yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, October 25, 2010

october ini bulan meraikan cinta kot.






yes definitely!
OCTOBER month of love :)

02.10.2010 : my cousin wedding, anuar kelana jaya.
10.10.2010 : my cousin wedding noor + biebah batu pahat johor.
[ ya ampun seme gambo besh wedding neh tak share lagiks, sowi sowieeee].


dan 23.10.2010 anak buah papa qies bertunang kat pasir panjang PD.
congratulation to kak wai & tunang kesayanganya yg encem tu :)
semoga cinta kalian berkekalan sampai jinjang pelamin, dengar citernya bulan 3, 2011 the big day.hope papa qies ade kat darat time tu, harus jadik org kuat kenduri u all nanti.yela close relative nak tawen.


kami tak dapat nak bagi pape hadiah, tapi terimalah 'hadiah' ini sempena engagement day kalian..SPECIAL neh,utk kenangan terindah seumur hidup.
free photoshoot terbaek dari ladang! HAHA. u both of u lioke it..
* habis kain baju kurung suteraku penuh duri semalu, tapi takpe demi besh shoot utk korg.hiks*





alololo lomentik sampai dalam semak :)

semak pon cantik kan kalau dalam gambar,hihihi.





tanda cinta sudah dipatri :)

* i liokee the white gold*


dan semoga march 2011, kami dapat menembak kalian polok-polok maut pulak yeh..
that time dah halal :)



sweet kan lovebird :)


*amacam, macam pro tak mama qiestina captured seme momen ni? agagagaga*



abg mat, pasni nak mintak tunjuk ajar dari sifu boleyyyyyy?
cam dah jatuh cinta gile kat photog neh.huhhuhu.



dan di mana si tecik masa mama busy menembak?





alololololo sayang tengok ape tuuuu kat papa?
tomeinya muke macam ni kan?






ala shiaaaaaaaaaaan diye, papa mamam tak kasi qies yeee?


*qies pakai baju antie lynn kasi.tomei kan?*



dan oktober juga...



bulan berhip-hiphooray kami sbb papa ada disisi :)
ngeeeee...


okay, later ai belogkan gambar terbaek bufday wina yang happening n besh semalam eh :)
ramai sangat baby syomel yang qies jupe kali pertama, tapi macam dah lapantawon kenai.
syiok jupe blogger mommy!


funote: huwawawwaa, berat gile dah belog ni ngan gambar jek.huks.


4 comments:

Rizziela said...

cutelah si dara ni....geram tengok pipi dia

Mama Qiestina said...

ILA,

hahahahaha gewam jgn tak gewaaam!

littlehumblelynn said...

yatt

hehehe...ada plak gambat si qies pakai baju itu..heheh..aunty shopping last minute tuh!!

alah comeinya pakai cekak!!

bulan oktober bulan meraikan cinta si yat..disaster buat kita!!huhuhh..

Mama Qiestina said...

kak lin,

eheheheh nenek qies kata qies cam nak g main skuash pakai skirt.wakakakaka.tapi tomei laaah..

kikiki cekak tu asek dia nak cabot jeee.gewamm!

hahaa disaster eh? sabar sabar ye.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails