosk-kiosk tuu.

**sHiKinn** said...

a ah ..kasi ubat dulu sblm kene inject..sy dah praktik kat nazra dan alhamdulillah tak demam pun..

Mama Qiestina said...

shikin,

wooo baeklaa.tapi qies sgttttttttttttt payah makan obat.balek ni harus paksa dia makan obat,papa pegang kaki tgn.hehehe

Fana Flora said...

alamak, comel gile gambar qies yang atas sekali tu. hidung comel, mata comel, sume comel la!!! ;)

Mama Qiestina said...

fana


eheheheh seme comel ehhhhhhhh?

biasalah, mana tumpah susu kalo tak ke baju.muahahahaha.

*perasan nak kata comel cam mama*

hiks.

Dokter faRyn said...

qies sangat comel!

gigi nampak!!!! comellssss.
geramnya. hehehhe.

Mama Qiestina said...

farynn,

comel n very the lasakkkkkkkkkk! macam hero tuuu..adoiiiiiii...

ye dah ade gigi keja asek geget mama jekk.huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails